Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא טוב בארץ הדור הצעיר צריך לעלות על בריקדות כמו שעשו גם עמים אחרים מסביב.

העמים מסביב עלו על בריקדות, זה מאוד עזר להם? במקרה הטוב הדברים חזרו לקדמותם, במקרה הגרוע השלטון הוחלף בחבר'ה על היילקסים עם מקלעים.

באוקראינה מאוד עזר להם? חבורת גנבים בשלטון התחלפה בחבורת גנבים אחרת, רמת חיים, הלא להיט גם ככה, ירדה לרצפה, ובתור בונוס פוטין לקח להם חלקים מהמדינה.

לגבי בחירות אתה צודק. יותר מזה, אם ביבי לא היה מפזר את הממשלה, וגורר את המדינה לבחירות מיותרות, אולי היו מגיעים למשהו, בממשלה הקודמת הייתה קואליציה מוצלחת, עם הרבה אנשים חדשים, ובלי עבריין מורשע בתור שר הפנים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סיקרנת אותי אז בדקתי בגוגל וראיתי שבמקצוע שלי הממוצע בברלין הוא 30% פחות בערך ממה שאני מרוויח כרגע.. (לפני מיסים)

תן לי להתנחם במשהו אחד, גרים במדינת בבונים אבל בבועת ההייטק שלי בין תל אביב והרצליה אני עוד מרגיש שהמצב סביר

בקיצור חדשות 2 אוהבים לנפח?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם ביבי לא היה מפזר את הממשלה, וגורר את המדינה לבחירות מיותרות, אולי היו מגיעים למשהו, בממשלה הקודמת הייתה קואליציה מוצלחת, עם הרבה אנשים חדשים, ובלי עבריין מורשע בתור שר הפנים.

מי שגרר את המדינה לבחירות הם הרצוג ולפיד שהחלו במגעים לממשלה חלופית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

2.עוברים לגור בישוב קטן עם אנשים נורמלים, מקום שאפשר ללכת ברגל מהבית לדואר ולבנק, איפה שהפקידה באמת מכירה את כולם אבל אף אחד לא מעיז לעקוף את התור ובכלליות האנשים נחמדים יותר. יש מקומות כאלה, בישראל!

אני מקווה שאתה לא מדבר על הישוב שלנו, כי אז למרות שאני בטוח שאנחנו גרים באותו ישוב אנחנו ביקומים מקבילים. תיאוריה מעניינת.

לא מזמן מישהי עקפה אותי בתור אחד (!!!) בדואר, ניסתה לשכנע אותי שבאתי אחריה, שיהיה לה לבריאות. כמה חברה שחיכו קמו ואמרו לי שהיא משקרת ושהייתי לפניה. "שיהיה לה לבריאות, אם היא לא יכולה לחכות עוד חמש דקות, בטח יש לה משהו ממש חשוב".

או שלא, או שהיא סתם בהמה, למי אכפת.

צריך או להצתרך לבהמות או להפוך לאדישים.

להגר?

לכול "היינו מהגרים עוד אתמול, בלה בלה בלה, הלוואי". קחו, שימו לעצמכם מטרה, תלמדו מקצוע נדרש, תקבלו את הניסיון שצריך בשביל הכרה באגודה/וואטאבר הרלוונטית ותהגרו לאיזו מדינה שצריכה מקצוענים.

כן, גם אני הייתי שמח להתרחק לחצי הדרומי של הכדור, לא אני לא מוכן להשקיע 7-8 שנים כדי להתקבל. אז אני בולע רוק ומתמרמר. אבל לא "אתמול" ולא "שלשום", לא התחלתם אז? תתחילו עכשיו.

אה כן, לגבי כול הקבוצות "חנית כמו זין, נסעת כמו תחת" , אם חצי מהאנשים בקבוצות האלה היו מתנהגים כמו שצריך ולא כמו שתואר פה בשירשור אז כנראה שהמצב היה קצת יותר טוב. אבל הכי קל להוציא אגרסיות, ובכלל אלה קבוצות אגרסיביות "תראוווו איך הבן זונה !!! חנה!!!" , מה יש לצפות מהן?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
אתה שוב מפספס את הנקודה :)

זו לא חכמה למצוא סכסוכים גיאו פוליטיים או אתניים. זו לא חכמה גם להצביע על כאלו בעבר.

העניין הוא להבין שהעמים והלאומים שאתה מכיר היום, הם תוצאה שרירותית כמעט של החלטות שונות ומגוונות שאנשים קיבלו.

כמה אנשים אתה מכיר היום שמזהים עצמם כלונגוברדים? 0. משהו רע קרה מזה שהם נבלעו בין שאר האנשים שהציפו את איטליה ודרום צרפת, וגם התנצרו? לא. זה כל הסיפור.

אין גם מה להעלות על בריקדות, וגם עם מי בדיוק? זה לא המצב הכלכלי או הבטחוני שמדברים על בשרשור. זו גסות הרוח. מי ילך להפגין איתי נגד זה?

אני רק רוצה להבין, בעצם אתה ממליץ לי לזנוח את היהדות ולהתנצר כדי להיות אחד העם בעולם?

