Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני ראיתי את זה ככה בהתחלה, עד שהבנתי שאני מבזבז שעתיים-שלוש ביום בזריעת עשרות זרעים שרק אחד או שתיים מהם אשכרה יכניסו לי כסף, וזה מונע ממני לעבוד (כי אני עשיתי את כל העבודה, משיווק ועד התיקונים עצמם)

זה באמת תלוי בבסיס הלקוחות שלך, במקרה שלי זה היה תיקון מחשבים ואלקטרוניקה, דבר רחב מאוד.

פורסם

אני אתן לך דוגמא - אם יש לי תקלה במחשב או לחלופין אני צריך לרכוש משהו שקשור למחשב, אני מתקשר לדוגמא למספר שמצאתי באינטרנט ואתה עונה לי לטלפון. שואל אותך כמה שאלות, מבין מה קורה שם ואתה יודע מה? אפילו פתרתי את התקלה בשיחת הטלפון הזאת איתך, והיא נגמרה ב- "תודה רבה, חג שמח". בפעם הבאה כשתהיה לי תקלה במחשב או אצטרך לרכוש משהו או לחבר תהיה תקלה במחשב, למי אתקשר? אליך ידידי. ואם במקרה פתחתי חברה אחרי שנתיים ואני צריך ציי מחשבים, למי אתקשר? אליך.

כמובן שכל עניין זריעת הזרעים זה סוג של השקעה במניה. לפעמים אתה צריך להבין שהפסדת ולחתוך, זה ברור. אי אפשר לבלות בשיחות טלפון כל היום. אבל אני "זרעתי" (לא שיחות טלפון, אלא עבודה שפחות משתלמת לי) כמה זרעים במשך כמה חודשים, והעבודה הזאת החזירה את ההשקעה והניבה רווח מאוד יפה וממשיכה לעשות כן. וזו דוגמא אחת מיני רבות.

עוד 2 סנט - אם מתקשר לקוח ומברר לגבי קומפרסור שאתה מוכר, כי הוא לא רוצה להגיע סתם. תתמצת את השיחה כמה שאתה יכול, ואז זכית - גם "זרעת זרע" וגם לא בזבזת הרבה זמן. כולם יצאו מרוצים.

פורסם

Saay,

הטעות היא שלך ובמיוחד לאור העובדה שהעסק שלך סיפק שירות ולא מוצר.

איך אתה מצפה שאנשים ישתמשו בשירות שלך אם בבסיס של השירות אתה נופל?

עסק של שירות בונים לטווח ארוך ובמיוחד שזו התנהלות מול לקוחות קצה- כל לקוח שיוצא ממך מרוצה יביא לך בהמשך עוד עבודה, גם ישירות ממנו וגם בעקיפין (חבר מביא חבר).

אישתי ואנוכי מבזבזים המון אנרגיות, זמן וכסף בשיחות עם לקוחות, אז אומנם במקרה שלנו אחוזי ההצלחה גבוהים וכמעט כל לקוח שאנחנו יושבים איתו יסיים את הפגישה עם הזמנה אבל גם אם זה היה באחוזי הצלחה נמוכים יותר ההשקעה שלנו בלקוחות היתה זהה כי בסופו של דבר הם מקור ההכנסה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ההתיחסות שתארתי היא ספציפית עבור אנשים שהגיעו דרך פייסבוק, מאפיקים אחרים ההתיחסות היתה שונה לחלוטין.

ההימור שלי לגבי פות"ש, הוא בא לקנות כלי מקצועי, אבל כנראה שאל כמה שאלות בסיסיות לגבי הכלי הזה (כזה שכל מי שקונה כזה, צריך לדעת את התשובות), אז המוכרים כנראה קלטו את זה והורידו מהלך.

פורסם

מקרה שהיה לי לפני 15 שנים (וכבר סופר בפורום בעבר): היה לי סובארו אימפרזה שעשה לא מעט צרות. בקיצור, כמה ימים אחרי איזה תיקון פתחתי מכסה מנוע כדי לבדוק שמן ומים ומצאתי בריכה של נוזל הידראולי מעל המנוע. עברתי במוסך שלי ואמרו לי - "תבוא בהזדמנות, זה לא דחוף, צריך להחליף חלק שעולה 500 ש"ח". כיון שחשדתי שמשהו לא תקין - במיכל הנוזל ההידראולי לא חסר דבר - פניתי למוסך שבו אבא שלי טיפול ברכב שלו, ואשר השתייך גם לרשת "ד"ר סובארו". הראיתי את המצב לבוחן וסיפרתי לא את הסיפור - הבחור התגלגל מצחוק, השקיע 10 דקות בניקוי יסודי של המקום עם איזה ספריי וסמרטוט ושלח אותי לדרכי.

