Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן - עד כמה הומוגנית האוכלוסיה בהונק-קונג? האם יש שם הערב הרב של תרבויות שיש בארץ?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה חושב שזה עניין של הומגוניות?

אתמול, סתם לדוגמא, חתכה בכביש איזו פרחה בג'יפ. צפרתי. כשעקפתי אותה, זכיתי לתנועות ידיים קלאסיות "מה קרה?! מה אתה רוצה?!" מצד הפרחה ומצד אימה, שישבה לידה.

ואני תוהה: כמה מאזרחי ישראל היהודים (באחוזים) מבינים שהם עושים משהו פגום, כשהם עוברים על החוק או על נורמות חברתיות מקובלות (כמו להדחף בתור)?

כי המקרה הדבילי הזה בכביש מבציע גם על מה שכתבו עידן ואחרים (אגרסיביות), אבל הוא גם מעיד על זה שלהמון אנשים כאן איך בכלל מודעות לזה שמשהו מכל מה שהם עושים הוא פגום או לא חוקי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ואני תוהה: כמה מאזרחי ישראל היהודים (באחוזים) מבינים שהם עושים משהו פגום, כשהם עוברים על החוק או על נורמות חברתיות מקובלות

אבל הם יהודים, אז זה בסדר [emoji41]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתמול הייתי בסופרלנד, השיא היה כשאמא עודדה את הילדים שלה לעקוף בתור, הכניסה אותם מהשער של היציאה מהמתקן וצעקה על המפעילה המסכנה שהילד שלה לא נהנה מספיק והשאירה אותו 3 תורות רצוף. מסכן הילד שירש את הגנים העקומים של האמא ולא הצליח להפעיל את המכונית..הצרה הגדולה הייתה שהם היו איתנו באותו גל מתקנים וזכיתי לראות את ההתנהגות הזאת פעם אחר פעם

פורסם
עידן - עד כמה הומוגנית האוכלוסיה בהונק-קונג? האם יש שם הערב הרב של תרבויות שיש בארץ?

בהחלט, אני אפילו אומר שאני חושב שפה יש חשיפה גבוהה יותר למספר רב יותר של תרבויות.

בבית ספר של הבנים שלי לדוגמה יש תלמידים מ-39 מדינות.

יש פה המון זרים עם נוכחות גבוהה במיוחד של בריטים, אוסטרלים, קנדים, צרפתים ועוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתמול הייתי בסופרלנד, השיא היה כשאמא עודדה את הילדים שלה לעקוף בתור, הכניסה אותם מהשער של היציאה מהמתקן וצעקה על המפעילה המסכנה שהילד שלה לא נהנה מספיק והשאירה אותו 3 תורות רצוף. מסכן הילד שירש את הגנים העקומים של האמא ולא הצליח להפעיל את המכונית..הצרה הגדולה הייתה שהם היו איתנו באותו גל מתקנים וזכיתי לראות את ההתנהגות הזאת פעם אחר פעם

אתה אשם, להיות בסופרלנד או בכל מקום אחר בחול המועד עם כל עםישראל...

קיבלת מה שמגיע לך :lol:.

ובנימה רצינית יותר,

החום, הצפיפות, האגרסיביות, אווירת המלחמה שמשרישים פה הפוליטיקאים ובעיקר הטמטום שחוגג. שילוב של כל הגורמים האלה יוצרים פה לעיתים סביבה בלתי נסבלת (במיוחד כשכל עמישראל מטייל להנאתו בחוצי חוצות). היום זה עוד בגדר "לעיתים", בעוד 15-30~ שנה זו תהיה כנראה המציאות היום יומית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

עידן, זה שיש הרבה בני לאומים זה דבר אחד. השאלה היא אם כל מוצא כזה הוא 10% מהאוכלוסיה (כמו אצלנו), או שמדובר ב-95% סינים ו-5% זרים, או משהו כזה, ובמיוחד אם חלק גדול מהזרים רואים את ישיבתם בהונג-קונג כארעית. כיון שאם יש תרבות שולטת אחת האחרים מישרים קו, אם אין תרבות שולטת אחת ויש מלחמה ממשית על איזה תרבות תשלוט זה סיפור אחר לגמרי.

