Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

להתלונן למשטרה תמיד כדאי, זה בטוח. בטח במצבים כאלו.

עריכה:

גדיק, הזהויות הלאומיות שאתה מכיר היום, בטח באירופה, היא תוצאה די שרירותית של הגירה והתנצרות של מגוון שבטים לפני 1500 - 1000 שנה, ואף פחות מזה.

אם אתה מבין שאולי הילד של הילד שלך רק ירוויח אם לא תהייה יהודי יותר (וזה לא בהכרח אומר להתנצר בעולמנו שלנו), אז בראיה היותר רחבה, אתה אמור גם להסכים שלו אבות אבותינו היו פועלים כך לפני 1500 שנה, הרבה סבל היה נחסך.

עכשיו אתה אומר שזה לא הפתרון הנכון, ואני שואל למה. (ולפני שתענה לי שוב שהגרמני הממוצע היום לא יעשה את זה, אז שוב: זה שיש היום גרמני, זו לחלוטין תוצאה של תהליכים כאלו לאורך טווח זמן ארוך).

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפותח הפוסט - ת'אמת שעקפת אותי, כבר הרבה זמן דגדג לי לפתוח פוסט בנושא והחלטתי למלא אצבעותי במים.

הזדמן לי כבר כמה פעמים לרשום בפורום על זן לא נדיר בעליל שנקרא "הקוף הארץ ישראלי המצוי".

אני בטוח שבמקרה הזה אפילו הדתיים יסכימו בליית ברירה שכנראה הישראלי המצוי אכל בטעות בננה במקום תפוח.

ניתן למצוא את הזן הזה במקומות רבים, והמחקר האחרון מגלה שזה לא ממש קשור ל- מוצא עדתי, מין, צבע או לאום.

יותר מכך כנראה שכולנו חוטאים בכך - השאלה היא כמה.

לגבי נתיבי איילון ככלל - דרום/צפון - סתם גן חיות.

[CENTER] [/CENTER]

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני בטוח שבמקרה הזה אפילו הדתיים יסכימו בליית ברירה שכנראה הישראלי המצוי אכל בטעות בננה במקום תפוח.

לא תפוח אלא פרי עץ הדעת. הישראלי המצוי כנראה אכל מפרי עץ התחת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עכשיו אתה אומר שזה לא הפתרון הנכון, ואני שואל למה. (ולפני שתענה לי שוב שהגרמני הממוצע היום לא יעשה את זה, אז שוב: זה שיש היום גרמני, זו לחלוטין תוצאה של תהליכים כאלו לאורך טווח זמן ארוך).

כי כל עוד אני לא מפריע לאחר לחיות את חייו, אני לא רואה סיבה שאסתיר או אשנה את היותי יהודי. זה שאני, בתור יהודי, לא בא טוב בעין למישהו זאת כבר לא בעיה שלי. היום זה זה שאני יהודי, מחר זה זה שאני שומע נירוונה ברכב.

אתה כנראה לא מרגיש "מחויבות" ליהדותך, אבל אצלי זה שונה, מסיבותיי שלי שלא נדון בהן כעת. זה לא אומר שאני מרגיש נרדף, או שכל העולם נגדי, או אפילו שאנחנו טובים יותר כעם/אומה (למרות שסך הכל אנחנו סבבה), אלא שפשוט חשוב לי לשמור על היהדות שלי (מצד שני, כשם שלא אסתיר אותה אז כך גם לא אנופף בה לכל עבר כדי להראות כל הגויים האלו).

פורסם

מדינת ישראל גם כך תחדל להתקיים בטווח של הכמה מאות השנים הקרובות, אל תהמרו על יותר מזה. מי שדואג להמשך שושלתו - למרות מה שזה מגוחך בעיני - מוטב לו לחפש מקום אחר להשתקע בו.

:idea:
פורסם
מדינת ישראל גם כך תחדל להתקיים בטווח של הכמה מאות השנים הקרובות, אל תהמרו על יותר מזה. מי שדואג להמשך שושלתו - למרות מה שזה מגוחך בעיני - מוטב לו לחפש מקום אחר להשתקע בו.

באידיש אומרים

השקרן ירחיק עדותו

רשמנו לפנינו

ניפגש בעוד כמה מאות שנה ונבדוק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא מסכים, זו תבוסתנות שמחלקה גורמת למצב הזה להיות מונצח (כי אתה מוותר מראש על התלונה במשטרה).

הייתי חשוף לסחיטה באיומים של אבא מטומטם של ילד שנכנס בי (באשמתו המוחלטת).

3-4 ימים של סבל אמיתי, "אני מגיע אליך עם החברים שלי...אתה לא יודע איפה נפלת..." אני מדבר איתך על 40-45 שיחות ביום.

קפיצה לתחנת המשטרה המקומית וחצי שעה אחרי זה, לא נשמע מהעברין צעצוע עוד לעולם.

לא אכפת לי בכלל אם יהיה משפט או לא, או אם התיק יסגר מחוסר עניין, היו שוטרים אצלו בבית ועצרו אותו מול אשתו והילדים?

ייתכן ויחשוב פעמים לפני שיאים שוב.

וייתכן שלא יחשוב פעמיים ויתעסק איתך ויגרום לך יותר נזק.

