Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר מחזיק לבת שלו פיאט אונו 1000 מודל 1992 במצב טוב. צצה לו הזדמנות לקנות ZX 1400 1995 במצב טוב. ב 2 המכוניות 170000 ק"מ. האם כדאי לו למכור האונו ולקנות ה ZX בתוספת מחיר קטנה?

נושאי בטיחות, נוחות הוא יודע להעריך בעצמו. השאלה היא יותר מבחינת עלויות, מה התקלות שצריך לצפות להם?

ביתו נוהגת להחליף פגוש כמה פעמים בשנה עקב מכוניות מוזרות שנמצאות פתאום דבוקות לפגוש הקדמי של האונו .

תודה

יהודה

פורסם

בלי שום ספק.

הZX משתמשת במכלולים מוכחים מאוד (אותו מנוע 1.4 נמכר עד היום, למעשה), אין בה מוזרויות (מולטיפלקס\הידרה אקטיב\טכנולוגיה כלשהי), מאוד נוחה, ומהנה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Hold your Horses!

קודם כל זאת מכונית עבור הבת שלו - לא בטוח שהיא תרגיש בהבדל כלשהו.

דבר שני מדובר על מכוניות בנות למעלה מעשר שנים, את ה"מצב הטוב" של האונו הוא מכיר, של ה-ZX לא...

אני לא הייתי רץ כל כך מהר לעשות החלפה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המרכב של ה ZX הרבה יותר רחב וארוך וכמובן מסיבי יותר.

במקרה של תאונה הסבירות להינצל גבוהה יותר ב ZX,באחריות ! [רצחתי פעם ZX 16]

לגבי שאר היתרונות,עלות אחזקה נמוכה,קלות ייתר לגניבת האונו [הייתה כתבה כזאת לפני שבועיים],אופציה לשיפורים:wink: ,אפשרות להצטרף ל PSI......

ZIGI

פורסם
Hold your Horses!

קודם כל זאת מכונית עבור הבת שלו - לא בטוח שהיא תרגיש בהבדל כלשהו.

דבר שני מדובר על מכוניות בנות למעלה מעשר שנים, את ה"מצב הטוב" של האונו הוא מכיר, של ה-ZX לא...

אני לא הייתי רץ כל כך מהר לעשות החלפה.

קשה לי חשוב על נהג, אפילו המנותק ביותר מהמציאות, שלא ירגיש את ההבדל בנוחות הנסיעה למשל בין פיאט אונו לסיטרואן ZX שהיא לא וולקן או 16V.

נהג שלא ירגיש בהבדל, טוב יעשה אם יחזיר את רשיון הנהיגה שלו לרשות הרישוי.

אם זה לא היה ברור עד כה....אם ה-ZX במצב טוב, להחליף בלי לחשוב פעמיים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

שמע אחי..תשאר עם האונו..הZX רגישה מאוד במיוחד עם הטמבונים שלה..והתיקונים שלה הרבה יותר יקרים מזאת של האונו..אני מדבר על מוסכים מורשים בלבד..לדעתי לא להסתבך יותר מדי בעלויות..עדיף שישאר עם אונו וזהו..יחסוך לעצמו הרבה אבל הרבה כסף..מניסון!!!

פורסם
שמע אחי..תשאר עם האונו..הZX רגישה מאוד במיוחד עם הטמבונים שלה..והתיקונים שלה הרבה יותר יקרים מזאת של האונו..אני מדבר על מוסכים מורשים בלבד..לדעתי לא להסתבך יותר מדי בעלויות..עדיף שישאר עם אונו וזהו..יחסוך לעצמו הרבה אבל הרבה כסף..מניסון!!!

פגושים רגישים, אכן סיבה נכונה למה להשאר עם אונו ולא לעבור ל-ZX :mm_nah:

ד"א, מאיפה הבאת את זה שהפגושים של ה-ZX רגישים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...