Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיכיתי בלא מעט תורים בחול בשנים האחרונות. לא ראיתי נסיונות לקמבן כמו בארץ. גם לא בכבישים - לא ראיתי באף פקק, חמור ככל שלא יהיה, אנשים שעוקפים מהשול, או נדחפים ברגע האחרון.

בגירה, זה לא רק סתם כוחניות. כתבתי את זה גם בשרשור אחר כבר, ובהקשר קצת אחר: אירופאי ממוצע לא חי בפחד מתמיד לצאת פראייר. לא מושרש לו מגיל 0 שאבותיו במקום אחר היו מסכנים, חלשים ונרדפים, והוא עכשיו חייב להיות גבר - גבר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חיכיתי בלא מעט תורים בחול בשנים האחרונות. לא ראיתי נסיונות לקמבן כמו בארץ. גם לא בכבישים - לא ראיתי באף פקק, חמור ככל שלא יהיה, אנשים שעוקפים מהשול, או נדחפים ברגע האחרון.

בגירה, זה לא רק סתם כוחניות. כתבתי את זה גם בשרשור אחר כבר, ובהקשר קצת אחר: אירופאי ממוצע לא חי בפחד מתמיד לצאת פראייר. לא מושרש לו מגיל 0 שאבותיו במקום אחר היו מסכנים, חלשים ונרדפים, והוא עכשיו חייב להיות גבר - גבר.

יפה אמרת. מסכים איתך במיליון אחוז. הפחד לצאת פראייר.

פורסם

יבגני,

כל מילה בסלע!

בנוסף, אני לא רוצה להכנס לפוליטיקה ולא רוצה להזכיר את המילה כיבוש, כי זה יגרור את השרשור למקום אחר לחלוטין אבל אומר ככה, גם עבודת השיטור על פלסטינאים כחלק מתפקידי החייל הממוצע לא מוסיפים כלום לחוסן הנפשי של העם הזה שבפוסט טרואומה עוד מגלות בבל כשמאז הייתה לנו עוד לפחות שתי גלויות, שואה, מלחמות בשפע, פיגועים, אוטובוסים מתפוצצים, אינטיפאדות...לא קל לשמור פה על חוסן נפשי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפחד לצאת פראייאר הוא של אלה שפוחדים לצאת פראייאר.

תעשו נסיון בכביש ותחליטו שאתם מחפשים וולוו 940.

תראו פתאום לא מעט, שמקודם לא הבחנתם בהם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חבר באלף קבוצות פייסבוק:

נגד מנהרות הכרמל, נגד הגזל בבנקים, נגד שחיטות בשילטון, נגד שחיתות ברשויות מקומיות, נגד התעללות בבעלי חיים, נגד אנשים שחונים זין, נגד אנשים שנוהגים כמו זין וזה פשוט לא נגמר!

כל קבוצה רוצה שתשקיע את זמנך בהפגנה/ לממן סטיקר/ לבוא להתנדב/ לתרום לחלשים. כולם צודקים אבל לאיזה איש משפחה עובד נורמטיבי יש זמן וכוח להילחם בכולם?

אין כבר כוחות להילחם בכולם, בערסים, בממשלה, במשטרה, במושחתים.

אתה מבין שבית לא יהיה כי דירת 4 חדרים בפריפריה עולה 1.2 מיליון, וגם להנות עם המשפחה זה בספק כי עובד טוב ומועמד לקידום זה אחד שלא יוצא מהמשרד לפני 6-7. במקום מקבלים מלחמה/ "מבצע" כל שנתיים, והמשכורת הנאה שאני מקבל בכלל ממנת פרזיטים אוכלי חינם שמיוצגים ע"י עבריינים מורשעים.

אז התעייפתי מכל זה, וזה פשוט לא יגמר.

אז לפות"ש, אני פשוט בחרתי לעלות מהארץ!

פורסם

לאון, כנראה שאילו הייתה לי האפשרות לנסות הייתי שוקל לגור בחו"ל במדינה מערב אירופאית כלשהי.

במילא אני לא מתחבר כמעט לשום סממן יהודי בארץ, אני אתאיסט, הדת פה כבר נהיית כפיה בקטע המוגזם (מישהו אמר עוד כמה שנים ישראל = איראן?), אז כן, ההורים שלי יהודים, וכך גם הוריהם, ונכון שהדורות הקודמים חלמו לעלות לארץ, אבל אני חולם לרדת מהארץ.

