Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמנע מסניפי דואר או בנק, מרשתות הסופרים בימים עמוסים (חמישי בערב לדוגמא), או כל מקום אחר שיש בו התקהלות האדם הישראלי. כל מה שאפשר אני עושה בטלפון או באינטרנט מהבית.

אבל בפעמים שבהם אני צריך להגיע פיזית לסניף דואר או לבנק, כמות העצבים שאני חוטף עולה על כל גבול.

בין אם זו האישה המבוגרת שפתאום מרגישה את עצמה קצינת מיון ומתחילה למיין אנשים "אתה לך לעמדה ההיא, אין 175 אתה 177 לך כבר!".

בין אם זה ההוא שעומד לך על העורף ונושם לך באוזן בזמן שאתה מושך כסף מפקיד בבנק.

בין אם זו הפקידה שעוד לפני שניגשת אליה אומרת לך "למה לקחת מספר לתור כללי?" - "אבל אני תמיד לוקח מספר לתור כללי בנושא X" - "מה תמיד, אני 30 שנה כבר עובדת פה, כל אחד והתמיד שלו, רק בעיות אתם עושים לנו, נמאס כבר" - רבאק תרגעי.

ועוד ועוד ועוד.

ואני בכלל לא מדבר על נסיעה בכביש. בן אדם שחונה! וחוסם! כניסה לחניון!! חניון פנוי!! רק בשביל לחסוך 20 מטר הליכה לבוטק'ה של השווראמה.

והכי מעצבן, כשאתה פונה לאנשים האלה בנימוס ואומר להם שמה שהם עושים זה לא בסדר, הם תמיד תמיד אבל תמיד יענו לך "למה מה קרה? מי אתה בכלל שתעיר לי, יאללה לך לך מפה". לא אני לא אלך. זו המדינה שלי גם ומגיעה לקבל שירות במדינה הזאת מבלי שאישה מומרמרת מהחיים שלה תגיד לי לאיזה עמדה ללכת.

מה עושים?

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוברים לגרמניה?

בעצם בעוד 20 שנה זה יראה אותו דבר גם שם.

ככה זה התרבות המזרח תיכונית.

תשלים עם זה או שתעבור לקנדה ותקפא.

פורסם

לוקחים נשימה ארוכה,סופרים עד 30 לפחות, וחושבים על החו"ל הבא, או נזכרים בחו"ל האחרון.

שכחת להזכיר את אלו שקנו רכבים עם גימור בסיסי ללא מאפרות.הסיגריה מהחלון "נופלת" לכביש.

אני מודה שזה מצליח להטריף אותי כל פעם מחדש.

סלע

פורסם

למה אתה שואל? אתה הרי יודע את התשובה, רק לא נעים לך לומר אותה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

raiden - אתה סתם מתרגז (כמו שאומרים).

מעניין מה אתה עושה כשמישהו עוקף אותך בתור בדואר או במקום אחר(לא ציינת מקרה של עקיפה בתורים. מתפלא :roll:). לא נושם לך באוזן. עוקף כאילו אתה אויר.

וכשמישהו חותך אותך בכביש ואתה עוד אשם בעיני החותך-המטומטם הזה ?! (אחרי שצפרת לו ועשית לו טובה ברגע של pause, שהטיפש יהרהר ולו רק לרגע במעשיו)

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עושים? יש 2 אופציות.

1. חוזרים לאוטו, פותחים את תא הכפפות, מסניפים בוכטה של קוקאין, פותחים את הבגאז' ומוציאים מסור שרשרת 22 אינץ' בנזין ונכנסים חזרה לאותו מוסד לסדר את העניינים שם.

2.עוברים לגור בישוב קטן עם אנשים נורמלים, מקום שאפשר ללכת ברגל מהבית לדואר ולבנק, איפה שהפקידה באמת מכירה את כולם אבל אף אחד לא מעיז לעקוף את התור ובכלליות האנשים נחמדים יותר. יש מקומות כאלה, בישראל!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי מעבר למדינה אחרת, אין לי אזרחות לשום מדינה אחרת :(

יבגניפ,

+1. אבל לפחות אתה מתחיל לחוות את התרבות הישראלית כבר בשדה התעופה חזרה ארצה, שלא יהיה לך התקף לב חס וחלילה כשתחזור לארץ.

ניטש,

הממ.. מה ש SlowRide כתב בנקודה הראשונה?

סלע,

מילא על הרצפה, לפעמים זה עף על האוטו שלי...

חולגי,

תלוי. בפעם האחרונה כשהייתי בבנק ומישהיא אמרה לי "אבל הייתי פה" ולכן עקפה אותי, פשוט הרצתי את זה כבדיחה עם הבחור השני שישב איתי בתור. בפעמים אחרות אני עושה בלאגן בסופו של דבר יש מספרים, אם מישהוא נדחף בלי מספר אני מעיר לו ואומר לו "סליחה, אבל אני 140, וקראו ל 140, איזה מספר יש לך? אה 165, תחכה לתורך בבקשה".

SlowRide

1. :lol:

2. חושב על זה. רק לסדר עבודה מהבית ואני עף לאיזה מושב בשרון \ צפון.

פורסם
ניטש,

הממ.. מה ש SlowRide כתב בנקודה הראשונה?

זה לא מה שחשבתי עליו במקור, אבל בהחלט יש לנקודה שלו עליונות מוחלטת על זו שלי. אכן: קוקאין, מסור שרשרת, סדר צריך שיהיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

על החזרה לארץ אתה יכול לקרוא בשרשור שפתחתי כאן בשבוע שעבר על טיס עם אל על לארץ. מעבר לתלונות על החברה, אפשר ללמוד טוב מהסיפור הזה על מה שקורה כאן בכלל. וכן, בגלל זה החלק הכי מבאס בחזרה לארץ זו הפגישה עם שאר הישראלים בטרמינל :\

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תראה את הסרט "בדרך למטה" עם מייקל דאגלס falling down. ישחרר לך קצת קיטור

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...