Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסרטים האלה מוכיחים שגם בחו"ל לא הכל דבש. צריך לשמור על השלווה הפנימית ולהרגיש כאילו אתה לא שייך לסיטואציה המפגרת שבה אתה נמצא. תחשוב שאתה בטיול בספארי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור שבחו"ל לא הכל דבש, אבל יש עניין של מיקסום תועלת.

יש לי כישורים מסויימים ומבוקשים יחסית. התמורה עבורם בחו"ל גדולה בהרבה, גם חומרית, וגם בסביבה שאני חי בה. זה לא נכון עבור כולם, אבל עבור מי שכן, אני מבין למה שירצה לעזוב.

יחד עם זאת, אני לא צבוע, יש לי אינטרס שמדינת ישראל תהיה שם בתור מקלט לעת צרה, ואני לא מצטער על זה. שירתתי בצבא 4.5 שנים למרות שיש לי פרופיל 21 (מהמוצדקים, לא מומצא), ובשנים שעבדתי בארץ שילמתי כזו בוכטה של מיסים שמי שמרוויח משכורת ממוצעת לא ישלם כל חייו. לא מרגיש שאני פרזיט או נצלן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תראה את הסרט "בדרך למטה" עם מייקל דאגלס falling down. ישחרר לך קצת קיטור

לי הוא לא גרם לשום שחרור קיטור, רק הצביע לי על העתיד שלי. :lol:

בכל מקרה, פותח השרשור, יש לך שתי אופציות, לארוז ולעוף מפה או לארוז ולעבור לאיזה "שמורת טבע" ועדיין יש הרבה כאלה.

אני חי ועובד כבר 15 שנים באזור פרדס חנה-זכרון יעקב, מבצעים הרבה משלוחים, עומדים בתורים בדואר (למשלוחי דואר), ההבדל בין פרדס חנה לבין זכרון הוא בערך כמו מוגדישו וברלין.

אז תמצא לך איזו שמורת טבע כזו ותעבור אליה.

אנקדוטה מעניינת, הופתעתי מ-א-ו-ד לגלות שחלק גדול מאוד מתושבי זכרון יעקב הם לא בעלי בתים אמידים מהעשירון העליון אלא אנשים כמוני וכמוך ששוכרים בזכרון רק בגלל איכות החיים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אכן לא נגמרו המקומות הנעימים בישראל.

סלואורייד, זה סוג של מחלה נפשית לדמיין שאתה משקיף מהצד.

רק אומר ;)

עדיין עדיף ממחלת הנפש עם הקוקאין והמסור שרשרת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

לי הקוקאין והמסור נראה דווקא כמו מישהו שמחובר לרגשות שלו ויודע לשחרר כעסים ולחצים בצורה בריאה. ככה נמנעים ממחלות נפש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות, אבל אני לא רוצה להביא את אמא שלי למצב שהיא צריכה להבריח לי שופין לכלא בתוך עוגה.

פורסם

כמאמר שי ודרור לפני איזה 15 שנה, "אני הייתי הורג אותם, אבל לא נותנים פה להרוג יותר...".

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כשקורים לי כאלה מקרים מעצבנים כמו שתוארו כאן, אני פשוט שם דיסק של ריכרד וגנר.

(בניגוד לריכרד לוי, שזה משהו אחר).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וואוו, איזה רעיון!

לשחק גרנד טפט אוטו על אמת עם מרצדס (הכוונת) עם וגנר במערכת.

בטוח פורק מתחים פ33ה!!!

פורסם

תכלס גם אני מיואש ממה שהולך בארץ.

מפחד להעיר לאנשים שלא אדקר או אחטוף מכות.

רק מזכיר לי את זה שהשכן שלנו מלמטה זורק לנו אבנים (אנחנו גרים למעלה!) כדי להעיף את היונים כדי שלא יחרבנו לו בחצר. הערנו לו פעם אחת, הפסיק וחזר שוב לעשות זאת. הערנו לו שוב, והוא כמובן יצא בתגובה של הישראלי המצוי: "אם לא מוצא חן בעיניכם תתלוננו במשטרה". מן הסתם אנחנו לא צריכים שהוא יגיד לנו מה לעשות.

יום אחרי שהערנו לו, על הרכב של ההורים שלי הוא שפך מיץ סלק. חושב שהוא גבר.

אבל זה מה שקורה כשמערכת המשפט והמשטרה מראות אוזלת יד כלפי אנשים כאלה שלוקחים את החוק לידיים ועושים מה בזין שלהם.

קטעים מסריחים בדואר: אנשים מחכים חצי שעה בתור, באה איזו פרחה ונדחפת לכולם כמעט (אני עמדתי ראשון או שני לפני שהסניף נפתח), ולא מעניין אותה שהם עומדים שם כבר חצי שעה בתור. גם אותי היא ניסתה לעקוף ולא איפשרתי לה. ביזיון וגועל נפש של התנהגות, אבל זאת בחורה פחות או יותר בגיל שלי (20 וקצת), כך שכנראה שקיבלה חינוך לקוי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מאמין דווקא אני מסנגר על האוכלוסיה בישראל,

אבל הרוב הגדול דווקא נורמליים. וכול עוד יש סדר ובהירות במצב, אז גם הג'ונגל שלנו יכול להיות בסדר.

