Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהליכים להשיג מצבר מתאים לצורך בדיקה.

בינתיים אעדכן:

לדעתי תדירות הופעת והיעלמות הנורות הולכת וגוברת. אתמול זה קרה לי פעמיים.

בפעם השניה שעון הזמן התאפס כמה דקות לאחר הופעת הנורות. אבל הרדיו לא איבד את התחנות השמורות ונתוני מחשב הדרך גם לא התאפסו.

איפוס שעון זמן מתקשר בדרך כלל באופן אוטומטי לבעיות מצבר/אלטרנטור.

אבל משהו כאן ממש מוזר לי. זו הפעם הראשונה שזה קורה וזה לא קרה יחד עם הופעת הנורות אלא בהפרש של 5 דקות בערך.

רומי7, אני דווקא שמתי לב שברגע הופעת הנורות הרכב הופך לעגלה. אבל אם מכבים ומניעים, אז הרכב חוזר להתנהג כרגיל גם אם הנורות נשארו דולקות. גם בקרת השיוט תמיד חוזרת לעבוד והנתונים ממחשב הדרך חוזרים להיות מוצגים.

ואני לא מבין מה הקטע שמחשב הדרך מציג קווים (---) במקום מידע, אבל כן ממשיך את ספירת המידע. משמע אם זה התרחש כשהיה 100 ק"מ במונה A, אז אחרי נסיעה של 20 ק"מ, כיבוי והנעה יופיע 120 ק"מ.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

במורשה ניקו את התקלות ואמרו לחזור כשהבעיה חוזרת, התקלה חזרה אתמול בערב ואני אקפוץ לשם כנראה ביום ראשון.

שעון הזמן אף פעם התאפס לי,

דרך אגב לפני הופעת הנורות אני לא מרגיש משהו לא בסדר, כאילו האוטו נוסע רגיל.

וכמו אצלך אחרי הנעה מחדש הנורות נשארות אבל הרכב נוסע בסדר.

פורסם

בן כמה מצבר השנפ שלך?

אני דווקא חושב שאני שם לב להתנהגות מוזרה של הגיר בסמוך להופעת התקלות. משיכות והשהיה של ההילוכים.

גם נרשמו תקלות במחשב של הגיר למרות שלא נדלקו על כך נורות או הודעות.

אודה לך מאוד אם תעדכן בהתפתחויות.

פורסם

המצבר בן 9 חודשים, התקלה קיימית כבר כחצי שנה.

אני נוסע במצב ידני כמעט תמיד, נסעתי היום על אוטומט בשביל לבדוק והרגשתי גם התנהגות מוזרה של הגיר, העברת הילוכים לא חלקה ומשיכות מיותרות.

כמו כן הייתי במורשה פעם נוספת, הם משוכנעים שהבעיה היא או במצערת או בחיווט למצערת (משהו חשמלי). אני צריך לציין שבמהלך החצי השנה האחרונה הוחלפה מצערת פעמיים במצערות מפירוק וכמו כן הוזמנה מהאינטרנט מצערת נוספת (כל המוסכים שהייתי בהם משוכנעים שהבעיה קשורה למצערת - אז הזמנתי עוד אחת למקרה ש...) מצערת חדשה עולה 5000 ש"ח, מצערת משומשת בEBAY עולה 350 ש"ח כולל משלוח.

עשית אולי טיימינג לאחרונה?

פורסם

הבעלים הקודם החליף רצועות (טיימינג + אביזרים) במורשה לפני שנה וחצי ו-30 אלף ק"מ.

המוסך המורשה דוחף לשם כי זו אחת ההודעות שמופיעות במחשב ולא אכפת להם לנסות על חשבונך.

אבל ההודעה הזאת היא אחת מתוך רבות, אז קשה לי להאמין שזו הבעיה האמיתית.

בעניין השעון שהתאפס אצלי, דבר כישוף קרה והוא חזר להיות מכוון לבד. אף אחד לא כיוון אותו.

מדוע החלפת מצערות? האם בגלל נורות התקלה הללו או שהייתה בעיה אחרת?

פורסם

באיביזה (2005) שהיתה לי התחיל אורגן אורות.

לבסוף גילינו שהכל קרה בשל נורה אחורית שרופה.

בדוק את כל הנורות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הוחלפו מצערות בעקבות הנורות תקלה האלו, מה שלא פתר את הבעיה, הוחלף גם איזשהוא שסתום. בהתחלה הייתה תקלה מס p0021, אחר כך התחילה להופיע תקלה מס p0121, אבל ההתנהגות והתסמינים בדיוק אותו הדבר אז אני סבור שזאת אותה התקלה.

פורסם

מבאס לגלות שהבראבו לא כזו אמינה כמו שציירו אותה בפורומים השונים..

כמעט והשתכנעתי לרכוש אחת,

אמשיך לעקוב אחרי השרשור ובהצלחה באיתור התקלה..

ישנם 10 סוגי אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית וכאלה שלא...

