Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזרן טוב בפחות מ 2000 - קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי מזרן של מזרני קיסריה דרך חנות מפעל בבאר שבע. בחנות מפעל אמרו לי שהמזרן הוא עם אחריות, ולאחר פחות משנה נוצר שקע באזור הימני של המזרן. החנות התנערה (אם אני לא רושם נכון, אשמח לתיקון) מאחריות, והתקשרתי ישירות ליצרן שנמצא בקרית גת.

היצרן נתן לי 3 אפשרויות:

1. להחליף לאותו מזרן ללא אחריות, שאני יודע שהמזרן ללא אחריות.

2. להחליף למזרן קפיצים בדגם יוקרתי במחיר סימלי עם 10 שנים אחריות.

3. להחליף למזרן ספוג בעלות גבוה יותר.

אני בחרתי באפשרות השניה בגלל האחריות. אתמול הגיע המזרן וישנתי טוב.

אני רושם את ההודעה כי יתכן שתתקל בחברה הזאת דרך חנות, הנוחות מאוד טובה, אבל שם לב שיש מזרנים ללא אחריות.

אז גם במחיר נמוך צריך לשים לב לפרטים הקטנים.

פורסם

אני קניתי באיזה נגריה בכפר סבא בשם "טום" מזרון 140 על 190 ב700 שקל והוא ממש נוח לי :roll:

היו לו גם עוד 3 סוגי מזרונים בזול יותר וב700 זה היה כאילו האיכותי למשקיענים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תברר אם איזו דודה מחליפה את הקינג קויל המשומש שלה בחדש, ותחליף.

אנחנו כבר שנתיים עם מזרון/מזרן מ"אגורה" שהיה חדש יחסית ופשוט לא התאים לתושבי הכרמל/דניה שמסרו אותו (קשיח מדי עבורם).

שטפנו, איווררנו, שמנו מגן מזרון - וזהו.

משכנתא זה קל

פורסם

מזרן זה לא משהוא שאפשר לבחור מטקסט או ביקורות באינטרנט.

יש אנשים שלא יכולים לישון על מזרנים קשים, יש כאלה שלא יכולים לישון על רכים. יש כאלה שמעדיפים קפיצים, יש כאלה שאוהבים ויסקו (או איך שלא קרואים לחומר הזה).

אתה צריך ללכת לנסות כל מזרן ומזרן.

פורסם (נערך)

^ אני מבין את זה, אבל אני גר בצפון ואין לי את האפשרות ללכת ולבדוק. אני לא אסע למרכז רק בשביל זה. בשביל זה יש את העניין של 30 יום ניסיון.

המזרן שאני ישן עליו בשנתיים האחרונות כזה גרוע שאני לא חושב שיש משהו שיכול להיות יותר גרוע מזה. בטח לא בקפיצת מדרגה של כ 1000 שח במחיר

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

פולירון נמצאת בזיקים (כנראה מייצרת למותג הפרטי של המשווק שהוא ידוע ומוכר בשוק)

. המזרון נראה בסדר גמור -והכי חשוב קנה רק מזרון ללא קפיצים -תהיה מרוצה לשנים רבות.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
פולירון נמצאת בזיקים (כנראה מייצרת למותג הפרטי של המשווק שהוא ידוע ומוכר בשוק)

. המזרון נראה בסדר גמור -והכי חשוב קנה רק מזרון ללא קפיצים -תהיה מרוצה לשנים רבות.

הכוונה שלי הייתה לקנות מזרן ללא קפיצים. כרגע אני עם קפיצים ולא אוהב את זה

פורסם

הסטנדרט היום הוא 1.60 על 2 מטר.

יש בפחות, זה לרוב לחדרים קטנים או בעלי דירות קמצנים.

אני קניתי מזרון במזרני קיסריה (השם קיסריה - המקום בקריית גת) ב-1700 שקלים ועשיתי בסיס אצל נגר בעוד 700 (בסיס שהוא מפלטת עץ ולא דיקטים).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

סטנדרט פירושו גם מחיר בסיס. למידות הלא סטנדרטיות ישנה תוספת מחיר. במובן הזה 190 / 140 סטנדרטית ביותר.

בגדול, מזרנים יקרים ( אלה שהרבה מעל התקציב ) משלבים קפיצים עם כרית עליונה משני חומרים עיקריים - לטקס או ויסקו.

אם מזרן הקפיצים שלך תקין לחלוטין ופשוט לא נוח לך לשכב על הקפיצים, חברת דר. גב למשל מוכרת רק כרית עליונה שאפשר להניח על מזרן קפיצים מלמעלה ולקבל את השילוב.

http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=236&ArticleID=1764

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאזינייה, אני בדיוק גם מחפש לעצמי מזרון, בזה התקציב (פלוס-מינוס בגבול הטעם הטוב).

1) אני מחכה להתרשם ממבצעי איקאה ביולי.

2) אשתי מצאה חנות או שתיים באזור צור-שלום, עם מחירים סבירים לגמרי. פולירון, כפי שהוזכר פה.

את הקנייה אבצע אחרי שאבדוק מה יש לאיקאה להציע, אחרי העשירי לחודש.

אם עד אז תמצא משהו, אשמח אם תעדכן- טוב, רע, נוח, מציק וכו'.

אם לא, ואני אקנה ראשון, אשמח לעדכן אותך בהתאמה...:wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני קניתי לאחרונה מזרן מרשת נייט סליפ, גם 140X190. יש להם סדרה שנקראת "נייט" שמיוצרת במיוחד בשבילם ויוצאת מאותו מפעל שבו גם מייצרים את מזרני סימונס וסילי. אחרי שניסיתי כמה מזרנים בלי קשר למחיר, הוא היה לי הכי נוח גם מבין מזרונים מתחרים של סילי וסימונס שעלו פי 2. הדגם הספציפי הוא "נייט OPAL", עלה 2500 אחרי התמקחות. לפי מה שהבנתי יש לו גם גרסה שעולה פחות מ-2000 שההבדל הוא שאין בה "שכבת פינוק" של ויסקו/לטקס.

יש להם סניפים בכל הארץ, שווה לבדוק.

פורסם
ברווז, תוכל להגיד לי על איזה חנויות מדובר באזור צור שלום?

"ריהוט ועץ", "מרכז הסלונים" ו"מערכות נוחות בע"מ-חנות המפעל". שלושתם ברחוב החרושת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...