Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למדרסים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקומות שמוכרים מדרסים ברמה גבוהה מאיזור המרכז בלבד(רצוי ממדינת תל אביב). שמעתי על אברבוך רק מילים טובות, אבל לצערי הוא נמצא בצפון ואין לי שום זמן להגיע לשם אז רק המרכז רלוונטי. אין לי בעיה לשלם יותר על איכות כאשר השימוש העיקרי שלי הוא הליכה אם זה משנה.

מה מומלץ?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

פתח תקווה טוב לך?

א.א אורטופדיה, נדמה לי שיש להם סניפים נוספים בכל הארץ.

אני קיבלתי מדרסים של מכבי במרשם רופא. 100 שקל. בדרך כלל בעלי המכונים מעדיפים להציע לך מדרסים סופר-דופר שהוכנו על ידי מכונה ומחזיקים אותו הזמן בדיוק באלפי שקלים יותר-עדיף כל שנה להחליף מדרסים ב100 שקל ולסגור עניין.

פורסם

למרות שהייתי בטוח שהמדרסים של מכבי ב 100 ש"ח זה סתם בלוף

אצלי הם כמה חודשים והורידו לי את מפלס הכאב שהיה לי בתחתית הרגל עקב עמידה/הליכה של שעות.

פורסם

מציע לך לבדוק את נעלי ברוקס.

עשיתי את המדרסים ב 100 שקל, והנעליים פתרו לי את הבעיה יותר טוב מהמדרסים, כבר 5 שנים איתם.

הבעיה שהעיצוב שלהם משעמם, ואני מחפש אלטרנטיבות, אבל לך תעשה ניסויים עם נעליים כשאתה צריך משהו נוח.

פורסם

לך ותוציא הפנייה מרופא המשפחה שלך. כך אני עשיתי, ואני הופתעתי מאד ולטובה מהמדרסים שעשיתי (תפורים לפי מידה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם בכללית אפשר לקבל מדרסים ב100 שח?

אגב, התגובות כאן מפתיעות אותי מאוד כי שני חברים שלי בעבודה אמרו לי לא להתקרב למדרסים שעולים פחות מ1500 ש"ח.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

עד כמה שידוע לי החסרון היחיד של המדרסים הפשוטים שכלולים בהשתתפות קופות החולים זה אורך החיים שלהם.

החומרים שהם עשויים מתבלים וההמלצה היא להחליף כל שנה, מה שממילא מכוסה ע"י הקופה.

אישית, מעולם לא ניסיתי את המדרסים היקרים.

לגבי המלצה, פדיקוריסטית רפואית (שעובדת גם עם חולי סכרת), המליצה לי בזמנו על "עטרת מדיפוט" בסניף שנמצא ברחוב הירקון פינת יורדי הסירה, אבל זה היה לפני שנים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אני, אחרי כמה החלפות מדרסים, הגעתי, בעקבות המלצות, לאייל אורטופדיה, יש לו מקום בראש העין ומקום בכפר סבא, הכי מקצוען שראיתי.

המדרסים עלו לי 900 וה כולל ביקורות כל כמה חודשים.

הוא גם המליץ לי על נעליים מתאימות. הוא משווק חברה אחת, והמליץ לי על נעליים של חברה אחרת.

מציע לך לבדוק את נעלי ברוקס.

עשיתי את המדרסים ב 100 שקל, והנעליים פתרו לי את הבעיה יותר טוב מהמדרסים, כבר 5 שנים איתם.

הבעיה שהעיצוב שלהם משעמם, ואני מחפש אלטרנטיבות, אבל לך תעשה ניסויים עם נעליים כשאתה צריך משהו נוח.

ברוקס גליצירין 13 האדום שחור, הנעל הכי יפה שראיתי

פורסם
אני קונה כאן: http://www.gofix.co.il/

ושולחים לי בדואר.

מאד מרוצה מהסחורה ומהשירות.

איך אפשר לקנות מדרסים מבלי למדוד את הרגל לפני בחנות?

פורסם

יכול להמליץ על מיקי אורטופדיה.

נמצא ליד בית חולים איכילוב.

יש לו ניסיון של הרבה שנים.

עשיתי אצלו מדרסים בהתאמה אישית (פלטפוס) וקניתי נעליים מצויינות (ברוקס).

יש לו גם אתר http://www.miki-ortho.co.il

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

מה המחירים אצל מיקי?

• תוכן חדש...