Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי הונדה אקורד 2012 דגם לקצ׳ורי (בסיסי) עם מערכת מקורית.

אני מעוניין לחבר מגבר למערכת, רציתי לשאול אץ עצתכם מה כדאי ולפני זה ארשום את כל הדגשים שלי.

- עד עכשיו היה לי אלפיין 9855 באוטו הקודם, ומאוד אהבתי את הצבע קול שלו, למשל בהשוואה לpioneer p99 על סטאפ זהה לא אהבתי את הפיוניר, חשוב לי שהצבע קול ישאר דומה.

- השהיית זמנים חשובה לי מאוד (אופציה ידנית)

- 4 וולט pre out

- 2 ערוצי קומפוננט וערוץ לסאב(3 או 4 סהכ).

- אקוולייזר לפחות 8 ערוצים.

המנחתים ששמעתי עליהם:

Alpine pax h800

Alpine pxe h660

Jl Audio fix82

Jl audio clean sweep

Bit 1

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי אלו, מה ההבדלים, איזה מהם הכי רלוונטי לי ואם יש עוד שתוכלו להמליץ.

אגב, אם יש להונדה הזאת הכנה ליציאת rca ללא מנחת גם אשמח לדעת.

תודה!

פורסם

תריץ חיפוש על שרשור שלי בשם המדריך לאינטגרציית oem

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קראתי את כולו, אבל אין התייחסות לרוב הפרוססורים האלו שהזכרתי פה, אני בעיקר מעוניין לשמוע חוות דעת על אלו, וכמובן בהשוואה לאחרים...

פורסם

אין לי היכרות מעמיקה עם האלפיינים למעט ה701 שלהם ויחידת השליטה שלו שהוא נחמד אבל מאוד מיושן.

הBIT ONE והBIT TEN מוצרים מעולים ויש לי ים נסיון איתם כולל סדרת מעבדי הפרימה ביט שלהם.

אבל אם אתה רוצה להשאר עם הרמקולים המקוריים ולחבר רק הגברה ויכולת עיבוד אות - דווקא מוצרי האינטגרציה יתאימו לך הרבה יותר והיתרונות שלהם "גדולים" יותר בכך שהם קטנים יותר וחסכוניים יותר.

לא ברור לי בדיוק איזה סטאפ של מערכת אתה מנסה לבנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה, לא פירטתי...

אני מעוניין להעביר את כל המערכת שהייתה לי ברכב הקודם מבלי לשנות את הHU המקורי של האקורד.

המערכת שהייתה לי:

קומפוננט שילוב של JL AUDIO וMBQ

מגבר 300/4 jl

סאב JL 10W3

השאיפה היא מקסימום איכות שתהיה דומה כמה שיותר ל9855 שהיה לי עד עכשיו ובמינימום כסף שניתן כמובן...

אשמח לדעת אם למישהו היה נסיון עם אחת מהיחידות האלו...

אגב, ה701 לפי הבנתי לא יודע לעשות הנחתה לערוצי רמקולים של מערכת מקורית.

פורסם

אני מוכר 9855R מי שמעוניין

Hu: iPad 2 64gb 3G Signal Extractor no DAC (Toslink digital): cambridge audio ID100 @

Processor: Alpine H701 @ 3-amps: Zapco competition C2K-4.0X.P ,C2K-3.0XP,@

Component 3-way: Sinfoni S Mono Amp: Pantera one @ Sub: HX300D

פורסם

חוששני שאם אתה תשאר עם הhu המקורי גם אם תוסיף פרוססור,אתה תתאכזב ביחס למה שהיה.

9855 הוא מכשיר מצוין אני לא חושב שרדיו מקורי מסוגל יהיה להוציא סינגל באיכות דומה( גם עם פרוססור) שלא נדבר על המנחת...

Scan Speak

פורסם

לפרוצסור אתה יכול לחבר נגן חיצוני, זה הרבה יותר טוב מבחינת סיגנל, אבל אין לך שליטה על נגן.

במערכת טיפה יותר מבסיסית אני תמיד מעדיף מקור טוב ולה המשך מצויין למקור לא משהו..

IMHO

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

עם זה אני מסכים ואין ויכוח , אבל אני עדיין מוותר על האלפיין, כך שאני רוצה להגיע להכי איכותי שאפשר עם רדיו מקורי + מנחת(שכולל פרוססור)

פורסם

חוץ מה Jl Audio

fix82 אני מכיר את כולם ,זה לא אמור לעזור לך.

אני בספק אם תגיע לאיכות של ה 9855 גם עם הכי טוב מבניהם על המערכת המקורית.

לפי ההודעה הראשונה שלך ,אני פוסל את כל השאר חוץ מהביט 1 וה H800 שהם אגב היקרים ביותר

ה H800 יקר משמעותית וגם לא ציינתה תקציב ,לא בטוח שבשביל 3 ערוצי הגברה אתה

צריך יותר מ BIT TEN או BIT TEN D עם כניסה דיגיטלית לנגנים חיצוניים.

אם יש לך שאלות יותר מדוייקות שאל.

פורסם

היי, תודה רבה,

- לגבי תקציב, כמובן שמעדיף בכמה שפחות אבל לא שם לי גבול כרגע.

- לגבי ה9855 ברור לי שלא אגיע לאותה איכות, אבל הייתי רוצה לדעת מה הכי איכותי בין האופציות שלי ללא החלפת הhu.

לגבי הbit ten והbit ten d, מה ההבדל ביניהם וביניהם מול הbut one?

ואגב, מה ההבדל בין הh800 לh660?

פורסם (נערך)

הביט 10 וה הביט 10D שניהם גירסאות משונמכות של הביט 1

כאשר ההבדל בניהם הוא התוספת של כניסה דיגיטלית אופטית בביט 10D

ומול הביט 1 הם מטפלים ב 6 ערוצים מול 8 ערוצים בביט 1 .ובעיקרון מציעים חבילה מצומצמת

יותר אך עדיין מספיק רחבה של אופציות כיוון.

כולם נישלטים ע"י מחשב לפטופ חיצוני ועם אופציה לשלט DRC מוגבל אופציות.

בנוגע לאלפיין.

ה 660 וה 800 שונים לחלוטין לא מדובר באותו דור וגם לא באותה רמה

בעוד שה 660 הוא מכשיר אינטגרציה OEM חצי אוטומט מאפשר התערבות מינורית

בכיוונים ונישלט עצמאית ממסך לד קטן שנימצא על המכשיר.

ה 800 הוא פרוססור הייאנד במלוא הדרו מה שגם מתבטא במחיר הרבה יותר יקר

ונישלט או ע"י לפטופ חיצוני או ע"י מכשירי מולטימדיה שולטים של אלפיין.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

היי, תודה על ההסבר, אגב ראיתי בזמנו שדווקא ל660 יש כניסת USB כדי לכוון אותו עם מחשב.

אבל יותר מעניין אותי מבחינת התוצאה הסופית - איכות\עיוות. האם הסאונד שיצא מה800 יותר איכותי מה660?

ובאותה מידה מה למשל בין ה bit ten ל800 של אלפיין? כמה הבדל יש?

• תוכן חדש...