Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרן טוב בפחות מ 2000 - קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב להחליף מזרן. כרגע יש לי משהו מעפן עם קפיצים שאין טעם בכלל לדבר עליו, אבל התקציב לוחץ. כרגע אני גר בשכירות והבסיס מיטה שקיים בדירה הוא לא גודל סטנדרטי (1.40 על 1.90) ולכן אני ממתן את ההשקעה עד למעבר לדירה משלי שבה יהיה בסיס סטנדרטי ולכן לא מעוניין להשקיע עכשיו סכום גבוה ואז לקנות שוב מזרן.

אני יודע שמשהו איכותי עולה סביבות 4-6 אלף אבל כרגע אין לי את הכסף להשקיע. עדיין הייתי רוצה משהו שלא יפרק לי את הגב, ולכן השאלה היא...

לא מבין גדול במזרנים אבל חשבתי ש 2000 שח אמור לתת לי משהו טוב (יחסית כמובן)

האם יש חיה כזו, מזרן איכותי (עד כמה שניתן) בעד 2000 שח? משהו שלא יגמור לי את הגב כשאני קם בבוקר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי בזמנו אצל עמי מנדלבאום מזרונים, ברחוב הרצל בתל אביב (אם זכרוני אינו מטעני),

הם מייצרים את המזרנים בעצמם גם לפי דרישות מיוחדות (פינות עגולות וכולי) והמחיר מצויין,

אני עד עכשיו עם המזרון הזה והוא לא איבד מקשיותו ולא שקע (אני אוהב מזרנים קשים)

פורסם
יש דגם של פולירון תוצרת הארץ, לזכרוני עלה לי 1700. תבדוק אצל משווקים רשמיים של פולירון.

איך אתה מתרשם ממנו?

פורסם

יש LIFEHACK מפורסם שאלעד ניסים גילה. לא משנה כמה המזרון הנוכחי שלך מעפאן, שים עליו שכבת טמפור (ויסקו) 5 ס"מ שתקנה ישר מהמפעל שמייצר להולנדיה, והחיים יהיו יפים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?544057

מנסיון, זה תענוג.

Stay Dirty

פורסם
איך אתה מתרשם ממנו?

אני לא זוכר את הדגם, לדעתי זה פולירון רויילטי, אוכל לבדוק לך כשאיהיה בבית.

לחקתי דרגת קושי 4 מחוזק, המזרן מאוד נוח לי, מספק תמיכה מעולה (אם כי יש כאלה שיחשבו שהוא קשה מידי, הבנתי שבכללי עדיף מזרן קשה מאשר רך).

בגדול אני מרוצה, במיוחד לאור המחיר שלו (בדקתי גם מזרנים של 4-5-6-7 אלף ש"ח).

יש גם את חבר הפורום SmartCoupe שמומחה בתחום המזרונים. תבדוק איתו.

פורסם

יכול להיות שהבנתי לא נכון.. אני הבנתי ש 1.90 על 1.40 זה לא נחשב לגודל סטנדרטי. אבל בכל מני אתרים אני רואה שזה כן מוזכר כגודל סטנדרטי. מה נכון?

פורסם

זה גודל סטנדרטי לגמרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה גודל סטנדרטי. המזרן שלי והבסיס שלי הם 1.40 על 1.90

מה שכן, שהתקשתי למצוא סדינים לגודל הזה, הרוב זה 1.60 (1.50לא זוכר) על 2.00 מה שגרם לי לחשוב שאולי זה הסטנדרט החדש (אנשים אוהבים דברים כמה שיותר גדולים, לך תבין..).

פורסם
זה גודל סטנדרטי. המזרן שלי והבסיס שלי הם 1.40 על 1.90

מה שכן, שהתקשתי למצוא סדינים לגודל הזה, הרוב זה 1.60 (1.50לא זוכר) על 2.00 מה שגרם לי לחשוב שאולי זה הסטנדרט החדש (אנשים אוהבים דברים כמה שיותר גדולים, לך תבין..).

בדיוק מה שחשבתי. אין סדינים כמעט בגודל הסטנדרטי.

אגב, התקשרתי לפולירון. אין להם שום מזרן בפחות מ 2000 שח. אמרו לי אולי עודפי יצוא וזה ללא אחריות וללא ימי ניסיון וגם כדי לראות את זה צריך להגיע עד זיקים.

הסתכלתי שוב באלוף המזרונים, ראיתי שהם עושים משלוחים לכל הארץ. יש להם את זה במבצע. זה כדאי?

https://mizranim-deal.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%9e%d7%a0%d7%93%d7%9c%d7%91%d7%95%d7%99%d7%9d-%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a1%d7%98-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a7%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9d/

פורסם (נערך)

אם אתה לא "רודף" אחרי מותגים ושמות מפוצצים מפרסומות,

יש את "מנהטן חרושת מזרונים- מושב ביצרון"

חפש בגוגל, הם מייצרים אותם בעצמם במושב ליד אשדוד(נמכרים כמזרני מנהטן)

יש תקופת ניסיון לדעתי ,תברר.

בתקציב שלך תוכל לקח את הטופ של הטופ.

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
  • תוכן חדש...