קחו כמה דוגמאות:

במצבים שבדואר החלוקת מספרים לא עובדת(אם היא בכלל הייתה קיימת מלכתחילה).

במצב שיש 4 קופות אבל רק אחת עובדת.

במצב שקבעו לך תור ב 9:00 אבל אתה נכנס רק ב 9:40 כי 15 דקות מרווח בין חולה לחולה זה לא ריאלי כלל.

ויש עוד רבים כאלה.

בכאוס כזה, אני לא בטוח כמה הבריטי או הגרמני הממוצע היו מתנהגים אחרת בטווח הארוך

פורסם
לא מאמין דווקא אני מסנגר על האוכלוסיה בישראל,

אבל הרוב הגדול דווקא נורמליים.

כמו שאמרתי, אתה מדבר מפוזיציה שרלוונטית לאיפה שאתה גר, דין פרדס חנה ממש לא כדין זכרון יעקב.

בכאוס כזה, אני לא בטוח כמה הבריטי או הגרמני הממוצע היו מתנהגים אחרת בטווח הארוך

יעמדו כמו גדולים בטור אחד ארוך.

בזמנו עבדתי בחו"ל, גרמניה, אוסטירה, שוויץ וצרפת וחלק מהעבודה היה כמויות גדולות מאוד של משלוחים בדואר, מעולם לא נתקלתי באי סדר כל שהוא, גם כשאין כל מערכת תורים.

אבל צריך להבין, כמו בכביש, הקטע שם הוא לא כוחני כמו אצל חלק מהאנשים בארץ, אלא ההפך, קטע של אדיבות.

אירופאי ממוצע ימהר לתת את הטור שלו לאשה בהריון, קשיש, נכה או סתם מישהוא שמאחוריו שרק עם פתק של לאסוף רשום.

פורסם

dorsht

לא יודע. להגיד לך שאני לא מפחד, אני לא אגיד כי אני כן מפחד. אבל לפעמים פשוט אנשים עוברים גבול. כשבן אדם שרירותי מתחיל לנהל את התור בדואר לדוגמא, זה מעצבן. אבל כל עוד הוא לא יתחיל לגעת בי או לנהל את התור שלי (לדוגמא "אתה לך לפה מה אתה עומד לך כבר"), אני לא אעיר לו. ברגע שזה יעבור גבול, אני כן. במקרה הכי גרוע, אני נמצא בדואר ויש מאבטח בכניסה, ואני גם לא מאלה של "אל תרביץ לי אל תרביץ לי!". זה לא שאני לבד ברחוב חשוך מול 5 ערסים.

davemustaine87

מסכים איתך. זה שפקידה בדואר מקבלת מספר 80, כי הוא הלך לחנות ממול והתור שלו עבר כבר - זה לא בסדר. או זה שהם מקבלים אנשים בלי מספר כי הם "רק שאלה" ושהופכת לדיון של 15-20 דקות גם לא בסדר. שלא תבין לא נכון, אני גם לפעמים רוצה רק לשאול בשביל לא לעמוד בתור. נניח לשאול האם יש מט"ח בסניף. אבל אני לא נדחף באצמע תור של אדם אחר וצועק "סליחה יש מטח?", אני אקח מספר, אחכה לתור שלי ואם אני יכול לשאול בין תור לתור של אדם אחר, אני אשאל. ואם יענו לי "לא", אני אגיד "תודה" ואלך לסניף אחר, במקום להתחיל את המונולוג "מה גם פה אין?! כבר 3 סניפים אני עובר באף אחד אין, בשביל מה משלמים לכם משכורת אם אתם לא מסוגלים לספק שירות כמו שצריך, יאללה תביא לפה מנהל סניף!".

אבל זה שאנשים דוחפים את העף לכך שיש 4 קופות אבל רק אחת עובדת? זה בפני עצמו מעצבן. הבעיה היא שבמדינת ישראל כל אחד יכול להיות ראש ממשלה, שר בטחון, נהג מונית, אחראי משמרת בדואר. מכמות הפעמים הגדולה שהייתי בדואר, התור מנוהל בצורה טובה. כשרואים שיש עומס - פותחים עוד עמדה. המקומות הבעיתיים הם דווקא לא בהיעדר עמדות מיואשות אלה כל מיני נדחפים שבאים בלי פתק או מביאים חשבון חשמל שהם הדפיסו במחשבון שלהם וכשאומרים להם שאי אפשר לשלם את זה, הם שולפים את הקלף המנצח "למה מי את בכלל שתגידי לי מה לעשות".

ולגבי תור לקופת חולים. זה דווקא לא מעצבן אותי. אני תמיד מגיעה בזמן שקבעו לי ואני יודע שיש סיכוי שזה יקח יותר זמן.

• תוכן חדש...