Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתי עם תא מטען 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, העניין הוא כזה:

אני מחפש רכב ל2 מבוגרים ו2 ילדים על מושב מגביה (שעבורו גודל של סופר מיני היה מספק) אבל הדרישה הקריטית שעבורה יצאתי מהסגמנט היא תא מטען מספיק גדול לטיולים של יומיים. בסופר מיני אתה דוחף 2 תיקים ונגמר המקום. חשוב לציין, הרכב יסע 20K בשנה.

הדרישות הם כאלה:

חובה אוטומט

תא מטען שמתאים למה שתיארתי בערך

אמין

בטיחותי

חסכוני

מספיק כוח כדי לנסוע באזור ירושלים באופן גורף

שנתון כמה שיותר חדש (עדיף 2011-12 אבל אתפשר על 10 אם יש הצעה טובה)

וכל זה כמובן מוגבל בתקציב של 45K עם חריגה עד 50K.

חשבתי על יונדאי i30, קיה סיד, סיטרואן c4.

אני מבין שמכאן זה כבר שיקולים של כמעט בעיני המתבונן, אבל אשמח אם תוכלו להאיר לי על הבדלים מהותיים בינהם שלא ראיתי (כמו ביטוח, טיפולים יקרים יותר וכו׳) + אם להתרחק מרמת גימור מסויימת שלהם.

תודה!

פורסם

פלואנס תתן מענה הולם בשנתון חדש יחסי,

יונדאי מטריקס מיושנת אבל גם מרווחת להפתיע עם תא מטען סבבה.

ניסן טידה אופציה מצויינת תא מטען ענר חסכונית יחסית ונוחה מאוד.

פורסם

מההתרשמות שלי לדאצ'יה סנדרו יש תא מטןע מכובד ביותר, בנפח של משפחתית ולא סופרמיני.

חדשה מיבואן עולה 55K, אם מצא משומשת זה יכול להיות מעניין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)
פלואנס תתן מענה הולם בשנתון חדש יחסי,

יונדאי מטריקס מיושנת אבל גם מרווחת להפתיע עם תא מטען סבבה.

ניסן טידה אופציה מצויינת תא מטען ענר חסכונית יחסית ונוחה מאוד.

חשבתי על פלואנס, אבל עד כמה אמינה היא? חשוב לי לא ליפול לאיזה טיפול עצום באמצע יום בהיר.

מטריקס - פחות מתאים לי.

ניסאן טיידה - יכולה להיות אופציה. עד כמה קיימים חלפים לרכב שלא קיים עוד בשוק בישראל?

אשמח לקבל גם חוות דעת על מה שהצעתי.

מההתרשמות שלי לדאצ'יה סנדרו יש תא מטןע מכובד ביותר, בנפח של משפחתית ולא סופרמיני.

חדשה מיבואן עולה 55K, אם מצא משומשת זה יכול להיות מעניין.

ידנית..

עריכה אחרונה על ידי MiG
פורסם

לדעתי אתה יכול להשמיט את "חסכוני" מהקריטריונים.

רכב משפחתי ואוטומטי לא יגיע לצריכת דלק "מרשימה".

מוסיף מיצובישי לנסר, צורה חדשה החל מ-2008.

תא מטען גדול, ידוע באמינות שלו, ציוני בטיחות גבוהים, צריכת דלק רגילה לסגמנט (1:13 בנסיעה משולבת), יכולת כח סבירה אך לדעתי בהחלט מספיקה (לנסיעות משפחתיות ולא ספורטיביות).

בתקציב הזה שנתון 2011 יכול להיכנס.

פורסם

סוזוקי sx4 סדן.

אמין, לא יקר לתחזוקה ועם בגאז' ענק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון mg350 יש לה מטען מכובד ביותר, צריכת דלק סבירה של 1:11.5, סוחב לא רע, אמין מאד ורק מי שלא מטפל יגיד שלא חבר נסע עם האוטו רחובות אילת הרכב עשה לו 1:17 ונשאר לו חצי מיכל כשהגיע , אחזקה סבירה

פורסם
לדעתי אתה יכול להשמיט את "חסכוני" מהקריטריונים.

רכב משפחתי ואוטומטי לא יגיע לצריכת דלק "מרשימה".

