Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחורב החניה בתשלום לא?

בכל אופן זאת הבעיה בחיפה, עליות וירידות שמצריכות רכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחורב החניה בתשלום אחרי שעה או שעתיים. התור בדואר הוא 15 דקות ביום עמוס, בד"כ שליש מזה, ואני הפכתי כבר אורח כבוד, אחרי שאיבדו לי שתי חבילות (לא באשמת הסוכנות).

רוצה שטוח - אין בעיה, יש קריות, עכו, נהריה וסביבתן. מזרחה זה כבר הגליל, דרומה זה הכרמל, והכל גבעי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא רק עניין הגבעות אלא המרחק. אני גר בטבעון שגם יושבת על גבעות, אבל בגלל שהכל קרוב הרכב משמש רק לנסיעות בין עירוניות.

פורסם

לפני 20 שנה ראיתי דירה בטבעון. דירה גדולה בדו משפחתי שעלתה בערך כמו ברב קומות בחיפה. אבל עם 3 בעיות:

1. מרוחקת מכל מקום, והייתי עם ילדים קטנים. הייתי הופך לנהג מונית.

2. בקרבת מיכלי דלק.

3. זיהום האויר של טבעון, שגרוע משמעתית מזה של חיפה, וגם כך יש לי ילד אסתמטי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זיהום האויר בטבעון שווה ערך ואף נמוך יותר בשעות מסויימות מזה שבקריות, לפי תחנות הניטור של המשרד להגנת הסביבה.

המחירים דומים לקריות, חוץ מהשקט ומהנוף.

אחוז התמותה והתחלואה בטבעון הוא אכן יחסית גבוה לפי הסטטיסטיקה, אבל זה בגלל שטבעון מלאה בבתי אבות והוספיסים.

אין לי מושג מה זה ילדים ומה עושים איתם :-)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

כתבתי חיפה, לא קריות. ולא השויתי לרחוב החשמל.

מכל מקום, כיום המצב הרבה יותר טוב מאשר ב-1996.

ולשמחתי בשנים האחרונות אני גר במורדות המערביים של הכרמל (קודם ליד האוניברסיטה, בדרך כלל מעל הזיהום).

פורסם

אז למה הראש שלך קטן כזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

טוב. ההורים שלי קנו ב-1956 בנתיב חן, ואז אני נולדתי. הסבר מספק ?

לפחות הבנים שלי ראשים גדולים (ומלאים בתאים הנכונים).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

נתיב חן

לא נתיב ולא חן , וכן ספג את המפרץ במלוא עוזו.:evil:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ספר אדיר כשאתה בן 18-21.

ח*א של ספר ככל שאתה (אני בכל אופן) מתבגר.

לא מזמן התגלגל ליידי ספר קאלט של גיל הנעורים, "ג'ונתן לוינגסטון השחף".

פייייי, איזה דראעק, נשגב מבינתי איך פעם הלכתי שבי אחרי כל הממבו ג'מבו הקישקושי הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באותם ימים אבא שלי היה צריך ללבוש את המדים הצחורים עם שלושה פסים על הכתף (חובל ראשון) ולנסוע להשד יודע איזה משרד כדי לקבל אישור לקנות את הדירה, בשיכון שכנראה יועד לקציני צי הסוחר (או אולי לימאים בכלל, אני לא יכול לדעת, הרי טרם נולדתי). מכל מקום גרנו שם 2-3 שנים, אחרי זה עברנו לעיר שכנראה הרבה יותר מזוהמת (לא בארץ) וחזרנו לכרמל הצרפתי, בצד הנכון של הרכס.

כיון שאמא שלי כרגע במבצע של סידור המסמכים שלה אני בכלל לא אופתע אם אמצא את חוזי הקניה והמכירה של הדירה. אפשר יהיה להעלות אותם לשרשור יוקר הדיור, יחד עם חוזה המשכנתא.

פורסם
לא מזמן התגלגל ליידי ספר קאלט של גיל הנעורים, "ג'ונתן לוינגסטון השחף".

פייייי, איזה דראעק, נשגב מבינתי איך פעם הלכתי שבי אחרי כל הממבו ג'מבו הקישקושי הזה.

לא חסר מזה גם היום, כל כמה שנים יוצא ספר אופנתי בסגנון הזה.

גילוי נאות: בגיל התיכון גם אני חשבתי שריצ'רד באך זה הדבר הכי עמוק שיש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תנסה לקרוא היום את 'יד הנפץ'. אתה נרדם בעמוד השני. מתעורר כי הספר לוחץ לך על החזה מכובד המשקל, מדפדף כמה דפים קדימה לראות איפה האקשן, ואז משעמום פותח ערוץ 1 על שידורים חוזרים של רבקה מיכאלי בשחור לבן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

כבר חשבתי שמישהו יזכיר את ביל קרטר, פטריק קים ודומיהם, או את חוברות סיפורי הזימה המקבילות. מתברר שהסיפורים נכתבו על ידי כמה סטודנטים תפרנים אבל מוכשרים וזריזים בקצב של ספר בלילה או שניים.

ד"א - אם רבקה מיכאלי מופיעה ב"ניקוי ראש" אני מוכן לצפות בה ולשמוע אותה ואת החבורה שוב ושוב. מבחינת החריפות לא היו מביישים את "גב האומה", רק הביטויים קצת יותר עדינים, בהתאם לתקופה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

התחלתי לקרוא את באך, ונשברתי אחרי חמישה עמודים, מרוב שזה נראה כמו ניסיון פתטי ללמד שאם תאמין בעצמך, אז הכל יהיה מושלם.

מבין שלא פספסתי הרבה בהמשך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...