Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לי בעיה,אני חזיר גז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטער להגיד לך,אתה חתיכת בן אדם מסכן.

אני מכיר ילד בן 14 שממן לו דברים שאתה בגיל 14 רק היית יכול לחשוב עליהם.

התגובה שלך,באה ממקום של מסכנות,כנראה שאתה תלוי בהורים שלך/היית תלוי בהורים שלך בגיל 17.

מה אתה מחטט לי בכיס?זה לא עניינך וגם אף פעם לא יהיה.

תנסה להצחיק במקום אחר(הישראלי המכוער).

למען הסדר הטוב (מכיוון שהגבתי גם ל gbguy), התגובה שלך לא יותר טובה משלו, אפילו יותר גרוע.

אני מציע לך אישית, בלי קשר להתלהמות או צביעות, להירגע בכביש. כביש אינו מקום למשחקים. אתה רוצה אדרנלין או דופמין, לך לחדר כושר ותרביץ לשק איגרוף, תשכיר לך רכב מהיר עם מורה נהיגה מקצועי במסלול סגור ותלחץ שם.

עזוב את עניין הכסף לדלק או חוסר ניסיון בנהיגה. פשוט תחשוב שיום אחד, באותו כביש ריק שאתה נוהג בלילה, תקפוץ לך חיה משום מקום, יצוץ לך רכב שנוסע בלי אורות ואתה לא תספיק להאט, ולא בגלל שאתה נהג לא מנוסה, אלה פשוט זה יכול לקרות גם למנוסים ביותר.

חיים יכולים להיגמר ברגע וחבל.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הנזק שכבשה קטנה עושה על 80 קמ"ש.

עלות התיקונים הייתה 6000 ש"ח כמעט.

תחשוב מה היה קורה אם זו כבשה הייתה גדולה או כלב גדול ותבין שלנסוע על 150 ולהתקל במשהו זה ממש לא נעים (ולמרות שאתה חושב שאתה נוהג טוב, אתה לא תהיה מוכן לכבשה שקופצת מעל גדר הפרדה ישר לתוך האוטו שלך).

404254_191959484238173_100002723679018_259891_1223557419_n.jpg

פורסם
זה הנזק שכבשה קטנה עושה על 80 קמ"ש.

עלות התיקונים הייתה 6000 ש"ח כמעט.

תחשוב מה היה קורה אם זו כבשה הייתה גדולה או כלב גדול ותבין שלנסוע על 150 ולהתקל במשהו זה ממש לא נעים (ולמרות שאתה חושב שאתה נוהג טוב, אתה לא תהיה מוכן לכבשה שקופצת מעל גדר הפרדה ישר לתוך האוטו שלך).

[ATTACH=CONFIG]457739[/ATTACH]

עוד פעם אתה קופץ עם הטיעון שאני חושב שאני נהג טוב.

תצטט לי מההודעה הראשונה,איפה כתבתי שאני חושב שאני נהג טוב.

אתה לא תצליח.

כי אתה בן אדם שמסתכל על אחרים,מחטט בארנק של אחרים וממש חוצפן.

פורסם
ש חלק מהכבישים אף לא נופלים ברמתם מ-autobahn ממוצע (מניסיון).

האם בדקת את העקומות?

האם השוית את איכות האספלט?

האם שיפועי הצד מתאימים למהירות המדוברת?

האם הסימונים על הכביש ברורים באותה מידה?

האם אמצעי הבטיחות דומים?

האם יש שיטור ברמה דומה?

והחשוב ביותר - האם הנהגים שלצידך ממושמעים באותה מידה?

HeroE - הכבישים שלנו דומים לאוטובאהן רק למראית עין. אני די משוכנע שלפחות בחלק מהכבישים אפשר להעלות את המהירות המותרת ל-120-130 קמ"ש המקובלים באירופה (לא יודע מה הבסיס לקביעת מהירויות אלה, אבל אני סומך על האירופים שחקרו זאת. אולי חן ג. ימצא את המקורות). אבל זה צריך לבוא בתוך מסגרת כללית שמתחילה בחינוך, נמשכת באכיפה נוקשה של כל תקנות התעבורה - שמירה על הימין, הקפדה על אי סטיה מנתיב, הקפדה על צפיה בדרך כולל במראות, והחשוב ביותר - הרחקת בריוני הנתיבים מהכביש, וכמובן כוללת גם אחזקה איכותית של הכבישים, לא הטלאים שיש אביו בכבישים מהירים חדשים כגון 22.

פות"ש - מהירות לא הורגת לבד. אבל היא רכיב משמעותי כאשר מתפתחת קונסטלציה מורכבת של הפרשי מהירות, נהג לא מרוכז או שאינו שולט לחלוטין ברכבו, ליקויים בכביש וכו'. המהירות מצמצמת מאד את זמן התגובה שלך, מאריכה את מרחק הבלימה, משפיעה על יכולת ההיגוי, ואם מתרחשת תאונה - מגדילה מאד את האנרגיה המשתחררת בה. לכן חשוב להקפיד על מהירות סבירה (ובכוונה איני כותב המהירות החוקית, כיון שבמקרים רבים המהירות המתאימה נמוכה מהמותרת, ובאחרים היא גבוהה, נניח בתחום השגיאה שהרשויות מתירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עוד פעם אתה קופץ עם הטיעון שאני חושב שאני נהג טוב.

תצטט לי מההודעה הראשונה,איפה כתבתי שאני חושב שאני נהג טוב.

אתה לא תצליח.

כי אתה בן אדם שמסתכל על אחרים,מחטט בארנק של אחרים וממש חוצפן.

1350-0-1447882000.jpg

פורסם

מנצל את ההזדמנות לפני שהשרשור ננעל או נמחק:

אישית הבנתי את השאלה הראשית שלך. די הסכמתי עם הגישה של עידן. גם אני בגיל צעיר (לא 17, אלא עשרים וקצת) הייתי הרבה יותר ממהר מהיום. היום אני נוסע ממש רגוע וחסכוני.

קרוז קונטרול הייתה גם ההמלצה שלי, אבל המליצו אותה כבר לפני.

התגובה האחרונה שלך טיפשית, מיותרת ולא במקום. הכי מתאימה לFXP שהזכרת באותיות עבריות, וחסרת שמץ של מודעות עצמית.

אם הייתי חלק מצוות הניהול, היית מקבל אזהרה עצבנית או הרחקה לצמיתות.

גם לי יש לא מעט ביקורת על ניהול האתר, אבל אני שומר אותה להודעות פרטיות.

לא סתם יש פה פורום רציני, כמעט יותר שנים מגילך, ששומר על רמה.

גם אם לא הסכמתי עם חלק מהתגובות הראשונות, כולן היו תגובות ענייניות ובמקום.

בהצלחה בהמשך הדרך!

פורסם

ננעל ולא נמחק.

למען הילדים הבאים שחושבים להיכנס לכאן מבלי לקרוא את כללי הפורום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...