Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

כאן בטח כולם מכירים בעלי מקצוע עם נשמה, לא מחפש את הזול ביותר .

מעוניין בהמלצה לבעל מקצוע שיוכל ליישר אגן שמן שבטיפשותי "הרסתי" לו במעט את השטח הישר .

לא הכי זול אני מחפש אלא עבודה שתחזיר את האגן להיות ישר.

ככל הנראה במהלך הנקיון של השטח עם כלי הרסתי אותו מעט והוא מזיע מנקודה אחת .

מדובר ברכב ללא ערך כספי אך עדיין חשובה לי עבודה מעולה!

אין צורך במוסך אני יכול לפרק ולהרכיב הכל לבד- אם יש מוסך שיכול גם וגם אז סבבה .

תודה רבה.

attachment.jpg

פורסם

אני מניח שכל מכון לשיפוץ ראשי מנוע יוכל לטפל בזה. לחילופין, הייתה מדביק 4 גליונות ניר מים עדין, עם דבק מגע, ללוח לביד עבה וישר ומנסה לעבוד על המשטח עם מים ובתנועות עגולות...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

יש אחד במטולה ושניים באילת... :-)

יעזור אם תספר לנו מאיזה איזור גיאוגרפי אתה. כך יוכלו לכוון אותך לבעלי מקצוע קרובים.

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

בראשון לציון יש את "סמוך". חפש בגוגל שיפוץ ראשים...

• תוכן חדש...