Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט יש לך למה לצפות, היום בבוקר עשיתי עוד סשן חזק, הבדל עצום בין יכולת הבלימה של הסט שירד לזה שהותקן.

מה שיפה זה שלא רק שאין דעיכה בעוצמת הבלימה לאורך הסשן, בדיוק ההפך, ככל שהקצב עולה הבלמים מתחממים ונכנסים לטמפרטורת עבודה אידאלית ועוצמת הבלימה פשוט פנטסטית.

כמה שהתגעגעתי לבלמים שנושכים כראוי, פשוט תענוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)

קודם כל, כיף לקרוא. אין ספק ששיפור מורגש בבלימה (אומנם להבדיל, אבל אני יודע איך מרגיש שיפור כזה, ע"ע...) זו אחת הנקודות החשובות ביותר, שמעלה מאוד ביטחון והנאה מהנהיגה.

נקודה שעלתה לי בראש כשקראתי, בהתייחס לאבק הבלמים. הרי אם רוב האבק זו בעצם הרפידה, ומעט מאוד ממנו זו הצלחת, ואתה אומר בעצם שהחלפת לרפידות משופרות על צלחות סטוק, וכרגע כמעט ואין אבק - זה לא מצביע אולי על כך שהרפידה בעצם שוחקת את הצלחת וכמעט ולא נשחקת בעצמה, כשהמצב המתוכנן הוא כמובן הפוך?

כלומר, לא נדרשות צלחות מחומר חזק יותר/מחוסם לרפידות האלו?

תוספת/הערה - קראתי את מה שרשמת על היותן Rotors Friendly, שזה בתיאוריה, אבל התוצאה היא מה שאני שואל עליו.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

זו שאלה טובה ובהחלט במקומה וגם אני תהיתי לגבי הדבר שכן לפחות בתאוריה אם יש פחות אבק אזי יש כנראה יותר שחיקה של הצלחת עצמה.

התשובה לכך פשוטה- התאוריה שיושבת לנו בראש לא לוקחת בחשבון שלחומרים שונים יש עמידות שונה לחיכוך וכנגזרת מכך יש רמת שחיקה שונה.

ובעברית- פחות אבק רפידות לא אומר בהכרח יותר שחיקה של הצלחת, זה רק אומר יותר עמידות של הרפידות.

כראיה לכך הסט שירד מהרכב שלי- ברפידות עצמן נותר לא מעט בשר, הצלחות לעומת זאת היו "גמורות" וזה כאמור בסט שהותיר ה-מ-ו-ן אבק.

קראתי הרבה על תרכובת הרפידות התואמת לזו שהתקנתי, לא מעט מדווחים שהרפידות היו מספיק "עדינות" על הצלחות כדי לאפשר שימוש בסט רפידות חדשות שני על אותן צלחות.

אני כמובן סקרן לראות מה יהיה אצלי אם כי אני כאמור לא חושב שהרכב יהיה ברשותי מספיק זמן כדי לדווח בעניין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זאת באמת שאלה מעניינת - אף פעם לא חשבתי על זה.

אני יכול להגיד מניסיון שהיו לי פעם EBC YELLOW שיצרו מעט מאוווווווד אבק ועל הצלחת לא הייתה שחיקה מיוחדת - אז כנראה איכשהו זה יכול להיות.

לשרוד 2 סטים רפידות על סט צלחות אחד זה לדעתי לא מספיק טוב. צריך 4. לפחות לפחות 3.

בכל מקרה - גיליתי שנשאר לי ברפידות הרבה פחות בשר ממה שחשבתי - אז הצטרפתי למועדון:

20160710_192911.jpg

מחר יום מסלול בדלתון :-D

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הרפידות בהחלט נותנות תחושה טובה - נשיכה אגרסיבית, דבשה קשה, בלי ספוגיות.

סימני דעיכה לא הרגשתי בכלל.

בלימה אגרסבית אחת (ודי ארוכה !!!) שהייתה במסלול מאיזור של 150 קמ"ש לאיזור של 50 קמ"ש עברה בהצלחה בכל פעם.