גם לי נשבר הזין מאותם דברים כמוך - חוסר תרבות, חוסר חינוך, התנהגות מבזה של אנשים, אוזלת היד של המשטרה ומערכת המשפט, מבצע כל יומיים, מחירי דירות מופקעים (דירת 4 חדרים בבאר שבע מתקרבת ל1.5 מיליון! מישהו עף על עצמו לגמרי), מחירי רכב מופקעים (מישהו אמר כמעט פי 2 ביחס למערב אירופה או ארה"ב?), חוסר תרבות נהיגה, חסרות סיבות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במבצע אחד נהרגו 6 מיליון איש .

במבצע אחד נהרגו כ 3000 איש בלב מנהטן.

הלבנטיניות מגיעה לאירופה כבר שנים , כעת במסות כאלה , שחלקכם תתגעגעו לחזור לארץ.

לא מן הנמנע שבקצב הזה תהיה הגבלה על הגעה לארצות הללו.

גם שם לאוכלוסיה "הלבנבנה" נמאס להיות פראיירים .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה מדבר בססמאות כמו בעיתון. הלבנטיניות שמכה באירופה כדבריך היא בערך הזעזוע שאני מרגיש כשנמלה מתנגשת לי בנעל. אל תדאגו לאירופאים, בקיצור..

העם היהודי היה צריך לוותר מזמן מזמן על זהותו, להתמוסס ולהיעלם - כך היו נחסכים אלפי נהרות של דם ברחבי העולם ואף אחד לא היה יוצא נפסד.

:idea:
פורסם
כשקורים לי כאלה מקרים מעצבנים כמו שתוארו כאן, אני פשוט שם דיסק של ריכרד וגנר.

(בניגוד לריכרד לוי, שזה משהו אחר).

אופציה חוקית יותר לרעיון של סלואורייד - לאכול הרבה מתוצרת ריכרד לוי שפג תוקפה (זה יהיה די כל התוצרת, כי המפעל פשט רגל ב2002), בתוספת שימורי שעועית עם עמבה בצד, ולהיכנס בחזרה למקום שהעליב אותך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לאון,

התכוונת "לרדת מהארץ"?

אני הייתי אורז מחר, אבל אין לי לאן.

לא לא, לרדת מהארץ זה לאוגנדה, צפון קוריאה, עיראק. להגר לכל מדינה נורמלית אחרת שאין בה כמויות שחיתות, יוקר מחיה ומצב ביטחוני גרוע כמו בישראל, אני קורא לזה לעלות מהארץ!

מי שתבע את המונח "לרדת מהארץ" צריך להחזיר ממזמן את הסרט לבלוקבסטר.

למי שמעוניין ממליץ בחום להתחיל תהליך כזה, גרמניה וקנדה יותר משמחות לקבל אנשים צעירים, משכילים שרוצים לעבוד ולהתפרנס בכבוד.

מדברים על כך שרודפים אותנו בגלל היהדות שלנו אלפי שנים ואנחנו שורדים, צריך להישאר בארץ, רק כאן אנחנו מוגנים, בלה בלה בלה...

אני אומר ההפך, אני אוותר על היהדות שלי והופ! אף אחד לא ירצה לרדוף אותי.

פורסם
לאון,

התכוונת "לרדת מהארץ"?

לאון התכוון את מה שחלקנו מרגישים, שמהארץ אפשר רק לעלות.

עריכה: הוא הקדים אותי בשניה

יום טוב גם לך

פורסם

ישה, לא הבנתי את האנלוגיה עם הוולוו. אפשר הסבר?

פלוקסטר, בהחלט, אם היו מוותרים על הזהות שום דבר רע לא היה קורה.

אנשים מסתכלים עלי בשוק כשאני אומר את זה, כאילו איך אפשר בכלל לחשוב על זה, אבל היבשת הישנה מלאה בעשרות מיליוני אנשים שלכולם מוצא מעמים קלטים \ גרמניים \ ואטאבר קדומים, שפשוט נבלעו והכל טוב ויפה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אתה מדבר בססמאות כמו בעיתון. הלבנטיניות שמכה באירופה כדבריך היא בערך הזעזוע שאני מרגיש כשנמלה מתנגשת לי בנעל. אל תדאגו לאירופאים, בקיצור..

העם היהודי היה צריך לוותר מזמן מזמן על זהותו, להתמוסס ולהיעלם - כך היו נחסכים אלפי נהרות של דם ברחבי העולם ואף אחד לא היה יוצא נפסד.

שאל את היהודים הגרים בצרפת ואת אלה שגרים בבלגיה.

ואם לא היו יהודים הסונים לא היו כותשים את השיעים והסינים את הטיבטים.

ותשמע את הסבטקסט של מנהיגים כמו מרקל, אבל לשם כך צריך אוזן רגישה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...