Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעניין אותי לקנות רכב משפחתי , כמה שיותר מרווח (במיוחד ליושבים מאחורה וכן באגז' גדול ככל האפשר)

מנוע 1600 סמ"ק (מצד חיסכון בדלק ביחס ל 2000 סמ"ק)

תקציב, מקסימום 20000 ש"ח אבל מעדיף בפחות.

מאזדה 3

שגורה בפי כל, השאלה שלי, האם כדאי לקנות למשל מאזדה 3 שמצד החברה והדגם מאוד מומלצים ומאוד נפוצים במודל ישן יותר כגון 2003/4

או כדאי לקנות רכב יותר חדש 2005/6 ופחות פופולרי , כגון

פורד פוקוס

, הונדה סיביק.

כלומר השאלה היא מה לתפוס יותר כעיקר, שנת הייצור או החברה והדגם של האוטו

(כמובן מדובר שבשני צידי המשוואה הרכב מטופל כראוי וכו')

אולי אני יותר אחדד את השאלה - לי הכי הכי חשוב בקניית הרכב, שאני לא אבלה שני וחמישי במוסך אלא רק טיפולים שצריכים לעשות לפי היצרן.

שואל השאלה, סובל וסבל הרבה מפולו-קלאסיק 1997, הכאבי ראש הללו לא מתאימים לי.

תודה רבה,

יובל

פורסם

לדעתי לתת חשיבות יותר ל-האם הבעלים הקומם/ים שמר/ו על האוטו? טיםפולים- הרכב עבר כראוי?

לא ידוע לי על תקלות סדרתיות/נפוצות בכל אחד מהרכבים שציינת.

אישית הייתי הולך על הפוקוס, ועדיף בגרסת ה-2.0 (ההפרש בצריכת הדלק קטן מאוד, לפי מבחני דרכים שקראתי באתר אוטו ו-ווינט הצריכה די דומה).

כיוון אחר- רנו מגאן. חבר פורום (לדעתי שמו דב קרדו) ממליץ לחפש אחת שמורה מאוד, וטוען שתקבלך מציאה, לא פחות, אם תמצא אחת שטופלה נכון ונשמרה כראוי. השנתון שלך יכול להיות אפילו 2008/9.

• תוכן חדש...