פורסם

נזכרתי גם שכשבועיים לפני הופעת התקלה הייתה אצלי הצפה ברחוב וכמה רכבים נגררו בגלל זה, יכול להיות שזה קשור?

פורסם

רומי לא ידוע לי על הצפה שהרכב השתתף בה, אז לא יודע אם ישנו קשר.

פשוט נראה לי כמו תקלת חשמל/חיישן/הארקה שכולנו מפספסים, וגרוע מכך גם המוסך המורשה מפספס ומחליף לך לאט לאט את כל האוטו.

ברק, כרגע לא ידוע לי על "מחלה" רוחבית. בקבוצת הווצאפ של הבראבו אף אחד מעולם לא נתקל בתופעה. אני שמח שבכלל מצאתי עוד מישהו שנמצא יחד איתי בסירה ומנסים להבין יחד במה מדובר.

גם בעולם לא מצאתי אזכורים. אם כי מצאתי כמה דברים דומים (אבל לא בדיוק אותו הדבר) על פיאטים אחרות מאותן שנים.

אני לא מתכוון להכנס פה לדיון הזה, אבל רק אגיד את ה"אני מאמין" שלי בכל הנוגע לתדמית התוצרים השונים:

כל ההמלצות על רכבים "אמינים" כביכול בנויה על סטטיסטיקה. שגם אם הייתה נכונה (ואיני חושב שהיא כזו), היא לא מעניינת את האינדיבידואל שקנה יפנית והתחמם לו המנוע ונגרר לתיקון של 5000 ש"ח. וגם לא מעידה כלום על ההוא שקנה צרפתיה ישנה ב-2000 ש"ח ונסע בה חמש שנים בלי לראות מוסך.

על הסטטיסטיקאי שטבע בבריכה שהעומק הממוצע שלה הוא 5 ס"מ כבר שמעת?

הדבר היחיד שאני מאמין בו הן ה-"מחלות". בעיות סדרתיות ידועות. שם הנחת המוצא היא שהתקלה תתרחש, ואם לא תתרחש אז הרווחת. (שאגב, ביונדאי I30 יש רשימה מעניינת שלא מפחידה אף רוכש שמקשיב לעדר)

ברכה ובהצלחה.

פורסם
רומי לא ידוע לי על הצפה שהרכב השתתף בה, אז לא יודע אם ישנו קשר.

פשוט נראה לי כמו תקלת חשמל/חיישן/הארקה שכולנו מפספסים, וגרוע מכך גם המוסך המורשה מפספס ומחליף לך לאט לאט את כל האוטו.

ברק, כרגע לא ידוע לי על "מחלה" רוחבית. בקבוצת הווצאפ של הבראבו אף אחד מעולם לא נתקל בתופעה. אני שמח שבכלל מצאתי עוד מישהו שנמצא יחד איתי בסירה ומנסים להבין יחד במה מדובר.

גם בעולם לא מצאתי אזכורים. אם כי מצאתי כמה דברים דומים (אבל לא בדיוק אותו הדבר) על פיאטים אחרות מאותן שנים.

אני לא מתכוון להכנס פה לדיון הזה, אבל רק אגיד את ה"אני מאמין" שלי בכל הנוגע לתדמית התוצרים השונים:

כל ההמלצות על רכבים "אמינים" כביכול בנויה על סטטיסטיקה. שגם אם הייתה נכונה (ואיני חושב שהיא כזו), היא לא מעניינת את האינדיבידואל שקנה יפנית והתחמם לו המנוע ונגרר לתיקון של 5000 ש"ח. וגם לא מעידה כלום על ההוא שקנה צרפתיה ישנה ב-2000 ש"ח ונסע בה חמש שנים בלי לראות מוסך.

על הסטטיסטיקאי שטבע בבריכה שהעומק הממוצע שלה הוא 5 ס"מ כבר שמעת?

הדבר היחיד שאני מאמין בו הן ה-"מחלות". בעיות סדרתיות ידועות. שם הנחת המוצא היא שהתקלה תתרחש, ואם לא תתרחש אז הרווחת. (שאגב, ביונדאי I30 יש רשימה מעניינת שלא מפחידה אף רוכש שמקשיב לעדר)

ברכה ובהצלחה.

אני מכבד את דבריך ומודה לך על התייחסותך,

בהחלט יכול להיות שמדובר בצירוף מקרים ומאד מקווה בשבילכם שמדובר בתקלה מינורית (חיווט תקול)

אמשיך לעקוב,

בהצלחה!

ישנם 10 סוגי אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית וכאלה שלא...

פורסם

האם יש לך מטען USB או צרכן אחר מחובר לשקע USB או המצית?

ממליץ לך לנתק אם יש ולבדוק אם משפיע לאורך כמה ימים.

במיוחד מפצלים או מטענים סינים חשודים בעיני

פורסם

יש "בחור", אמנם מרוחק ומצוי בתל אביב, בשם שלמה ממוסך פיאטון. דיאגנוסטיקן בחסד לניסיוני, משהו בסגנון רון לפיאטים. גם נורא נחמד וסבלני בטלפון, שווה להתקשר.

• תוכן חדש...