Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תלך לקונצרט הכל יהיה סבבה[emoji38]

תלך לכדורגל הכל יהיה סבבה :evil:

ולפעמים חלק מאלה שהלכו לקונצרט הולכים גם לכדורגל ושם הם מחליפים את עורם.

חינוך מהבית זה נכון בתנאי שהמחנכים גם הם מחונכים

והשפעת הרחוב, החינוך בבית הספר, והטמבלויזיה משפיעים יותר על הרוב.

יש מיעוט שמה שניתן לו בבסיס הטוב בבית שורד.

שמע, אני הייתי גם בקונצרטים וגם במשחקי כדורגל.

כשהחינוך בבית טוב ומלמדים את הבן אדם להפעיל את השכל, שום בבון רחוב מצוי לא ישפיע עליו. (זה בהכללה, כמובן שיוצאים מהכלל תמיד יהיו לכל כיוון).

וזה לא שבסביבה שלי לא היו בבונים, היו גם היו, בכתה שלי ביסודי הלכו מכות שלא יביישו את ה wfc ועשו ניסויי פיזיקה בזריקה בזווית. הבבונים היום אולי רבים יותר ובעלי טכנולוגיה מתקדמת, אבל הבבונים בתקופה שלי היו חריפים יותר :).

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
למי שעדיין לא ראה: פקח של רשות הגנים מתראיין, בזמן שהוא מוקף במיטב ילדי ישראל, נראים בגיל צבא \ קצת לפני צבא.

כמובן, בשלב מסוים עוברים לשיר שירי הלל לישראל.

לא יודע מה כבר אפשר לכתוב על זה.

זה העתיד.

מה העליהום על הילדים האלו?

לכנות אותם בבונים, ערסים, מרוקאים, טיפשים ועוד כהנה וכהנה?

ראיתי את הסרטון ולא הזדעזעתי.

הם ילדים בגיל ההתבגרות שעשו רעש בשידור חי, ולא הקריאו את נוסחת אוילר.

כולנו היינו ילדים ועשינו שטויות.

פורסם

למה מרוקאים?

והם בהחלט ערסים ובבונים. אני לא הייתי מתנהג ככה בגיל 18. ואתה יודע מה? גם לא בגיל 10. כולל חוסר הכבוד הבסיסי למרואיין, שמבקש מהם לזוז, בזמן שהם צוחקים עליו בפנים, או מניחים עליו ידיים כאילו הוא אחד מהחבר'ה שלהם.

כל בעיה בעולם אפשר לפתור ב"מה הם כבר עשו?". על זה בדיוק השרשור. על זה שהמדינה נכבשת על ידי אנשים אלימים ואגרסיביים מהזן שלהם, שהיום בתור ילדים הם חושבים שזה בסדר להתנהל כמו קופים מול מצלמה ולהציק לאדם זר, מחר הם יטוסו לחול ויתקיפו דייל שלא מוכר להם שוקולד, מחרתיים אחד מהם ידפוק מכות לאיזה ערבי במחסום ובשבוע הבא אחד מהם כמעט (או לא כמעט) יתנגש בי או בך, כי מה זה כבר לעשות מה בא לך בכביש.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתה גם ניסית ללעוס כתב תוך כדי שאתה מתנהג כאילו אתה על פטריות בשידור חי?

הם כולם התנהגו גועל נפש אבל אחד מהם פשוט בלט במיוחד עם כל הקסם והכריזמה הזאת שנטפה ממנו.

לטובתו אני מקווה שהוא באמת היה על סמים קשים באותם רגעים כי אם הוא ככה במצב טבעי- תנחומיי הכנים לו ולקרוביו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
למה מרוקאים?

והם בהחלט ערסים ובבונים. אני לא הייתי מתנהג ככה בגיל 18. ואתה יודע מה? גם לא בגיל 10. כולל חוסר הכבוד הבסיסי למרואיין, שמבקש מהם לזוז, בזמן שהם צוחקים עליו בפנים, או מניחים עליו ידיים כאילו הוא אחד מהחבר'ה שלהם.