מוסיף מיצובישי לנסר, צורה חדשה החל מ-2008.

תא מטען גדול, ידוע באמינות שלו, ציוני בטיחות גבוהים, צריכת דלק רגילה לסגמנט (1:13 בנסיעה משולבת), יכולת כח סבירה אך לדעתי בהחלט מספיקה (לנסיעות משפחתיות ולא ספורטיביות).

בתקציב הזה שנתון 2011 יכול להיכנס.

הבנתי שה1500 לא משהו מבחינת כוח, מה דעתך על ה1800? (חוץ מזה שהוא אוכל דלק)

סוזוקי sx4 סדן.

אמין, לא יקר לתחזוקה ועם בגאז' ענק.

אשמח אם תפרט יותר לגבי היתרונות והחסרונות של הרכב.

מניסיון mg350 יש לה מטען מכובד ביותר, צריכת דלק סבירה של 1:11.5, סוחב לא רע, אמין מאד ורק מי שלא מטפל יגיד שלא חבר נסע עם האוטו רחובות אילת הרכב עשה לו 1:17 ונשאר לו חצי מיכל כשהגיע , אחזקה סבירה

MG זה בעיה מבחינת המוסכים.. אם אתה מבין אותי

הייתי הולך על הסיד או הI30. לדעתי שניהם מציעים תמורה טובה למחיר שלהם.

סוף סוף מישהו שמסתכל בכלל על מה שאני כתבתי :-)

פורסם

לגבי מיצובישי, 1800 עם גיר רציף צורך בערך 1:10. לא משהו חריג במשפחתיות עם גיר אוטומטי.

סוזוקי אמינה מאוד, לא יקרה לקניה ולתחזוקה. בדגם סדן בגאז' ענק, צריכת דלק יותר טובה מאשר במיצובישי. חסרונות? מראה חיצוני ומקום ל 3 אנשים מאחורה ( אבל אתם 4 בלבד), קורה A יחסית עבה - לחלק מהנהגים זה מפריע.יונדאי או קיה למשפחה עדיפים בגרסת סטיישן. התקציב קצת מגביל כי המחירים לסיד סטיישן ול I30 CW יותר גבוהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי את SX4 סדאן מעל 5 שנים ואני מאוד מרוצה. כל מה שנאמר ע"י VLADCLAR נכון (כלומר אמינות, טיפולים זולים, צריכת דלק בינונית+ 1:13-1:14 משולב, תא המטען ענק). מי שגבוה, הקורה לא מפריעה לו בכלל, רק מי שיושב נמוך צריך להסתגל אליה.

בנוסף הרכב זריז בהשוואה למשפחטית סטנדרטית (ללא טורבו), בעל אחיזה טובה והעברת הילוכים חלקה ומהירה. בנוסף הרכב גבוה יחסית ועולה מדרכות ללא בעיות.

החסרון הבולט של הרכב לטעמי זאת הקופצנות שלו ובלימת הזעזועים לא משהו.

כמובן שהוא גם בעל מראה מיושן ופלסטיקה זולה בפנים אבל זה כמו שאומרים בעיני המתבונן...

פורסם

אני מכיר את מנוע ה-1500 סמ"ק ואכן,זהו לא מנוע שניתן להגדיר כ"חזק" אבל לסחוב את העליות של חיפה הוא עושה ללא בעיה. לפי מה שרשמת "צריכת דלק" חשובה לך מ"ביצועים וכח" ולכן מנוע 1500 יכול להתאים יותר מ-1800.

יש עוד קריטריונים שלא ציינת כמו מרווח פנימי ונוחות שלדעתי הלנסר עומד בהם, כאשר החסרון העיקרי שלו הוא אבזור דל יחסית.

פורסם
הבנתי שה1500 לא משהו מבחינת כוח, מה דעתך על ה1800? (חוץ מזה שהוא אוכל דלק)

אשמח אם תפרט יותר לגבי היתרונות והחסרונות של הרכב.

MG זה בעיה מבחינת המוסכים.. אם אתה מבין אותי

סוף סוף מישהו שמסתכל בכלל על מה שאני כתבתי :-)

אין לו שום בעיה עם מוסכים, חבר מטפל בו במוסך רגיל והאחזקה ממוצעת

• תוכן חדש...