Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פזו 208 אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם

מחפש אוטו לזוג צעיר

יש לי תקציב עד 100000 שח לקניית אוטו. (חדש)

חשוב לי בטיחותית, דלק, נוחה, ואיבזור, שתראה צעירה.

אני דיי התרשתי לטובה מפזו 208 דגם אוטומטית דגם ACTIVE

(עוד לא נקבע נסיעת מבחן)

מה דעתם?

ומה עוד אתם יכולי להמליץ לי שייכנס לתקציב הזה?

תודה רבה.

פורסם

אני התרשמתי לטובה מהאוטו , ביצועים טובים , גיר אוטומטי פלנטרי, אבזור סביר , נוחה ולא חסר מרווח מאחורה.

אם לוותר על הדרישה שתיראה טוב (ובמתיחה קלה של התקציב ) , הונדה ג'אז אמנם תתן ביצועים פחות טובים , אבל תקבלו מרווח פנים טוב מאוד לארבע אנשים ותא המטען הגדול בקטגוריה, וגם את ציון הבטיחות הגבוה בקטגוריה.

פורסם

בדוק גם את הרנו קליאו. מתחרה ברורה של ה 208 והקדימה אותה בארץ מבחינת מנוע מוגדש. ה 1.2 טורבו רכב זריז ונוח, ולא מזמן נתקלתי באלבר בכמה יחידות 0 קילומטר מאובזרות בכ 84K. יש האומרים שהמרווח בספסל האחורי לא מהטובים אבל שווה לך לבדוק גם בעצמך.

פורסם

לדעתי הפאביה ניראית לא ממש צעירה אבל על טעם וריח..

מה שכן איכות חומרים פשוטה ומאחור לא ממש נוח.

לפיגו מושבים מאוד נוחים לדעתי עדיפים על הרנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הרנו קליאו נלקחת בחשבון אז צריך לקחת בחשבון שבאוגוסט תגיע לכאן הגרסה המתוחת פנים. מה ההבדלים? בבקשה: http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2547/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95

פורסם

קליאו נראית מצוין אבל היא ממש לא נוחה. בנוסף 208 עדיפה גם מבחינת מרחב (במיוחד מאחור), ביצועים וצריכת הדלק.

פורסם

חוסר הנוחות של הקליאו מתבטא בעיר,אז היא נוקשה יחסית,מחוץ לעיר היא בסדר גמור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אהלן לכולם

מחפש אוטו לזוג צעיר

יש לי תקציב עד 100000 שח לקניית אוטו. (חדש)

חשוב לי בטיחותית, דלק, נוחה, ואיבזור, שתראה צעירה.

אני דיי התרשתי לטובה מפזו 208 דגם אוטומטית דגם ACTIVE

(עוד לא נקבע נסיעת מבחן)

מה דעתם?

ומה עוד אתם יכולי להמליץ לי שייכנס לתקציב הזה?

תודה רבה.

אני הייתי הולך על הונדה גאז' החדשה.

יש לי מהעבודה, לא משנה כמה גז אני נותן צריכת הדלק עומדת על 17 ק"מ לליטר שזה מדהים בהתחשב שלא אכפת לי מצריכת הדלק(רכב חברה)

הרכב גם מוכתר כרכב האמין ביותר באנגליה והביטחותי ביותר בקטגוריה .

חלל פנימי גדול מאוד.

אם לא אכפת לך להתפשר על עיצוב וביצועים קצת תזכה ברכב אמין מאוד, עם צריכת דלק טובה,

ירידת ערך נמוכה וחלל פנים גדול יחסית לסופר מיני.

היום: הונדה גאז' 2016, קיה פיקנטו 2014

בעבר: מאזדה 3 2012

פורסם

לדעתי ה-208 היא אחת האופציות המשתלמות ביותר במחיר של 97K בגזרת הסופרמיני. ה-208 נראה צעיר והעיצוב עדכני ויפה. לעומתו הג'אז בוגר יותר (גם בעיצוב), ומרווח יותר , אבל לא שה-208 צפוף.. אני הייתי הולך על ה-208. גם נוחות הנסיעה טובה יותר, וגם העיצוב צעיר יותר וכמובן הביצועים יותר טובים.

רק אציין שאם צפוי בקרוב ילד, אז כנראה שהג'אז יהיה אופציה עדיפה.

פורסם

עידכון קל

היום נסעתי נסיעת מבחן על ה 208

יחסית לאחד שנהג על רכבים ישנים התרשמתי ממש לטובה.

90 אחוז שאני רוכש אותה (ACTIVE ) אוטומטית.

אעדכן בהמשך =]

פורסם

אחלה אוטו. יצא לי לבחון את הגירסה הפשוטה 'אקסס' ומאוד התרשמתי לטובה מהשילוב מנוע/גיר, ומהרכב. האוטו היה הפתעה מאוד נעימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תתחדש קניה מעולה.

• תוכן חדש...