Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צבע הרכב החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, לא לריב :-)

אם כבר אתם ממשיכים לשפוך פה דעות והמלצות בנוגע לציפויים, שלי ולאחרים זה רק טוב :-), אזי יש לי שאלה:

הבנתי נכון שאם הולכים לציפוי ניילון, עם רכב חדש, המקצוען בכל מקרה יעשה פוליש קל על הרכב אם במידה ויהיו עליו סווירלים?

אם הולכים לדיטיילר לעשות ציפוי הגנה ננו או קראמי או משהו בסגנון, עם רכב חדש, אז אותו הדבר, במידה ויהיו סווירלים אז הדיטיילר יעשה פוליש קל לפני זה?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן. במטרה להביא למראה מושלם, ובמטרה לא ללכוד סווירלים תחת הציפוי

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כן. במטרה להביא למראה מושלם, ובמטרה לא ללכוד סווירלים תחת הציפוי

שמעת פעם משפט "יפה שטיקה לחכמים"? הוא בוודאות לא מתייחס אליך.

א) לא רואים סווירלים תחת ציפוי ניילון כי הם לא משתקפים.

ב) אף סדנא שעושה ציפוי PPF לא עושה שום טיפול חוץ מפלסטלינה ואולי IPA, כדי להוריד ווקס ואוטם שמפריע לדבק.

עכשיו, לפני שתתחכם ותגיד שהתכוונת לציפוי ננו ולא לPPF, תקרא את ההודעה של הבחור והתשובה שלך.

באמת, עדיף לך לפרוש בשיא מהדיון הזה. אמרת כאן מספיק שטויות שבכיף יכולות לזכות אתך בהתראה על יעוץ לא מבוסס.

פורסם
חבר'ה, לא לריב :-)

אם כבר אתם ממשיכים לשפוך פה דעות והמלצות בנוגע לציפויים, שלי ולאחרים זה רק טוב :-), אזי יש לי שאלה:

הבנתי נכון שאם הולכים לציפוי ניילון, עם רכב חדש, המקצוען בכל מקרה יעשה פוליש קל על הרכב אם במידה ויהיו עליו סווירלים?

אם הולכים לדיטיילר לעשות ציפוי הגנה ננו או קראמי או משהו בסגנון, עם רכב חדש, אז אותו הדבר, במידה ויהיו סווירלים אז הדיטיילר יעשה פוליש קל לפני זה?

ביררתי בכמה מקומות איך התהליך מתבצע, ומקומות שלפי דעתי הם הטופ שיש בארץ, יקרים ללא ספק.

וכול אחד מהם נתן תשובה ברורה, הם לא מטפלים בשום פגמי פח\צבע לפני יישום הציפוי, הם רק דואגים שהמשטח נקי להתקנה.

נקי בהגדרה של אין אבק, לכלוך, חומרים על הרכב, וכדומה.

כל מה שלא תציין לפני כתנאי מקדים לציפוי, הם פשוט לא יבצעו. הם אחראים אך ורק לאיכות הציפוי ולהתקנה שלו, לא למצב הרכב שהגיע. אם נלכדו פגמי פח\צבע ולא משנה מה תחת הציפוי והם היו שם לפני הציפוי, זה בעיה שלך.

רוצה פוליש? מכחול? תשלם בנפרד.

*ואני הייתי דורש לציין הכול לפני ההתקנה, איך הם מבצעים את הניקיון, באיזה חומרים, וכו׳.

במקומות ברמה גבוהה אתה תקבל את הטוב ביותר, ככול שהמחיר יורד, האיכות יורדת ויש כאלה שפשוט עושים התקנה מחפירה ומדברים איתך כאילו נחתת ממאדים עם השאלות והדרישות שלך.

פורסם
עכשיו, לפני שתתחכם ותגיד שהתכוונת לציפוי ננו ולא לPPF, תקרא את ההודעה של הבחור והתשובה שלך.

באמת, עדיף לך לפרוש בשיא מהדיון הזה. אמרת כאן מספיק שטויות שבכיף יכולות לזכות אתך בהתראה על יעוץ לא מבוסס.

מסתבר שאתה סובל גם מבעיות ראיה, בנוסף לביטחון עצמי מופרז...

זה מה שהבחור שאל:

"אם הולכים לדיטיילר לעשות ציפוי הגנה ננו או קראמי או משהו בסגנון, עם רכב חדש, אז אותו הדבר, במידה ויהיו אז הדיטיילר יעשה פוליש קל לפני זה?"

וזה מה שעניתי:

"כן. במטרה להביא למראה מושלם, ובמטרה לא ללכוד סווירלים תחת הציפוי"

פורסם

רוני עם בעיית בטחון עצמי מופרז, אני מנותק מהמציאות, אברג'ל עיוור, אסטו רגיש, חצי מהפורום פלצנים ואפילו את שיפופו הצלחת להוציא משיווי משקל (כל הכבוד על זה אגב, מאורע נדיר ביותר).

אם אתה יוזר פיקטיבי שנוצר ע"י להעלות תעבורה - ניסוי מרהיב.

אם אתה אמיתי אז lol

שיהיה בכיף חבוב, אני את ה"שיח" הזה מיציתי. נעבור באיחור ל DFTT MODE

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

העיקר שאתה עוקב אחריי :lol:

אגב, חיפשתי מילה נרדפת לפלצנים, כי זו מילה לא מכובדת. אתה צריך ללמוד ממני איך להתנסח...

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

טוב חברים, אני לא ממש הבנתי את התשובה לשתי השאלות האחרונות שלי על: האם עושים פוליש לפני ציפוי ניילון.

והאם עושים פוליש לפני ציפויים אחרים כגון ננו, קראמיקה וכו'.

אני לא רוצה שתמשיכו פשוט לריב, אז אני כבר אברר את הדברים האלו בסדנאות כשאני אפנה אליהם.

אתם גם ככה כבר עזרתם המון, על מה שאני מודה לכם מאוד :mm_yeah:

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...