Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

סיימתי לשלם את ההלוואה שלקחתי על רכב חדש.

ההלוואה נלקחה מבנק הפועלים ועל כן הרכב שועבד לבנק.

מספר שאלות:

1. מה התהליך הקצר ביותר והאמין ביותר להסיר שעבוד מרכב?

אני יודע שיש צורך שהבנק יסיר שיעבוד אצלו + במשרד התחבורה + ברשם המשכונות.

2. איך מסירים את השיעבוד של פוליסת הביטוח בחברת הביטוח?

3. שאלה לא קשורה: לשם לקיחת ההלוואה פתחתי חשבון בנק מיוחד בבנק הזה (בעוד אני מתנהל בבנק אחר).

שילמתי בזמנו דמי ניהול לתקופה. כרגע רוצה לסגור את החשבון כי אין לי צורך בו.

איך סוגרים בדרך הפשוטה ביותר חשבון בנק?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

הולכים לבנק

מקבלים טופס שמופנה לרשם המשכונות ניגשים לשם אחרי החג ותוך 5 דקות נמחק הרישום

לגבי משרד הרישוי הבנק מבצע זאת בתקשורת מחשבית

הופ היה , הופ איננו.

העתק של הטופס המופנה לרשם המשכונות חתום בידי הבנק יספק את חברת הביטוח.

שלום פקיד סגור לי בבקשה את החשבון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה!

העניין שאני מפחד שאם אני יסגור את החשבון והמישכון עדיין לא יוסר יהיו לי בעיות מול הבנק כי אני כבר לא הלקוח שלהם..

ואז יתחיל הטירטור

פורסם

תהיה רגוע. הוראות בנק ישראל מחייבות את הבנק להסיר את המישכון תוך 30 יום. הם מכירים את זה. ימשיכו לטפל בך גם אם לא תהיה לקוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כדי להפחית את החשש - תיקח את הטופס של הסרת שיעבוד/ יעבירו את הפקודה במחשב.

אם אתה רוצה - תמתין כמה ימים לוודא שהסרת השיעבוד נקלטה.

תיגש לפקיד. ותבקש לסגור את החשבון.

פורסם (נערך)

מעולם לא הסרתי משכון מרכב, אבל הסרת משכון של דירה ארך 5 דקות ברשם המשכונות בחיפה, תוך שהפקידה לוגמת קפה ומלהגת עם חברותיה. אחר כך עליתי (או ירדתי) קומה לטאבו, שם כבר בילית 3 שעות בישיבה לפני שהגיע תורי להסיר את הערת האזהרה.

לגבי הבנק: אני לקוח ותיק בבנה"פ בחיפה. לפני עשרים ומשהו שנים לקחתי הלואה מסובסדת - אלא שכיון שהיה קשר למקום העבודה ההלואה ניתנה באמצעות סניף תל אביבי. הנוהל היה מדהים: פתחו לי חשבון בסניף התל אביבי, העבירו אליו את ההלואה, משם העבירו לחשבון שלי בחיפה, ואז סגרו את החשבון בת"א. ככל הנראה החשבון התקיים חצי יום עבודה. נוהלים של בנק. מכל מקום, גש לסניף בו קיים החשבון הבלתי שימושי, או שיתנו לך תנאים מועדפים ותעביר את עסקיך לשם, או שתודא שהחשבון מאופס, תחתון על כמה מסמכים ותוכל לשכוח ממנו. אני יכול לומר לך שבמהלך השנים סגרתי אי אילו חשבונות בנק. לחלקם היו מקושרים חסכונות ופעילויות אחרות והתהליך ארך זמן (למשל - העברת קופות גמל, בתקופה בה הן נוהלו על ידי הבנקים), אבל, לאחר שכל הפעילות הופסקה, ניגשתי לבנק, משכתי את היתרה (בד"כ לירות\שקלים\ש"ח בודדים) וחתמתי על המסמכים ושכחתי מהחשבון. בחלק מהמקומות אפילו הבטיחו לי לשמור את מספר החשבון, אם ארצה לחזור בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...