Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משהו ברכב שדיי מציק..

רעשי טיקים כאלו בנסיעה , הרעשים האלו לא נשמעים בנסיעה רציפה כשהגז לחוץ או בנסיעה מהירה

הרעשי טיקים האלו נשמעים כאשר הרכב נוסע במהירויות בין 20 ל- 60 קמ"ש והם נשמעות (לא תמיד) אבל בתדירות דיי גבוהה בעיקר בלחיצה על הגז ועזיבתו , שוב זה לא תמיד אבל כמעט כל לחיצה הרעש טיק הזה נשמע כשאני עוזב את דוושת הגז שניה לאחר מכן.. (שוב לא תמיד) על כל לחיצה 3-4 ועזיבת הדוושת גז.

הרעש נשמע יותר מגיע מתחת לאוטו כזה איפה שדוושת הגז אבל יותר לכיוון המכסה מנוע.

אין לי מושג מהיכן הוא מגיע , האם יש למישהו השערה מהיכן יכול להגיע הרעש הזה ?

הרכב הוא פולקסוואגן גולף שנת 2007 MK5 מנוע 2000 FSI.

תודה

פורסם

גם לי יש את הטיקים האלו בסיאט איביזה 2001 במוסך בדקו מספר דברים לא הגיעו למסקנה,אמרו לי לבוא ברגע שזה יחמיר ,ייתכן וזה מהצירייה הפנימית ייתכן שאחרת,אני נוסע עם זה כבר שבועיים,בנתיים זה לא החמיר,זה קורה גם שנוסעים אחורה עם הרכב,אעדכן לשינוי.

עופר בן צבי

פורסם

גובר אצלי החשש שזה מגיע מהציריה הפנימית

(לא יודע אם שמאל או ימין) יותר נראה צד שמאל של הנהג..

החלפת הציריות עניין יקר ? גולף MK5 GOLF 2007 2.0FSI

• תוכן חדש...