Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למדרסים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה שנים הייתי עם המדרסים של הקופ"ח והכל היה יחסית בסדר, עד שנפלתי על נעל גרועה (לא נעל ספורט).

פיתחתי דלקת בגיד ברמה שלא יכלתי לעמוד, הלכתי למכון מדרסים בחולון והלכתי על האופציה היקרה (לראשונה בחיי).

המדרס בנוי מיותר שכבות חומר, ההתאמה הייתה בעזרת תבנית גבס ולא הספוג. פשוט איכותי יותר.

אחרי שנתיים וחצי המדרס עדיין בסדר גמור ותומך מעולה. מה שכן, חשוב לשים אותו בנעל איכותית.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
הרבה שנים הייתי עם המדרסים של הקופ"ח והכל היה יחסית בסדר, עד שנפלתי על נעל גרועה (לא נעל ספורט).

פיתחתי דלקת בגיד ברמה שלא יכלתי לעמוד, הלכתי למכון מדרסים בחולון והלכתי על האופציה היקרה (לראשונה בחיי).

המדרס בנוי מיותר שכבות חומר, ההתאמה הייתה בעזרת תבנית גבס ולא הספוג. פשוט איכותי יותר.

אחרי שנתיים וחצי המדרס עדיין בסדר גמור ותומך מעולה. מה שכן, חשוב לשים אותו בנעל איכותית.

--הקפצה--

היכן נמצא המקום הזה בחולון ומה שמו? בזמן האחרון מרגיש צורך ממש גדול במדרסים. הבלנסטון ממש לא נוחות לי.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

תודה. מה הסדר גודל של העלויות?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לא מכיר את הרדבק, אבל מצפייה בתמונות של בגוגל הן נראות בדיוק כמו הבלסנטון מבחינה ויזואלית.

הן עד כדי כך יותר נוחות מהבלנסטון? מה המחיר שלהן לעומת הבלנסטון?

פורסם

שהמראה לא יטעה אותך -הן יותר נוחות, ויותר איכותיות.

אצל הילדים בלנסטון הלכו אחרי שנה,רדבק עדיין חי ובועט אצלם. אצלי רדבק יותר מ 4 שנים

בעבודה בתנאים קשים, עדיין לא מראה סימני הזדקנות.

• תוכן חדש...