Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בימים הקרובים אני אתחדש בפאביה חדשה.

חיפשתי, ולא מצאתי, איזה ציוד נוסף אני אמור לקבל עם הרכב:

משולש, ציוד להחלפת גיר (בנוסף לג'ק), כלמני פלסטיקות למיהן...

ישנו מקום שבו אוכל לראות את הרשימה בכדי לבצע השוואה כשאקבל את הרכב?

תודה רבה

פורסם

אתה אמור לקבל גלגל רזרבי, מגבה, בורג טבעת גרירה, משולש אזהרה, ווסט בטיחות צהוב, פח אשפה.

לעיתים יש גם מברג בערכה שבתוך הגלגל הרזרבי. מאחורי מכסה הפיוזים צריך להיות כלי פלסטיק, פינצטה, לשליפת פיוז.

זהו פחות או יותר הציוד הסטנדרטי בכל מכונית.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
רלוונטי רק אם מדובר ב-DSG.

:lol:

בפולו חדשה ראיתי שהגיע סט כבלי התנעה :shock:. אפילו בפונטו בת ה-15 שהייתה לי לא הסתובבתי עם כבלים.

P_20151112_150436.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אתה שילמת על זה!

כשאתה מזמין את האוטו עם מיכל דלק מלא, אתה מקבל ״מתנה״ תיק ובו כבלים וסט מגיני שמש. תתחדש.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני לא שילמתי על כלום, זה שהתקנתי לו חיישני רוורס כנראה שילם על זה.

זה הצחיק אותי אז צילמתי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם לרכב יש חישוקי מגנזיום מקוריים בדוק שיש לך כלי לשליפת הכיסויים על האומים ובמידה ויש אום נעילה בכל גלגל אז בדוק שקיבלת את המפתח שלו.

מניסיון טרי יחסית, לא נחמד להגיע לפנצ'ריה, להרים את האוטו ואז לגלות שאין לך את המתאם :evil:.

פורסם
ציוד להחלפת גיר

אני עדים לשיתוף פעולה של VAG וצ'מפיון לפתרון יצירתי של סוגיית האמינות של DSG.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם לרכב יש חישוקי מגנזיום מקוריים בדוק שיש לך כלי לשליפת הכיסויים על האומים ובמידה ויש אום נעילה בכל גלגל אז בדוק שקיבלת את המפתח שלו.

מניסיון טרי יחסית, לא נחמד להגיע לפנצ'ריה, להרים את האוטו ואז לגלות שאין לך את המתאם :evil:.

זה בסדר, להוציא את הברגים האלו זה סיפור יותר קטן ממה שחושבים. למעשה, זו פחות טרחה מלשמור על המפתח שלהם...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

את הבורג "כוכב"?

כן, יש דרך להוציא, אבל זה פחות נוח ופשוט מלפתוח עם המפתח שאמור לחכות לך באוטו.

• תוכן חדש...