Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתקשה להוציא את האנטנה המובנת בסיאט איביזה 2012, האם למישהו יש מוסג איך להוציא את האנטנה בגג הרכב בכדי להתקין אנטנת כריש?

תודה רבה

פורסם
צריך לפרק את הדפיון של הגג, לפחות בחלק האחורי שלו ואז יש גישה לאום שתופסת את האנטנה.

זאת האופציה היחידה?

פורסם

לעקור עם פטיש/לחמם את האזור עם ברנר/מסור/ למשוך עם שרשרת ברזל שמחוברת לאוטו אחר.

לא רואה אופצייה אחרת להוציא את האנטנה הישנה, היא מחוברת עם אום, זה לא סיפור להוציא אותה.

פורסם

אצלי ביונדאי הוצאתי את הקליפס האמצעי ו2 הקליפסים בצד (מהכיוון האחורי של הרכב) הכנסתי את היד לבפנים עם פלייר פטנט קטן כדי לא להרוס את התקרה, הוצאתי את האום יחסית במהירות, שלפתי את 2 החוטים שמחוברים לאנטנה והיא יצאה.

פורסם
לעקור עם פטיש/לחמם את האזור עם ברנר/מסור/ למשוך עם שרשרת ברזל שמחוברת לאוטו אחר.

לא רואה אופצייה אחרת להוציא את האנטנה הישנה, היא מחוברת עם אום, זה לא סיפור להוציא אותה.

נשמע ממש מסובך,

למרות שלא הבנתי למה אני צריך להוציא את כל החלק הריי האנטנת כריש מתחברת עם הברגה לאום.

אצלי ביונדאי הוצאתי את הקליפס האמצעי ו2 הקליפסים בצד (מהכיוון האחורי של הרכב) הכנסתי את היד לבפנים עם פלייר פטנט קטן כדי לא להרוס את התקרה, הוצאתי את האום יחסית במהירות, שלפתי את 2 החוטים שמחוברים לאנטנה והיא יצאה.

אני ממש לא רוצה להתחיל לפרק דברים,

להחזיר בחזרה אני בטוח לא יצליח

פורסם

בדיוק, לאן אתה רוצה להכניס את ההברגה של הכריש? כשתוציא את האום של האנטנה הישנה אתה תשלוף אותה ואז תכניס את הכריש.

ענית לעצמך.

פורסם
בדיוק, לאן אתה רוצה להכניס את ההברגה של הכריש? כשתוציא את האום של האנטנה הישנה אתה תשלוף אותה ואז תכניס את הכריש.

ענית לעצמך.

יצאתי ליצן,

זה דורש כח רציני כדי להוציא אותה אה...

מעניין למה עשו את זה ככה

פורסם

רק להוציא 2 קלפסים שמחזיקים את הדיפון גג מאחורה, להכניס מפתח ארוך בגודל 17 אם אני לא טועה ולשחרר את האום, רק זהירות לא לעקם את הדיפון.

פורסם

יש כרישים מספיק גבוהים אם אני לא טועה שאתה יכול לשים אותם על האנטנה השאלה אם יתאפשר לך להתקין את האנטנה החילופית שמגיעה עם הכריש

פורסם

אני כמעט בטוח שכולם פה לא הבינו את הבחור.

באיביזות החדשות יש אנטנה נגד גניבות, כמה שאתה מסובב אותה ומושך היא לא יוצאת החוצה, הניחוש שלי שהבחור קנה אנטנת כריש שיושבת מעל הבסיס של האנטנה המקורית, ומתחברת בבורג לבסיס האנטנה כדי לקבל קליטה.

הבחור פה פשוט לא מצליח לשלוף את האנטנה מהרכב כי יש לה מנגנון נגד גניבות.

אז את האמת שהשיטה לשחרר את האנטנה ממש פשוטה, לוקחים פטיש (אני רציני לגמרי) כשיש לו את הפיצול הזה באחד מהצדדים, מסובבים את האנטנה עד כמה שאפשר עד שהיא מסתובבת על ריק, מכניסים את הצד המפוצל של הפטיש בין האנטנה לבסיס כשידית הפטיש פונה כלפי השמיים, יד שמאל מחזיקה את בסיס האנטנה(חזק!), יד ימין מורידה את ידית הפטיש כלפי מטה, וזהו האנטנה נשפלת.

מה שהם עשו בעצם זה בסוף ההברגה מין גולה קטנה שיותר גדולה בטיפה מהחור של ההברגה, בגלל זה כוח של משיכה לא מספיק.

אם תרצה להחזיר אותה בעתיד זה ממש פשוט, פשוט מרכיבים כמו אנטנה רגילה אין שום סיבוכים, אבל כל הוצאה תצטרך את הפטיש.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...