כל בעיה בעולם אפשר לפתור ב"מה הם כבר עשו?". על זה בדיוק השרשור. על זה שהמדינה נכבשת על ידי אנשים אלימים ואגרסיביים מהזן שלהם, שהיום בתור ילדים הם חושבים שזה בסדר להתנהל כמו קופים מול מצלמה ולהציק לאדם זר, מחר הם יטוסו לחול ויתקיפו דייל שלא מוכר להם שוקולד, מחרתיים אחד מהם ידפוק מכות לאיזה ערבי במחסום ובשבוע הבא אחד מהם כמעט (או לא כמעט) יתנגש בי או בך, כי מה זה כבר לעשות מה בא לך בכביש.

הם לא ערסים ולא בבונים. הם נערים.

הם ילדים בגיל ההתבגרות, שההורמונים משתוללים אצלם בגוף.

כולנו היינו נערים שעשינו שטויות ושמח.

אגב ילדים בבונים, אחרי שקוראים את התגובות פח זבל בטמקא על כך שמדובר בערסים מזרחיים, וכאחד ששהה יום או יומיים בחייו באנגליה, גרמניה, ארה"ב ואפילו (שומו שמיים) במדינות הנורדיות במסגרת רילוקיישנים בתקופת העבדות שלי בהייטק, ההתנהגות של הילדים עוד נחמדה.

חג שמח.

אתה גם ניסית ללעוס כתב תוך כדי שאתה מתנהג כאילו אתה על פטריות בשידור חי?

הם כולם התנהגו גועל נפש אבל אחד מהם פשוט בלט במיוחד עם כל הקסם והכריזמה הזאת שנטפה ממנו.

לטובתו אני מקווה שהוא באמת היה על סמים קשים באותם רגעים כי אם הוא ככה במצב טבעי- תנחומיי הכנים לו ולקרוביו.

לא לעסתי כתב בשידור חי מעולם.

שוב, לא התרגשתי מהשטויות שהילדים האלו עשו.

זעמתי על התגובות החולניות בטמקא ובשאר אתרי החדשות (אין לי פייסבוק, כך שאין לי מושג מה נכתב שם).

חג שמח גם לך.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

נערים שמתנהגים כמו בבונים. יכול להיות שיעבור להם עם הגיל ויכול להיות שרק יחמיר.

אבל לא צריך להיכנס לדיכאון שהם העתיד שלנו ושכל הנוער בארץ נראה ככה. בחרו לצלם לטלויזיה דווקא את זה מסיבות מסויימות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
מה העליהום על הילדים האלו?

לכנות אותם בבונים, ערסים, מרוקאים, טיפשים ועוד כהנה וכהנה?

ראיתי את הסרטון ולא הזדעזעתי.

הם ילדים בגיל ההתבגרות שעשו רעש בשידור חי, ולא הקריאו את נוסחת אוילר.

ממש לא מסכים:

כל התנהגות בריונית כמעט אפשר לפטור ב"boys be boys". גם אני הייתי נער וגם אני הייתי מטומטם.

ההבדל הוא שכאן ניכר שהם מהווים מטרד לאדם אחר, יתרה מזאת: גם לאחר שהוא מבקש מהם באופן מנומס להפסיק הם שמים עליו קצוץ וממשיכים. התנהגות הכי בריונית/ערסית שאפשר: אתה יודע שאתה פוגע באדם אחר, אבל זה פשוט לא מעניין אותך.

זה משהו שמעולם לא עשיתי ולעולם לא אתמוך באלו שכן, כולל משפחה.

אלו אותם אנשים שיטרקו דלת על הרכב שלך ויתעלמו כשאתה תתלונן (או חמור מכך), שיעקפו בתור ויצפצפו, ועוד כהנה וכהנה דוגמאות.

בגלל שה threshold הפרטי שלך גורס כי צחוקים בטלוויזיה זה סבבה - אתה מוכן להתעלם או להחליק את העובדה שהנערים ה*אלימים* האלו (וההתנהגות שלהם היתה אלימה גם בלי שהם הרביצו בפועל) פועלים בצורה שכזו.

