Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן במאזדה 5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך שלי לאחר הקנייה של המאזדה שלי 2008

הוא הרים את האוטו על הליפט וראה נזילה ואמר לי שזה מהפילטר שמן

ניתן לציין שהחלפתי פילטר שמן מקורי של מאזדה.

היום אחרי שבועיים שהחלפתי את הפילטר שמן יש עוד פעם נזילה...

המוסכניק אומר לי "צריך לפרק שוב לראות כנראה זה הבית פילטר"..

אני חסר אונים ומפחד שיום ראשון אני יגיע למוסך והוא יחליף לי את הבית של הפילטר שמן ואני יחזור עוד שבוע לביקורת ועוד פעם אני יראה נזילה...

מה אני עושה???? :roll:

פורסם

לך למוסך אחר. אולי חוות דעת של מוסך אחר תתן אבחנה שונה.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

במוסך יש לך אחריות על מה שנעשה כך שאם האבחנה שלו היא בית הפילטר והוא מחליף אותו והנזילה תחזור אז זה בעיה של המוסך שהוא יישבור את הראש גם אם זה כרוך בלהחזיר לך את הכסף רק חשוב שתסגור איתו את כל העניין הזה מראש.

פורסם
במוסך יש לך אחריות על מה שנעשה כך שאם האבחנה שלו היא בית הפילטר והוא מחליף אותו והנזילה תחזור אז זה בעיה של המוסך שהוא יישבור את הראש גם אם זה כרוך בלהחזיר לך את הכסף רק חשוב שתסגור איתו את כל העניין הזה מראש.

הוא יכול להגיד לי אחרי זה אם הנזילה חוזרת שעכשיו זה ממקום אחר לא?

פורסם
הוא יכול להגיד לי אחרי זה אם הנזילה חוזרת שעכשיו זה ממקום אחר לא?

בגלל זה אני אומר שתגיד לו חד משמעית שאם הוא טוען שמדובר בבית של הפילטר והנזילה ממשיכה והיא לא משם אז הוא לא רשאי לחייב אותך על בית פילטר אחר שהרכיב בגלל איבחון לא נכון שלו. זה לגיטימי ביותר!

• תוכן חדש...