Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון וידע.

איזו מכונה לרכוש? או האם ללכת על הסכם אחזקה? הבנתי שכדאי להתרחק מאספרסו קלאב, לכן לא פוסל את ענין הרכישה העצמאית.

תודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלינו במשרד יש... אספרסו קלאב.

גם אני שמעתי שכדאי להתרחק מהם אבל לא הבנתי למה, מישהו יכול להסביר?

מבחינת הטעם אנשים מהעבודה שיש להם מכונה של נספרסו בבית טוענים שהאספרסו קלאב יותר טוב, אבל הבנתי שזה לא הקונצנזוס בפורום.

פורסם

אני לא איזה מומחה גדול. לדעתי זמינות הקפסולות זה המרכיב הכי חשוב.

בגלל שיש לכל חברה המון טעמים כל אחד יימצא לעצמו איזה טעם שהוא מחבב (לדעתי הרוב אותו דבר גם ככה).

יש לי ניסיון עם נספרסו ולוואצה.

היתרון בנספרסו - משלוחים הביתה.

היתרון בלוואצה - מכונה זולה ויש בכל סניף של יילו.

פורסם

קניתי למשרד את הנספרסו.

יש מגוון טעמים ותחליפים.

לדעתי, הקפה של לאווצה (קונים בילו) מוצלח הרבה יותר מנספרסו, גם עם התחליפים של אילן'ס, עלית וכיוצ"ב.

החיסרון בלאווצה הוא שאין קפסולות תחליפיות ואתה למעשה "שבוי" של ילו.

עוד דבר, הזמינות של הקפסולות הטובות בעייתית.

פורסם

אני אהיה לא אובייקטיבי ואומר שמכונת קפה איכותית = אך ורק פולי קפה.

למה לא אובייקטיבי? כי אני מוכר כזאת.. טוחנת, מקציפה ומכינה הפוך מדהים בלחיצה.

המחיר per כוס לעומת קפסולות הוא בדיוק אותו המחיר, ואין מה להשוות מבחינת איכות.

פורסם
אני אהיה לא אובייקטיבי ואומר שמכונת קפה איכותית = אך ורק פולי קפה.

למה לא אובייקטיבי? כי אני מוכר כזאת.. טוחנת, מקציפה ומכינה הפוך מדהים בלחיצה.

המחיר per כוס לעומת קפסולות הוא בדיוק אותו המחיר, ואין מה להשוות מבחינת איכות.

שתף במה שיש לך להציע.

פורסם

בחברה שלנו, יש בכל מטבחון את המכונה הזאת: (טוחנת פולי קפה כמובן)

http://www.aulika.com/eng/home.asp שמוצגת בתמונה.

חיברו אליה פילטר אחד גדול עומד קבוע במקום למלא מים בחלונית השמאלית. (פילטר מיוחד די גדול של חצי מטר).

מדובר על כ 10 מכונות בערך כאלו, עובדות יום יום במשך שנים ללא תקלות נראות לעין למעט ניקוי כזה או אחר שצריך לעשות.

המחיר כמובן, לא זול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעבודה הקודמת שלי הייתה מכונה שטוחנת על המקום, הבעיה היא שהפולים שסופקו לא היו איכותיים (לא נראה לי שהיו טריים ותמיד היו שרופים מידי) כך שהקפה היה מאכזב מאוד ואפילו פחות טעים מהקפסולות.

פורסם

חיפשנו לאחרונה פתרון לקפה למשרד של 50-100 איש. קפסולות נספרסו יקרות מדי, וגם אין קפוצ'ינו ONE TOUCH בקנה מידה תעשייתי (יש מכונות עם מיכלים קטנים). בדקנו עם פאוזה וסאפורה, שתי רשתות שמספקות אחזקה וקפה. סאפורה מספקים מכונות של JURA בצורה של ליסינג - למעשה הם פורסים לך את התשלום על פני 36 חודשים ומספקים לך קפה ותחזוקה. בסוף התקופה, המכונה שלך.

פאוזה משכירים לך מכונה, של SAECO. לא מתחייבים שזו תהיה מכונה חדשה (למרות שבמקרה שלנו אחרי מו"מ הם התחייבו לזה) ומספקים לך קפה.

לא אהבנו בכלל את השירות והגישה של פאוזה, ולא את המכונות של SAECO, ואפילו לא את הקפה שלהם. בסאפורה הציעו לנו JURA עם קפה VERO ORO שמאוד אהבנו אחרי שניסינו המון סוגים.

לבסוף, בגלל שהעסקה בבסאפורה לא הסתדרה לנו אדמיניסטרטיבית (בגלל צורת התשלום; רצינו חוזה חודשי ולא לקנות מכונה בתשלומים, מה שלא אפשרי כי הכרטיס של החברה אמריקאי וכו'), בחרנו בפאוזה. לא יכול להגיד שאני מאושר מזה. כל עובד היה מעדיף קפסולות נספרסו + שימוש במקציף המגנטי המדהים שלהם, אבל לפחות עכשיו יש פחות התעסקות בגלל הONE TOUCH של המכונה.

אתה חייב גם מקרר חלב. אצלנו זה נכנס כחלק מהעסקה. אחרת יש לך קרטון זרוק בחוץ כל היום ואלוהים ישמור.

שלח לי ה"פ אם אתה רוצה יותר מידע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם לי יש במשרד מכונה של SAECO עם שירות של פאוזה.

הקפה לא טעים והשירות לא טוב.

פעמיים כבר החליפו לנו מכונה רק אחרי שהרמנו צעקות.

אנחנו ממשיכים איתם מכוחו של הרגל. אף אחד אצלנו לא אנין קפה גדול ואני שותה רק קפה בוץ מאז שהגיעו.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...