במשך אלפי שנים אבותינו סבלו כולל במאה האחרונה כדי שנוכל להמשיך ולהחזיק ביהדות שלנו, והיו לא מעט שניסו להדיר אותנו מהיהדות, כולל בימינו אנו.

אני מזועזע מעצם המחשבה, שאני צריך להפוך עורי כדי שלי או לדור הבא שלי יהיה יותר נוח באירופה או כל מקום אחר.

לא חסר יהודים בצמרת העולם, אתה לא רואה אף אחד שהמיר דתו כדי לקבל יותר כבוד או להיטמע מהמיליארדרים היהודים או זוכי פרס נובל וכו'

מאז ומתמיד אנחנו היהודים במצב של FIGHT OR FLIGHT, אני בוחר בלהילחם, תמיד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קשור ללאום, זה עניין של מנטליות מסריחה. יהודי מארה"ב/אירופה לא יתנהג כמו יהודי מראש העין (סתם דוגמא, אין לי כלום נגד תימנים). שניהם מחזיקים ביהדות שלהם, אבל אחד רק מנסה לתחמן את כל החברים שלו כדי לא להידפק בדימיון שלו והשני רוצה לחיות את חייו בשלווה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בזה אני מסכים, משום מה יש פה יצר הישרדותי יחיד במינו, אני לא מבין איך הגענו למצב הזה, אבל זה קיים ואני גם לא אוהב את זה.

פורסם

סלאורייד,

ברני מיידוף מוסר שאתה 100% צודק!

חרא על כל אלא מראש העין !

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מקווה שאתה לא מדבר על הישוב שלנו, כי אז למרות שאני בטוח שאנחנו גרים באותו ישוב אנחנו ביקומים מקבילים. תיאוריה מעניינת.

לא מזמן מישהי עקפה אותי בתור אחד (!!!) בדואר, ניסתה לשכנע אותי שבאתי אחריה, שיהיה לה לבריאות. כמה חברה שחיכו קמו ואמרו לי שהיא משקרת ושהייתי לפניה. "שיהיה לה לבריאות, אם היא לא יכולה לחכות עוד חמש דקות, בטח יש לה משהו ממש חשוב".

או שלא, או שהיא סתם בהמה, למי אכפת.

צריך או להצתרך לבהמות או להפוך לאדישים.

זה כי אתה הולך לדואר במרכז.

חוץ מזה, כל השאר יצאו להגנתך. אם זה היה בקריית ים למשל, בלי להוציא סכין לא היית מגיע לתור שלך בחיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
סלאורייד,

ברני מיידוף מוסר שאתה 100% צודק!

חרא על כל אלא מראש העין !

על כל מיידוף אחד כמה רמאים לא יהודים יש?

חוץ מזה, זה מתקזז עם זוכי פרס נובל:wink:

פורסם

אני מזועזע מעצם המחשבה, שאני צריך להפוך עורי כדי שלי או לדור הבא שלי יהיה יותר נוח באירופה או כל מקום אחר.

לא חסר יהודים בצמרת העולם, אתה לא רואה אף אחד שהמיר דתו כדי לקבל יותר כבוד או להיטמע מהמיליארדרים היהודים או זוכי פרס נובל וכו'

למה אתה מזועזע כל כך?

זו לא הפעם הראשונה שאני מנהל את הויכוח הזה, ותמיד מעלים בין היתר את הטעון שאתה מעלה - "אבותינו סבלו כדי שנוכל להיות יהודים". אוקיי, הם סבלו. אז? אתה מרוויח משהו מהיהדות שלך, חוץ מגאווה דתית או לאומית, שיש גם לכל עם אחר בעולם?

הסבל שלהם לא נתן כלום לא להם ולא לך. פשוט הורגלת כמו כולנו לחשוב במונחים של גורל קבוע מראש. ושאלת המטרה בכלל לא עולה כבר.

מאז ומתמיד אנחנו היהודים במצב של FIGHT OR FLIGHT, אני בוחר בלהילחם, תמיד.

כן, האמת שמאז ומעולם היהדות הייתה לדת שקדשה את המוות בשמה, במקום שבו דתות קדומות אחרות איפשרו גמישות.

זה לא הישג חיובי. כשם שזה לא חיובי באסלאם או בנצרות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אפשר לחשוב, ביג פאקינג דיל, אז תאכל חזיר באיומי חרב, אז תשתחווי לפסל באיומי חרב, בשביל זה למות?

כל מצוות "הרג ובל יעבור" הן פארסה אחת גדולה.

זו לא דת, זו כת.

ובאותו נושא:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יבגני, זה יותר חמור מזה.. תגיד להם, אל תסתיר. תגיד להם שהמקסימום קשר שיש בין יהודי של היום לבין יהודי מימי קדם זה קשר דם שושלתי. וגם זה מוטל בספק רב.

:idea:
פורסם

זו אגב אחת השיטות לקבלת אוהדים אדוקים(בכול קבוצת אנשים, לא רק בדת)- להפוך אותם לקורבנות, אנחנו נגד כול העולם.

ככול שהקורבנות גדולה יותר, ככה החברים נהיים אדוקים יותר. זאת כניראה אחת הסיבות למה היהדות עדיין קיימת

• תוכן חדש...