לא יודע כבר מה עדיף לעשות עם כל היצורים שיש בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא מהטיפוסים שכשהוא מאיים "אני אבוא אליך הבייתה" אז אני אומר לו "תפדאל, תבוא, תביא 2 ריזלה בדרך" אבל למיקרה שבעקבות התלונה בסוף יחליט לבוא, תצפה לו הפתעה קטנה...האמת, 0.45 זה לא כזה קטן...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני עברתי לאחרונה לישוב קטן בין נתניה לחיפה, ומה אני אגיד לכם, אירופה. נעזוב את זה שאחרי 20:00 בערב (וכנראה גם ברוב שעות היום האחרות) זה נראה כאילו כולם נעלמו מעל פני האדמה (אין כמעט אנשים ברחוב, רק כלבים שמטיילים להנאתם), ואת זה שאין פאב במרחק הליכה (ראבק, רוסי צריך לשלם 120 שקל מונית בשביל נסיעה של 10 דקות הלוך וחזור לפאב???), אבל חוץ מזה כמעט שוויץ - אנשים שקטים ומנומסים, הרחובות נקיים, הכל ירוק. אפילו בכביש המצב טוב (לא חותכים, מאותתים, לא חונים כמו חארות).

מה שעוד מוריד את מפלס העצבים זה שאני נוסע לעבודה בדרך לא עמוסה יחסית (לכיוון חיפה), אז לא צריך לסבול בפקקים.

אגב, גם אני משתדל להימנע מחנויות/סידורים בשעות העומס (קניות, שטיפת הרכב, בנק וכדומה), אבל כשאין ברירה אז נושמים עמוק ולא מתעצבנים מכל שטות (למרות ששוב, סך הכל רוב האנשים מתנהגים בסדר פה באזור).

בקיצור, מומלץ, ורק כחצי שעה ברכבת מתל אביב.

בנוגע להגירה - אני גם חושב על הנושא (גם משיקולי "תרבות", אבל בעיקר משיקולי שכר ואפשרויות תעסוקה), אבל זה ממש לא עניין של מה בכך, אפילו לזוג צעיר בלי ילדים/מחויבויות אחרות.

יותר מזה, לאן נהגר? בהנחה והאופציה היחידה היא מדינות דוברות אנגלית, ולא במרחק של יום טיסה, אז נשארנו עם ארה"ב וקנדה, ולשתיהן צריך ויזה, אז אם יום אחד זה יקרה נראה מה עושים.

ודבר אחרון, בנוגע ליהדות - אני לא מרגיש נרדף או שכל העולם נגדי (אבל מצד שני אני לא טומן את הראש באדמה וחושב שאין אנטישמיות, כי יש, ובכמויות, אפילו בגופים "ניטרליים" כמו האו"ם), אבל אני לא מבין למה עליי להסתיר או "להתבייש" ביהדותי כדי להתקדם או להצליח או למצוא חן בעיני משהו?

לא ראיתי מישהו כאן שאומר שאולי לערבים פה היה יותר טוב רק אם הם היו מוותרים על המסגדים המטומטמים שלהם, מפסיקים לרעות צאן והופכים ליהודים. הרי זה לא מתקבל על הדעת, וזאת גם דעתי. אז למה יהודים צריכים להתנצר כדי להימנע מצרות או מנסיעה ברכבות מוות? חשבתי שכבר לא באופנה היום להאשים את ה"קורבן".

לאן עברת אם אפשר לשאול? [emoji6]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
מדינת ישראל גם כך תחדל להתקיים בטווח של הכמה מאות השנים הקרובות

אופטימי אתה.

אני נותן לזה 20-30 שנה גג.

יכול להיות שבהמתיות של אנשים קשורה לאקלים? כמה שיותר חם, ככה האנשים יותר עצבניים ופחות מנומסים. תראה למשל קנדה, ארה"ב ומקסיקו. או צפון ודרום אירופה.

שימו לב גם שערסים מאוד לא אוהבים קור. שים לו מזגן על מקסימום, והוא יושב בפינה וקופא.

אז אני אומר, שכדי להפסיק עם הבהמתיות והשחיתות, ישראל צריכה למכור את השטח שלה, ובכסף שיתקבל, לקנות חתיכה מקנדה (או איפשהו בחלקים יותר צפוניים של רוסיה), ולהעביר את כל בעלי תעודת זהות כחולה לשם (הפלסטינים ומי שמזדהה איתם, שיישארו פה).

יותר קר - יותר רגוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גדיק6, שוב, לצערי לא הצלחתי להבהיר את הנקודה שהיסטורית היו מאות עמים שנבלעו בתוך הסביבה שלהם, וזה לא רלוונטי כ"כ ל"מחר יגידו לי לא לשמוע נירוונה". בכל מקרה, אם קידוש היהדות, על כל הרע (ויש בזה בעיקר רע) שזה מביא חשוב עליך, אז אין מה להתווכח על זה גם.

פט בסטרד, כן, זה גם מה שחשבו בימי הביניים וגם האבות האידיאולוגיים של הרייך השלישי (עמים נורדיים וכו'). אני לאיודע אם לאקלים אין השפעה על תרבות, אבל בארץ יש גם לא מעט יוצאי מדינות קרות שהם עצבניים ולא מנומסים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא יודע מה עדיף המצב בארץ או העכבישים/נחשים וכו שיש באוסטרליה. לימצוא כל יומיים עכביש בגודל 20 ס"מ בבית מלחיץ טיפה.

תפסיק כבר לחרמן את באגירה להגר מפה. זה כאילו שאתה מנסה שהוא יעזוב :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לאן עברת אם אפשר לשאול? [emoji6]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ג'אסר א זרקא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...