Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מעמיד את רכבי למכירה, ומגלה בבוקר שככל הנראה נשכחה נורה דלוקה במשך כמה ימים, והמצבר מת. לא הצלחתי להתניע באמצעות כבלים בשום צורה ואופן. העניין הוא שכבר אין לי ביטוח על האוטו ואני אפילו לא יכול לגרור אותו... את המצבר (שנפ) רכשתי לפני שנה וחודש, כך שגם אין לי אחריות...

אני מבין שהאופציה היחידה היא להזמין מישהו שיגיע עד הבית ויחליף/יטפל בנושא. האמנם? האם יש המלצות על מישהו אמין מאזור המרכז שלא יקרע לי את הצורה (בכל זאת, הרכב עומד למכירה)? האם כדאי להטעין את המצבר במידת האפשר ולא להחליף אותו? האם נותנים שירות כזה עד הבית? עלויות משוערות?

תודה רבה וסליחה על ריבוי השאלות...

פורסם

אתה יכול לפרק את המצבר ולקחת אותו לחשמלאי ברכב אחר, תקין....

זה ממש לא מסובך.

הטרמינלים מתפרקים עם מפתח פתוח.

החיזוק של המצבר לתושבת שלט מתפרק עם בוקסה או מפתח פתוח, תלוי בדגם הרכב.

אם החשמלאי יקבע שהמצבר לא בר תיקון, אתה יכול לרכוש אחד משומש בפירוקיה.

זה יספיק עבור המכירה, ויעלה לך שליש ממצבר חדש.

יש הרבה סוכנים שיבואו ויחליפו לך מצבר ליד הבית. גגל ותמצא.

זה הפתרון היקר ביותר לבעיה שלך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מכיוון שאתה כנראה משתמש בכבלים זבל, אל תמהר כ"כ. לא תוכל להתניע עם מצבר ריק וכבלים דקים. חבר את הכבלים לרכב תורם, התנע את הרכב התורם, והשאר כך ל-20 דקות לפחות, ורק אז נסה להניע.

:turn-l:
פורסם

תתקשר לאיציק מצברים ותזמין אצלו מצבר משומש ( נותנים אחריות 3 חודשים ). תקבל מצבר עד הבית ובמחיר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה ממש לא מסובך.

הטרמינלים מתפרקים עם מפתח פתוח.

החיזוק של המצבר לתושבת שלט מתפרק עם בוקסה או מפתח פתוח, תלוי בדגם הרכב.

מדובר במאזדה 6 שנת 2008. תוכל בבקשה להרחיב מעט? המושגים כבדים עליי... (טרמינל, תושבת שלט...)

תודה!

פורסם

YUVK, לגבי הכבלים, אתה כנראה צודק.

לגבי הפעולה אותה ציינת, עשיתי זאת במשך אפילו חצי שעה. אני מניח שללא כבלים ראויים, זה לא ממש משנה...

פורסם

שלט=שלה.

אצבעות עבות וטלפון קטן. זה מה שקורה.

לגבי הפירוק- תביט בסרטון הזה.

חוץ מללמד חלונות מחדש (ולכוון מחדש את התחנות ברדיו...), שום דבר ברכב הזה לא ננעל/מתאפס ברמה שתסבך אותך.

וממילא- אם המצבר ריק כל כך עד שלא מניע עם כבלים, הנ"ל כבר ממילא ידרשו את התיחסותך.

לימוד חלונות מחדש- פותחים כל חלון מהכפתור שבדלת שלו, לא בדלת הנהג ומחזיקים שלוש שניות את הכפתור לחוץ כלפי מטה, ואז סוגרים עד הסוף ומחזיקים לחוץ כלפי מעלה 3 שניות.

פורסם

לגבי הפירוק- תביט בסרטון הזה.

הוא אומר בסרטון שאם משתמשים ב- batterie tender, הרי שיש לחבר כבלים. לא כל כך הבנתי מה זה ה-tender אליו הוא מתייחס, ולאיפה מחובר הצד השני של הכבל... המון תודה...

פורסם (נערך)

מעין מצבר גיבוי.

זו הדרך הנכונה להחליף מצבר כדי שהמחשבים לא יתאפסו. מחברים לטרמינלים מתח של 12V לפני הניתוק, וכך הרכב לא נשאר אפילו שניה בלי חיבור מתח.

יש רכבים שבהם זה קריטי (כמו פורד למשל) כי אם לא, הרדיו ננעל, או שהמחשב הזרקה מתאפס או אלף ואחת צרות.

אצלי במאזדה, אמנם 3 ולא 6, אבל מאותה שנה, אני מנתק (וניתקתי כבר בעשרות סיטואציות) בלי גיבוי, וחוץ ממה שאמרתי לך בפוסט הקודם (חלונות ורדיו) כלום לא מתאפס ברמה שתוקע אותך.

בכל מקרה, אם המצבר שלך ריק לגמרי, הוא כבר כאילו מנותק.

הסכוי שניתוק פיזי "יחמיר" משהו, הוא אפסי.

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

אין שום סיבה בעולם שהרכב לא יתניע עם כבלים (אם הבעייה היא של מצבר ריק).

זה רק אומר שהכבלים שלך לא טובים .

נסה שוב, תוודא שהמגע עם הקטבים טוב ותניע. .אם לא הולך, נסה עם כבלים של מישהו אחר.

אחרי ההתנעה, סע עם הרכב שעה ותדאג להתניעו כל יום עד המכירה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...