Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו מזדה ספיריט 2009 דור שני עם 106,000 ק"מ. מאתמול אני שומע רעש לא מובן קצת דומה לרעש של רתיחת מים בסיר, שמגיע ממרכז האוטו בחלק הקדמי. בדקתי בעת נסיעה בניוטרל ואין קשר לסל"ד, וכמעט לא מושפע מהמהירות. זה מרגיש לי כמו רעש לא אחיד מהצמיגים שהם חתך נמוך (פאלקן ZE914 בני 10,000 ק"מ), או אולי מיסב לקוי ב HUB או מההינע הסופי. חשבתי שאולי אני גורר קרטון או משהו, אבל מתחת לאוטו לא רואים שום דבר מיוחד. מידע אולי חשוב - האוטו נסע בשביל כורכר לפני 3 ימים במהירות איטית.

מה זה יכול להיות?

פורסם

הרמתי על ג'ק. אין שום רעש בשני הגלגלים למעט חיכוך משהו עם הדיסקי בלימה - זה טבעי? הגלגלים לא מסתובבים בשל כך בחופשיות. לחץ אויר ליתר בטחון נמצא תקין. יש מצב שזו תושבת תחתונה שעושה רעש?

פורסם

אני ממליץ להרים את כל החלק הקידמי באויר על בוקים ולהעביר למצב נסיעה ופשוט לנסוע באויר עד שישוחזר הרעש ברגע שיופיע הרעש אז לאתר מאיפה יהיה החלק הקל ביותר.

פורסם

זה נשמע בדרך כלל כשהמנוע בטמפרטורת עבודה? או כשהוא קר?

אין משהו שיכול בדרך כלל להישמע כמים רותחים מעבר לרדיאטור חימום/מיכל נוזל קירור (שקרוב לחומת אש (לכיוון התא נוסעים)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...