עכשיו שאני חושב על זה - פשוט קיבלתי תחושת ביטחון ולא הייתי עסוק בלחשוב לבלום טיפה יותר מוקדם כדי להשאיר מרווח ביטחון למקרה שהבלמים יעשו איזה קונץ.

מבחינת הניקיון - במקרה שלי בהחלט נוצר אבק מקדימה. לא המון - אבל היה.

20160715_153709.jpg

וגם לא נשטף הכי בקלות. אבל גם לא יותר מדיי מאמץ.

בשורה תחתונה - פחות אבק מפרודו 2500 שהיו קודם - אבל לקחת בערך אותו זמן לשטוף אותו.

מאחורה באמת היה כמעט נקי ושטיפה הייתה יותר זריזה. אבל מאחורה תמיד יוצא פחות אבק.

סרטון - את הסרטון מלא צריך לשבת להכין.

יש בינתיים משהו קצר:

פורסם

אחלה פוסט (לא יודע איך לא ראיתי אותו קודם) ותודה על השיתוף.

עכשיו (כרגיל) - שאלה בבקשה:

הסדקים בצלחות הבלימה, נגרמות (להערכתך) מנהיגה ובלימה אגרסיבית / עייפות החומר / ככה זה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

זה גם יכול לקרות (ולי אישית קרה) - אבל כמות התעללות שהן צריכות לעבור בשביל זה היא הרבההההה יותר גדולה.

לדעתי אם מערכת בלמים היא פלוס מינוס סבירה בשביל הרכב - בתנאים של ישראל אין מצב לסדוק את הצלחת.

לי זה קרה ב-S2000 - אבל שם זה ידוע שצלחות קטנות מדיי (בעיקר דקות מדיי) בשביל העומס שהרכב מייצר.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
ננסה ונראה. אני מאוד מקווה שאורך חיים יהיה משופר כדי להמתיק קצת את הגלולה של המחיר הלא שפוי.

על פאג'יד החלטתי לוותר בינתיים - נדמה לי לנהיגת כבישים אגרסיבית ככל שתהיה היתרונות לא כל כך יבואו לידי ביטוי אבל החסרונות יהיו שם כל הזמן....

תכל'ס - רפידות זה טוב ויפה - בלי קירור כמו שצריך זה כוסות רוח למת.

עם קירור שסידרתי ו-RBF600 ה-DS2500 עובדים מצויין ואני מצליח להגיע למצב של סימני דעיכה ראשוניים רק ב-2 מקומות בכבישי הארץ. לא מעבר לזה.

רק לעדכן:

כאמור רציתי לראות האם עורך החיים של אנדלס יהיה ארוך יותר וימתיק את הגלולה המרה של המחיר הדי מטורף שלהם.

Endless MX72 הותקנו אצלי ביולי 2016.

הקידמיות נגמרו אחרי 11,800 ק"מ - שזה ממש זהה ל-2 סטים של פרודו 2500 שהיו לי קודם על הרכב הזה.

ההפתעה הגיעה מכיוון של הבלמים האחוריים - שם הרפידות עדיין לא הגיעו אפילו לחצי שחיקה.

לא יודע למה זה, אבל אם עכשיו סט אחורי יחזיק 2 סטים קידמיים - זה חיסכון של 25% בעלות - וזה הופך להיות לא רע.

במיוחד שפעם האחרונה רכשתי אותן לא בארה"ב אלא בהונק קונג - שזה חסך עוד כ-18% - בס"ה המחיר הפך להיות די סביר.

מבחינת הביצועים ד"א אין שום טענה - פשוט מעולה מכל המבחינות.

לגבי השאלה שעלתה כאן לגבי שחיקת הצלחות - אכן הן לא אוכלות את הצלחות.

אפילו יחסית לפרודו שהיו קודם נראה שהצלחות נשחקות פחות.

עריכה אחרונה על ידי Croc

• תוכן חדש...