Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה עם הצרפתיות זה שהבנתי שהחלקי חילוף שלהן יקרים מאוד, והאמינות מוטלת בספק... יש לי חבר עם פיג'ו 206 (2008 אמנם) והוא אומר לי להתרחק מהן כמו מאש, אז קצת מטריד אותי ...

פורסם

אתה יכול לבדוק את בהפרשים בחלקי החילוף.אני מאמין שהצרפתיות באמת יהיו יקרות יותר במעט אבל זה כבר חשבון שלך .אני תופס רכב כמשהו שצריך גם להנות ממנו ולכן שווה לשלם עוד כמה שקלים פרמיה.לגבי האמינות, אתה קונה רכב חדש ככה ש3 שנים של שקט יש לך בכל מקרה ובכלל, הדבר הכי אמין זה רב קו והתחנה הקרובה לביתך.הדבר היחיד שיכול להטריד זה אולי ירידת הערך, מה נשקורה לכולם בשוק היום ואי אפשר כל כך לנבא במיוחד עם אטארז שנמכרת לליסינג כמו לחמניות טריות.

פורסם

עד עכשיו אם תעשה חיפוש ברשת לא תמצא משהו חריג,עם כול דור הרכבים משתפרים,חוץ מזה שיש בפיגו גיר יפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקתי קצת יותר לעומק ואכן יש אמת בדבריכם ...

אני מוכרח לומר שככל שאני קורא יותר ויותר עליה, הפיג'ו 208 נשמע כמו הרכב הכי מוצלח בתקציב המקסימלי שלי ...

אני בעיקר מתלבט עכשיו בין האקסס חדשה מיבואן (שבאמת עולה באזור ה84K) לאקטיב - שמצאתי ב0 ק"מ ליסינג באזור ה86K ...

ואני חובב גדול של אבזור באוטו אבל מאוד מתלבט מה עדיף ...

פורסם

רוב הסיכויים שב0 קמ זה הגיר והמנוע הישנים ו1.6 4 הילוכים) ובחדשה אתה מקבל גיר מודרני יותר עם 6 הילוכים ומנוע 1.2 טורבו.

פורסם (נערך)

"פיג'ו 208 1.2T ACTIVE PRO אוטומט - 2016 "

להבנתי זו החדשה כן ?

אני אשמח אם מישהו יסביר לי על ההבדלים בין האקסס לאקטיב ... לא מצליח באמת להבין על מה ה10K הבדל ...

עריכה אחרונה על ידי haims84
פורסם

אם זה מנוע ה1.2 הייתי מנסה את הגירסא היותר מאובזרת מ0 קילומטר(משתלם רק לרכישה לטווח ארוך יותר).

הרמת אבזור הבסיסית ממש מעליבה(אין ח"ח מאחורה, איך כיוון מראות חשמלי - לא ראיתי רכב מאז שנות ה90 בלי כזה!),

לי זה פשוט ערום מידיי(אי אפשר לכוון את המראה הימנית לדוגמא מהמושב של הנהג).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שברולט ספארק כבר אפשר להשיג 1 ראשונה מליסינג, סביבות 70K. רמת הגימור הבסיסית. זה פותח חתיכת פער לעומת כל מה שאתה מתלבט לגביו.

פורסם

אני מתכוון כשאני קונה רכב להשאר איתו זמן ממושך, בגלל זה באמת עסקאות ה0 ק"מ ליסינג יותר קורצות לי...

Drsubaru לא הבנתי כ"כ מה אתה אומר ... הסיבה שאני מוותר על הספארק הבסיסית זה האבזור העלוב שמגיע עם הגרסא הזו...

פורסם
אלו ההבדלים:

http://m.icar.co.il/compare/

אוקי אז זה כמו שחשבתי, הבדלים הזויים ביותר .... להצויא את 2 החלונות החשמליים והמראות, שפשוט נראה שהם עשו את זה כדי להרגיז ולהכריח אותך לקחת את הדגם היקר יותר, האבזור על סף הזהה ...

צרפתים ארורים ...

פורסם

נראה לי שאני קצת מאחר למסיבה אבל בכל זאת רציתי להזהיר אותך - יצא לי לנהוג רבות על האטרא׳ג בהיותו ״ה״רכב הצבאי.

תברח ממנו כמו מאש. זה ללא שום ספק האוטו הגרוע ביותר שנסעתי עליו בחיים. עדיף לך קורולה שנת 98 על פני כזה דבר.

• תוכן חדש...