Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שמעניין אותי זה איך ישראל ממוצבת לעומת מדינות אחרות. כנראה ששווייץ יותר רגועה מאיתנו אבל זה לא באמת מפתיע.

למשל בארה"ב אפשר להתקל מצד אחד באנשים סופר רגועים שלא יחלמו לעקוף אותך בתור, אבל מצד שני אפשר לקרוא בעיתון על מלחמות Road Rage בין נהגים שהביאו למקרי מוות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני רק שאלה, למה טובים שירושי האוננות הקבוצתית האלו?

האם באמת צפיתם למצוא פה תשובה לשאלה שבכותרת או שזה סתם נפתח על תקן שירוש תמיכה?

הרי מפה לא תגיע הישועה, אף אחד לא באמת הולך להגר או לפחות להתחיל תהליך (כי הוא אפשרי בהחלט, מיוחד לרווקים) והתרבות בארץ לא תשתנה אחרי שהשירוש הזה ימצה את עצמו.

זה פשוט עמודים על גבי עמודים ותגובות על גבי תגובות של תלונות, חוץ מלקבל עצבים אחרי שקראתם את הכל, למה זה טוב?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני רק שאלה, למה טובים שירושי האוננות הקבוצתית האלו?

האם באמת צפיתם למצוא פה תשובה לשאלה שבכותרת או שזה סתם נפתח על תקן שירוש תמיכה?

הרי מפה לא תגיע הישועה, אף אחד לא באמת הולך להגר או לפחות להתחיל תהליך (כי הוא אפשרי בהחלט, מיוחד לרווקים) והתרבות בארץ לא תשתנה אחרי שהשירוש הזה ימצה את עצמו.

זה פשוט עמודים על גבי עמודים ותגובות על גבי תגובות של תלונות, חוץ מלקבל עצבים אחרי שקראתם את הכל, למה זה טוב?

אני חוקר את הנושא של התנגשות תרבויות, יצירת תרבות שנאה (קבוצות קיצון) ומה קורה כשלאנשים נמאס מהמצב והכל מתחיל להשתנות (לטובה או לרעה).

בגלל זה ממש מעניינים אותי השרשורים האלו.

אני בודק את הנושאים האלו כדי לראות באמת אם זה אפשרי לעשות שינוי.

פורסם

^^^^

נו

ומה מצאת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אקסודוס, מאותה הסיבה שאנשים מעלים סרטונים של כל דבר שקורה להם בכביש בשרשור המקביל.

להוציא עצבים זה גם משהו..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
חוסר הסבלנות בארץ הקודש הוא בלתי נסבל בכל סדר גודל ובהשוואה גם לתרבויות הכי ברבריות.

שתי חוויות בארץ הקודש.. שתיהן באותה תחנת דלק בתאריכים שונים.

התחנה - "דלק" על כביש החוף מצפון לדרום לפני מחלף נתניה דרום.

נהג מתדלק במשאבה שמאחורי ומבקש מהמתדלק לתדלק אצלו ראשון... המתדלק אומר לו "אבל הוא היה לפניך" הבבון עונה... אני הייתי קודם הוא (אני) נכנס ברוורס!

ארוע שני, אני בא לצאת מהאוטו, אופנוע חותך אותי וקופץ על המשאבה. אני פונה אליו ומציין שהגעתי קודם... אפילו לא עונה לי.

חיות אדם

למה לא לתדלק בשירות עצמי?

החוק אומר שמותר לצלם מה שאתה רוצה* בשטח ציבורי, אבל אסור לפרסם את הצילומים אם הם מראים ביזוי או השפלה של אדם, למשל אם הוא משתין.

ואם הוא עצר בגשר מעל כביש מהיר, הוריד את המכנסיים, ומחרבן להנאתו על רכבים שחולפים תחתיו?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם הוא עצר בגשר מעל כביש מהיר, הוריד את המכנסיים, ומחרבן להנאתו על רכבים שחולפים תחתיו?

אז כדאי להשתדל להתחמק - חבל על הצבע של האוטו!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

או על הפן של אישתך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כי זה דלקן ואין משמעות לשרות.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...