Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עושים כשנמאס לסבול את חוסר התרבות במדינה?

התשובה פשוטה, יוצאים לקומיקל רליף באדיבות חצרוני.

רשמיו מאתמול:

כתומך נלהב בזכויות בעלי חיים קשה לי מאוד לקבל את הטענות נגד הלגיטימיות של הספארי שנערך אמש במרכז תל-אביב. דווקא שמאלנים, שמגנים על זכותן של חיות טרף לצוד בנימוק ש״אי אפשר לדכא אינסטינקטים חייתיים״, צריכים להבין שגם לתומכי ימין בני עדות המזרח מעיירות פיתוח ישנם דחפים שלא קל לשלוט עליהם.

נכון שהפרימטים, שנאספו אמש בכיכר רבין, לא הפגינו אינטליגנציה יוצאת דופן, אך מי שמוחאים כפיים בהתלהבות לבבונים בגן חיות רק בגלל שהם מצליחים לפלות כינים בלי מסרק צפוף אמורים להתייחס לכל הפחות בסלחנות - אם לא בהערכה - להומנואידים שמצליחים להניף דגל כחול-לבן שבנסיבות אחרות אולי היה הופך לסמרטוט לספונז׳ה.

כחובב מושבע של טיולי ספארי, אני מניח שהייתי נהנה מאוד מהאירוע וגם מפנק אתכם בתמונה יפת תואר שלי עם החיות. מכיוון שאני לא בישראל, אאלץ להסתפק בתמונת אווירה של דפוס באנקר משתעשע עם דגל ישראל

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביום שבו השמאל יבין שהנאורות היא בעצמה מופע של חייתיות... סתם נו, הוא לא יבין זאת כי ימאן להבין זאת. רק מתי מעט יכולים לשאת על צווארם את העול העצום הכרוך בתובנה הזו.

:idea:
פורסם

הממ לא בטוח שאני מסכים.

אני לא מוצא שום קשר בין חוסר תרבות לבין עימותים של ימין-שמאל.

ושלא נדבר על כך שאסור לדבר על פוליטיקה פה, ואחרי שהצלחתי להרים נושא של כמאט 20 עמודים, אני לא רוצה שהוא ינעל בגלל קקה כמו פוליטיקה :x

פורסם

ממ.. אתה מדבר במובן מאד צר ואני במאד רחב. עם זאת, ספציפית כאן אתה צר מידי: העימותים בין ימין-שמאל שנידונו כאן נסובים על מידת העידון התרבותי - השמאל תובע מינון גבוה ממה שהימין מוכן לספוג.

:idea:
פורסם

:sleeping: פוליטיקה..

מעולם לא הבנתי בזה ומעולם לא רציתי להבין..

בכל מקרה, אתמול נכנסתי לחניה של קניון כי הייתי צריך לקפוץ לסופר פארם בקניון. לרוב אני נמנע מלהיכנס לקניונים עם רכב במיוחד בימי שישישבת, אבל חשבתי לעצמי "יום שלישי, עד כמה גרוע זה כבר יהיה". אני לא יודע מה היה אתמול (חופשת פסח לחצי מדינה?) אבל החניה הייתה מפוצצת!

אנשים צועקים, צופרים, חונים על מעברים. לקח לי 20 דקות רק לעשות סיבוב מהכניסה ליציאה, ויצאתי משם כולי רועד..

פשוט חוסר תרבות. כולם נדחפים, חונים על מעבר העיקר שיהיה הכי קרוב לכניסה כי הם הרי משלמים 3 שקל לשעה אז מגיעה להם (החל מהשעה השלישית כמובן, כי שעתיים ראשונות בחינם).

נסעתי משם ולא אשוב, בטח לא עם רכב.

פורסם
ספציפית כאן אתה צר מידי

אמר המהגר הטורקי לנער המקהלה השבדי...

פורסם

^^^^

מלחמת התרבות או משכב בהמות

זה להודעה של בגירה

מה נכנסת באמצע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מלחמת התרבות או משכב בהמות

למה "או"?

למה אי אפשר גם וגם?:twisted:

פלוקסטר,

כבודו סובל מדלקת חוסר חוש הומור?

כי לטעמי, הייתה הברקה לא רעה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חצרוני הזה צריך לקבל מדליה. הוא ענק.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למרות שאני בדיוק מושא ההערצה של מר חצרוני, דתי-מזרחי-בבון, אני ממש נהנה מהגיגיו. בניגוד לאחרים שכותבים דברים דוחים, הוא שנון ותמיד מצליח להצחיק אותי למרות הכתיבה הרדודה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה היופי בהומור של חצרוני. מי שלא מספיק אופן-מיינדד באמת מתגלה כבבון-פרא-ערס בתגובות לדברים שלו ומצדיק את כל מה שכתוב שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...