לגבי בית הספר של בניך - האם מדובר בבית ספר שמיועד לזרים או בבית ספר מייצג?

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבית ספר שבו הבנים שלי לומדים הינו של הקהילה היהודית אבל גם בבתי הספר האחרים התמונה די דומה.

לא יודע לומר לך כמה אחוז מהווים הזרים מכלל האוכלוסיה אבל לא מדובר באחוז שולי.

זה גם לא עניין של מלחמת תרבות, כל אחד יכול לחיות בהתאם לתרבות והדת שלו.

גם החום אינו הגורם שכן העונות פה דומות לאלה בישראל והחום פה עוד יותר בלתי נסבל מזה שבארץ הודות ללחות תמידית שנעה בין 85-95%.

המנטליות הישראלית פשוט מאוד אגרסיבית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, הנקודה של ספריאל נכונה. יש בהונג קונג רוב מוחלט של סינים עם רקע בריטי מסויים, והזרים הם ברובם ארעיים וכמעט כולם משתייכים לאליטה של מדינות המוצא (חוץ מההוזרות הפיליפיניות/אינדונזיות, אבל הן חסרות כוח לחלוטין).

זה מאוד מאוד משפיע על ההתנהלות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מלחמות ועוד פעם מלחמות, הכל קיומי....

שליטה על עם זר 50 שנה ( לא פוליטי ) עובדתי

חיילים שמשמשים כשוטרים שם וחיכוך אלים רוב הזמן. לא משפיע? משפיע באבוהה.

וכשהרבה כסף הולך לביטחון

נשאר מעט כסף לשאר

החל מחינוך המשך בחינוך וכלה בחינוך.

מגזרים שלמים שלא בדיוק משתתפים בהוויה הישראלית

הכל יוצר סיר לחץ רותח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לצערנו ישה פוגע בול. ולהוסיף סדרי עדיפות בעייתיים של הממשלות, שנוטות לטפח אלימות. וגם הסתה עדתית בין היהודים, שמשרתת צרכים פוליטיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• חברי המעגל הראשון
פורסם

make love not war

למרות שגם את המשפט הזה כמה בכירים ואנשי ביטחון לקחו לקיצוניות האגרסיבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מלחמות ועוד פעם מלחמות, הכל קיומי....

שליטה על עם זר 50 שנה ( לא פוליטי ) עובדתי

חיילים שמשמשים כשוטרים שם וחיכוך אלים רוב הזמן. לא משפיע? משפיע באבוהה.

וכשהרבה כסף הולך לביטחון

נשאר מעט כסף לשאר

החל מחינוך המשך בחינוך וכלה בחינוך.

מגזרים שלמים שלא בדיוק משתתפים בהוויה הישראלית

הכל יוצר סיר לחץ רותח.

חינוך מתחיל ונגמר בבית. עובדה, אני מחונך, ויש לי עוד כמה חברים מחונכים. לא צופר לאנשים כמו חיה רעה כשהם טיפה מתעקבים ברמזור, משתדל להיות מנומס, לעמוד בתור יפה ולכבד את הזולת.

וואללה, איך זה שהמלחמות לא השפיעו עלי ? יש לי את הפסיכיות שלי כן... לכל אחד יש, אבל אני מודע לחשיבות של נימוס וכבוד בסיסי לאנשים (ד"א, יש לי עוד כמה חברים שהם סה"כ בסדר... גם עליהם לא השפיעו המלחמות ?! רובם אגב היו ביחידות קרביות... כך שהבטחון והצבא לא זר להם).

הכסף והחינוך... הכל נכון, אבל עם חינוך בבית אפשר להתגבר על הכל.

מסקנה... הטמטום הוא הגורם המכריע. מטומטמים גדולים מגדלים מטומטמים קטנים וחוזר חלילה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...