כיום אני מטפל באותו מוסך ב-3 מכוניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמנהל חנות אני לא מוסר אף פעם מחירים בטלפון. במוצרי אלקטרוניקה יש הרבה ניואנסים ובלתי אפשרי להסביר הכל בטלפון. הלקוח רוצה רק את המחיר, ו אני לא רוצה לצאת נחות בהשוואת המחירים כי אצלי לא הכי זול אבל השירות בתחומים מסויימים הוא יוצא מן הכלל, ואת זה לא ניתן להסביר בטלפון. לקוחות שמגיעים לחנות, ובמיוחד אחרי שיחת טלפון, מקבלים יחס אחר לגמרי.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

מחיר כמובן זה בעיה. אבל לתת טווח לקבלת סדר גודל זה יכול להיות בסדר.

בכל אופן הכל תלוי בשאלה של גישה. אני למשל התקשרתי לחנות בריכות ורציתי לברר כמה דברים, מנהל החנות אמר לי תגיע לפה נדבר. אמרתי שאין לי כל כך זמן, ניסיתי לקבל מחיר בטלפון. אמר לי "אני לא עובד בטלמרקטינג". נשמע מגעיל? אז זהו, שלא. זה נאמר בצורה הכי נחמדה שיכולה להיות והוא גם הוסיף "תבוא לפה, תקדיש לי חצי שעה אני מבטיח לך שתצא מרוצה". יודעים מה? זה שכנע אותי. באתי, והאמת? הייתי שם יותר מחצי שעה, ויצאתי יותר ממרוצה. הכל מתחיל ונגמר בשאלה של גישה. יש אנשים שמגעילים ויתנהגו אליך מגעיל וזו היא תודעת השירות (או החוסר בה) ויש אנשים שלמרות שלא יחשפו מחירים וכו' בטלפון, אתה תרצה להגיע ותבין ששווה לך להגיע.

אגב אותו בחור חובב רכבים כך שיתכן והוא משוטט פה איפשהו בפורום :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

smiro, הלוואי וכל בעלי העסקים בארץ יפנימו את הגישה שלך.

זה באמת ככה, ואישית אני לפעמים מעדיף לשלם מעט יותר למקום שאני מכיר ולקבל יחס טוב ושקיפות מאשר לחסוך כמה שקלים ולהרגיש שחזרתי ממלחמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כמנהל חנות אני לא מוסר אף פעם מחירים בטלפון. במוצרי אלקטרוניקה יש הרבה ניואנסים ובלתי אפשרי להסביר הכל בטלפון. הלקוח רוצה רק את המחיר, ו אני לא רוצה לצאת נחות בהשוואת המחירים כי אצלי לא הכי זול אבל השירות בתחומים מסויימים הוא יוצא מן הכלל, ואת זה לא ניתן להסביר בטלפון. לקוחות שמגיעים לחנות, ובמיוחד אחרי שיחת טלפון, מקבלים יחס אחר לגמרי.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אני למשל לא סובל את התרבות של חוסר שקיפות במחירים.

לא אוהב ללכת, לבזבז את זמני ולהתמקח כמו בשוק כדי לקבל מחיר סביר, כאשר אני יודע בדיוק מה אני רוצה לקנות.

אחת מהסיבות שאני קונה הרבה דברים מאמאזון, למרות שאני בטוח שיש דברים שהייתי יכול לרכוש במחיר דומה אם הייתי הולך לחנות ומתמקח.

פורסם
ההתיחסות שתארתי היא ספציפית עבור אנשים שהגיעו דרך פייסבוק, מאפיקים אחרים ההתיחסות היתה שונה לחלוטין.

ההימור שלי לגבי פות"ש, הוא בא לקנות כלי מקצועי, אבל כנראה שאל כמה שאלות בסיסיות לגבי הכלי הזה (כזה שכל מי שקונה כזה, צריך לדעת את התשובות), אז המוכרים כנראה קלטו את זה והורידו מהלך.

תשמע, אני פרסמתי את הפוסט בלוח יד שנייה, כי חיפשתי לקנות משהו משומש (אבל לא אכפת לי לקנות גם חדש)

נתתי גם את הנתונים שאני צריך. זאת אומרת אני כבר יודע מה אני צריך.

האנשים פנו אליי בלי פרטים בלי יצרן, בלי שום דבר, פשוט כתבו "יש לי"

אבל אתה יודע מה הבעיה? שאין להם.

זאת הבעיה! יש להם משהו דומה, אבל לא בדיוק מה שאני צריך,

לכן. בשביל זה אני שואל את השאלות.

ובסופו של יום, זאת חנות, לקוח מגיע ורוצה כלי מסויים, הם אמורים ליהיות שם בשביל לתת לך את הכלי שאתה צריך בהתאם לצרכים שלך.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...