קצת כמו האבא של הילד ששורט לך את הרכב, וכשאתה פונה אליו מסביר שאתה לא צריך להחזיק ברכב צבעוני ושככה זה ילדים.

יותר משמבאס אותי לראות ערסים אלימים being ערסים אלימים, מבאס אותי לראות אנשים חכמים שעושים להם enabling. כל עוד זה המצב אין שום סיבה שהתרבות הזו תכחד - להיפך, זה ממש מסביר למה התרבות הזו משגשגת ופורחת... באסה.

ממש באסה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

ניר, שוב, לא אני ולא אף אחד ממכריי לא היינוו חושבים אפילו על להתנהג כך בתור נערים.

לא קראתי טמק"א. אין גם מה להפוך את זה לעניין עדתי, כי זה לא. הם ישראלים עממיים, שישארו כאלו גם בעוד 20 שנה.

ובכל מקום יש ערסים ועמיים. הכל עניין של פרופורציה, שבישראל היא ממש אבל ממש לא לטובת מי שלא רוצה להיות כמוהם.

אגב, המתוק עם הפרצופים ההזויים כבר הספיק להתראיין.

מסתבר שזה לא החינוך שהוא קיבל בבית.

עדיף שאעצור כאן, לפני שיתחילו לחשוב שאני אפילו עוד יותר מתנשא ממה שאני באמת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מדהים.

אין ספק שהתרבות השלטונית שלנו חלחלה לציבור (או התרבות הציבורית, לשלטון?).

מתוך 100% של תגובת הנער, 10% זו התנצלות, 90% זו התקפה על כל אלו שהעיזו לבקר אותו.

לקיחת אחריות על המעשים שלך?

LOL, yeah - right.

"

לחדשות 10 ולכל אלה שכל כך אכפת להם שפנחס עבר את הראיון הכי קשה, אז למה לא עשו את זה שוב? או העבירו אותו מקום? ושידרו דווקא על הרקע הזה. זה סך הכל ילדים שרוצים לבוא ולעשות צחוקים בטלוויזיה

.

אף אחד לא ניסה לפגוע בבן אדם חס וחלילה. אם אראה אותו, אני אבקש סליחה שהפרעתי לו בראיון. טעיתי

".

על התגובות הרבות ברשת אמר כי חלקן תמכו, אבל רבות מהן פגעו. "יש תגובות תומכות שאומרות שאני סך הכל ילד, מהדור שלי לא ראיתי תגובות רעות כי הילדים כן הבינו אותי, אבל חלק מהתגובות היו 'בגלל ילדים כאלה המדינה שלנו

נראית ככה'". הנער הוסיף כי דווקא אותן תגובות הן אלה שמביישות את המדינה. "בגלל אנשים מבוגרים שעושים שיימינג לילד בן 16, ילד אחר עם פחות ביטחון היה יכול להתאבד. אני לא מבין את הקטע הזה. היו תגובות כמו 'אמן שתישרף ולא תתרבה לעולם'. היו דברים ממש פוגעים. אמא שלי מאוד כעסה עליי ואמרה שזה לא מכבד וזה לא הערכים שגדלתי עליהם ולא ככה מתנהגים. מחקתי לאמא שלי את הפייסבוק כי לא רציתי שהיא תיפגע מהתגובות שכותבים שם, כמו 'מעשן סמים ולוקח כדורים'. חשבו שאני איזה נרקומן אבל אני לא אחד שנוגע בדברים כאלה. ההתנהגות של אנשים בפייסבוק לא מכבדת. ביזו אותי".

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש סתם לבקר ויש לאחל מוות ביסורים קשים לכל המשפחה, שזה שני דברים שונים.

הילד הזה אידיוט אופייני לגילו, לא משהו מיוחד.

בכל אופן, אני שמח שמנפחים סיפורים מפגרים כאלה בתקשורת כי זה סימן שאף אחד לא נהרג בחג הזה ואין להם חומר הפחדה קלאסי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
ניר, שוב, לא אני ולא אף אחד ממכריי לא היינוו חושבים אפילו על להתנהג כך בתור נערים.

