Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאמרי או סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה קאמרי או סופרב 2015 וצפונה - למה לא יבוא אישי?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר מהעבודה אצלי קיבל עכשיו את הקאמרי החדשה ולגבי מסך המולטמדיה ששאלת אני יכול לתת לך אינפורמציה. רואים עליו שהוא לא מקורי. חוץ מזה שהוא ענק אין בו שום תכונה טובה. הוא מעוצב כמו טלפון ענק ששוכב על הצד. הרזולוציה נמוכה - רואים בקלות את הפיקסלים והוא לא עשוי מחומר איכותי להפחתת החזרי אור שמש. אין כפתורים עגולים בולטים (כמו במערכת המקורית) לשלוט על עוצמת השמע ולשנות תדרי ערוצים. אם אתה רוצה להגביר זה נעשה על ידי (הרבה) נגיעות בצד של המסך. ממש לא נוח (למרות שיש כפתורים על ההגה, זה לא תרוץ). כמו בטלפון נייד יש בקצה המסך כפתורי מגע לפונקציות מסוימות כמו HOME ו BACK שבכלל לא תואמות את הפונקציה שלהם. אם אני זוכר נכון הBACK מכבה את הרדיו. פשוט נראה זול וחובבני טיפוסי כיאה להתקנה מקומית. היבואן חוסך עלינו. דבר כזה באוטו זה שובר עיסקה מבחינתי. בנוסף גם אין פתח לדיסקים שלי מאד מפריע.

עוד משהו שהפריע לי זה שאין מד טורים ואין מד טמפרטורת מנוע (זה שזה רכב היברידי אומר שאני לא צריך לדעת מה קורה במנוע?)

לא ראיתי את זה עובד רק בתצוגה אבל לפי תאור זה ממש לא לעניין. יש אפשרות להתקין אפליקציות לחבר לאינטרנט? יש GPS? האם ניתן לראות קבצי וידאו דרך חיבור USB? מה איכות השמע ברכב?

פורסם (נערך)
אם אתה רוצה קאמרי או סופרב 2015 וצפונה - למה לא יבוא אישי?

קאמרי בגלל שהוא היברידי דגם XLE חדשה יוצאת 15K יותר זול מאשר בארץ

לגביי סופרב בהנחה ומוסיפים 116% מס זה יוצא אף יותר מאפשר לקנות בחנות. אולי אני לא עושה חישוב נכון אבל בחו"ל דגמי TSI 2.0 מתחילים מ-35K יורו (גרמניה או צ'כיה)

וגם לא ברור מה קורה עם האחריות בארץ נכון שהיא בנלאומית של החברה אבל זה רק לחלקים על שעות העבודה בארץ מוסך מורשה יבקש תשלום זה בטוח כי לא נקנה בארץ

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם
לא ראיתי את זה עובד רק בתצוגה אבל לפי תאור זה ממש לא לעניין. יש אפשרות להתקין אפליקציות לחבר לאינטרנט? יש GPS? האם ניתן לראות קבצי וידאו דרך חיבור USB? מה איכות השמע ברכב?

היה לו ווייז מותקן במערכת. הסאונד היה נשמע בסדר למרות שאני לא התעמקתי יותר מדי באיכות הצליל אלא באיכות התצוגה המאכזבת.

פורסם
היה לו ווייז מותקן במערכת. הסאונד היה נשמע בסדר למרות שאני לא התעמקתי יותר מדי באיכות הצליל אלא באיכות התצוגה המאכזבת.

ולגביי וידאו ניתן לנגן קבצים דרך USB? עד כמה שאני יודע יתרון של וויז הוא עדכון תנוע במסלול לכן חייב להתחבר לאינטרנט המערכת באוטו יכולה להתחבר ל-wifi של הנייד (כאשר מוגדר כ-AP) או דרך בלוטו?

פורסם

סתם שאלה,חשבת על המאזדה 6 החדשה?

אני חושב שיש קצת סתירה בין אמינות וסופרב אבל אולי זה רק אני.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
סתם שאלה,חשבת על המאזדה 6 החדשה?

אני חושב שיש קצת סתירה בין אמינות וסופרב אבל אולי זה רק אני.

אני בדקתי גם מאזדה 6 שוב רכב נחמד אבל אני נכון לרגע הזה נעול על שני הדגמים שרשמתי בכותרת שרשור והייתי מאוד רוצה להתמקד בין יתרונות וחסרונות של שני רכבים אלה בלבד

פורסם

גם אני חשבתי על הסופרב, אבל אין לי כוח לא לצ'מפיון ולא להמתנה ארוכה. בסוף לקחתי סונטה, בינתיים מרוצה מאוד.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...