Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות אוטו חדש ומאוד מתלבט בין יונדאי I10 לסוזוקי סלריו.

אני עובר מי רכב גדול לקטן יותר כדי לחסוך בדלק ואני יודע שהסוזוקי חסכונית יותר מהיונדאי אבל אני לא יודע על כמה באמת.

מעבר לחיסכון בדלק, כל מקום שאני קורא השוואות ביניהם, היונדאי מקבל ציונים טובים יותר מהסלריו, אז אני כבר לא יודע מה לעשות, מצב אחד יש רכב חסכוני ומצד שני רכב שנחשב לאיכותי יותר.

אגב אני מדבר רק על תיבות ידניות.

אני עשיתי נסיעות מבחן ואת האמת אולי היונדאי ממש טיפה נוחה לי יותר אבל לא משהו קריטי ואבל יחד עם זאת הייתה לי תחושה שהיונדאי יותר "עצלנית" , עושה רושם שממש קשה לה להאיץ, בסלריו לא היה את הבעיה הזאת, היא האיתה טוב יותר מהיונדאי, אבל זה רק היה נסיעה של כמה דקות, אי אפשר להבין לפי זה על כמה הרכב אמין לתווך ארוך ועד כמה הוא חסכוני.

אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים על הרכבים האלה וצעות לגביי מה עדיף לקחת.

אגב יש לי גם שאלה לגביי ביטוחים וטיפולים, זה נכון שליונדאי טיפולים וביטוחים זולים יותר מאשר בסלריו?

תודה לעונים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסלריו לפח המבחנים באנת חיסכונית,אך לטעמי מעוצבת כמו רכב הודי,המושבים הרבה פחות נוחים משל היונדאי, וגם לא ברור ציון בטיחותי כי היא קיבלה 3 כוכבים ללא כריות צד.

היונדאי ניראית מודרנית יותר.

אם אתה מחפש חיסכון הייתי בודק את הסיטרואן c1 מושבים הרבה יותר נוחים, אם כי תא מטען ומרווח מאחור פחות טוב משל הסלריו אבל חיסכונית מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי עברה גילוח אבזור בשנים שעברו.

יכול להצטרף להמלצה על הC1 , מרגישה מספיק זריזה ונוחה וברמת אבזור FEEL יש אבזור סביר אבל יכולה להיות רועשת מבחינת מנוע.

פורסם

סוזוקי סלריו זה יותר כמו פיאט פנדה

מרווחת 4 חלונות חשמל תא מטען גדול

סוזוקי סלריו למרות המימדים הקטנים מבחוץ היא מן סופר מיני לכל דבר אם נוסיף את הכוח שיש באוטו הזה ונוסיף את המרווח קיבלת אוטו זול עם תמורה גבוהה

פורסם

היא לא סופר מיני לכל דבר.(וגם פנדה לא).

היא אמנם גבוהה יותר וגדולה יותר בסגמנט המיני, בין השאר כי היא מחליפה גם את הספלאש , אבל נופלת בממדים מכל סופרמיני ואינה נחשבת לכזו.

(משום מה הבגאז' של הסוויפט קטן יותר, אבל עדיין, הסוויפט גדולה יותר בממדים).

פורסם (נערך)
סוזוקי סלריו זה יותר כמו פיאט פנדה

מרווחת 4 חלונות חשמל תא מטען גדול

סוזוקי סלריו למרות המימדים הקטנים מבחוץ היא מן סופר מיני לכל דבר אם נוסיף את הכוח שיש באוטו הזה ונוסיף את המרווח קיבלת אוטו זול עם תמורה גבוהה

אין בה שום דבר שמזכיר סופר מיני.

אפילו הספייס סטאר בעלת בסיס גלגלים גדול יותר וארוכה יותר לא נחשבת לסופר מיני.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הסוזוקי מגיעה עם גיר אוטומטי ומצמד יחיד. לא נוח, הייתי הולך על היונדאי.

אני מחפש רק גיר רגיל, לא אוטומט.

והנסיעות שלי הם בדרך כלל קצרות ובתוך העיר, לעיתים אני יוצא מהעיר אבל גם אז לא נוסע רחוק, גג 30 ק"מ

פורסם

אם הנסיעות שלך קצרות אז האיכות של היונדאי על פני החיסכון של הסוזוקי.

פורסם

עבור הנסיעות שלך הייתי בוחר ב-C1. היא נוחה יותר משתיהן, ומוצעת במבצעים שונים במחיר מאוד מפתה: עבור לקוחות הוט היא מוצעת בהחל מ-52,500 שקל שהם הנחה של 6,500 שקל. אישית הייתי בוחר בדגם המאובזר יותר (בעיקר בגלל המולטימדיה המקורי) שאני לא זוכר מה מחירו.

• תוכן חדש...