לא קראתי טמק"א. אין גם מה להפוך את זה לעניין עדתי, כי זה לא. הם ישראלים עממיים, שישארו כאלו גם בעוד 20 שנה.

ובכל מקום יש ערסים ועמיים. הכל עניין של פרופורציה, שבישראל היא ממש אבל ממש לא לטובת מי שלא רוצה להיות כמוהם.

אגב, המתוק עם הפרצופים ההזויים כבר הספיק להתראיין.

מסתבר שזה לא החינוך שהוא קיבל בבית.

עדיף שאעצור כאן, לפני שיתחילו לחשוב שאני אפילו עוד יותר מתנשא ממה שאני באמת.

אם מצטטים, אז עד הסוף ולא רק מה שנוח.

צטט בבקשה את תגובתו של רפי רשף ושל הילד.

בשביל להקל עליך את המלאכה, בבקשה:

"קורא את אלפי הטוקבקים על הנער בעל אלף הפרצופים, איזו התלהמות... לא קוף ולא בבון, נער שסתם השתטה מול המצלמה. מה קרה?", צייץ רשף.

והנה עוד ציטוט, אחרי שהרגו את הילד בעודו בחיים, מתוך הכתבה -

"ראיתי את הסרטון מספר פעמים ותאמין לי שאני יודע בדיוק איפה טעיתי ומה המעשה שלא הייתי צריך לעשות. זה לא מכבד ככה להפריע לבן אדם וזה לא החינוך שגדלתי עליו, להתפרע ככה ולעשות מה שעשיתי", אמר היום אותו נער בראיון לגל"צ, "אבל בכל זאת, אני נער. ילדים רואים מצלמה, וכל אחד רצה לעשות שטויות, זה היה בשביל לעשות צחוקים, לא כיוונתי שזה יגיע כל כך רחוק, אני מצטער שעשיתי את זה", הוסיף.

מתוך 100% של תגובת הנער, 10% זו התנצלות, 90% זו התקפה על כל אלו שהעיזו לבקר אותו.

לקיחת אחריות על המעשים שלך?

LOL, yeah - right.

מצטער, הילד צודק.

לאחל לילד בן 16 מוות?

להגיד לו שלא יתרבה?

שההורים שלו שכחו לשים קונדום?

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם

אפשר לחשוב שהם עשו את זה באמצע ראיון עם הרמטכ"ל בטקס יום העצמאות, כולה ראיון בחמש עם רפי רשף ( מי רואה את זה בכלל??) עם פקח שרוצה להעלות את המודעות לנקיון, ביג פאקינג דיל. אם היו מתעדים את הרגעים הכי דפוקים של כולנו פה כשהיינו בגיל שלהם לא היינו יכולים לצאת מהבית מהבושה. כמה תגובות מעלי הגיעו גאוני הסקת המסקנות וקבעו שהדרך מלהיות דביל בטלוויזיה ועד לחתוך בכביש ולקלל דייל בגלל שוקולד בטיסה היא קצרה. אני יכול להעיד שכמה מחבריי הטובים ביותר עשו דברים פי 80 יותר גרועים מהליצנים שבכתבה והיום רובם בלימודים גבוהים במקצועות ההנדסה ועשו שירות קרבי ומשמעותי.

קחו דברים בפרופורציה, יכול להיות שהם יגדלו להיות חארות , יכול להיות שהם יגדלו להיות אזרחים למופת מה שבטוח זה שהראיון הזה לא מייצג שום דבר.

פורסם

1. הנה החבר'ה האלה עוד כמה שנים -

2. ואין שום מילה על רפי רשף שבא לחמם את פנחס ג'ינו ? לא מפסיק להקטין את פועלו. הוא היה הדבר הכי גרוע בראיון המזעזע הזה.

3. הציטוט האחרון של נירלוי בנושא, מה שהילד אמר, הדגיש שה'עליהום' הזה עשה רק טוב. מאמין שלא יהיה כזה גיבור גדול עוד פעם. כמו שאותו ילד חרא שזרק גור כלבים מעל גדר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...