Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אלון, בשביל זה צריך לחנך את ההורים. הגענו למשהו רקורסיבי.

יש לי בן ששירת בגדה. כאשר היו תופסים שב"חים הוא היה שואל את עצמו למה הוא צריך לעצור בחור בן 27 שרוצה לפרנס את ילדיו (אם כי הוא גם הבין את התשובה). אחרים דווקא מוצאים בשירות הזה הזדמנות לפרוק תוקפנות, וכשהאופציה נגמרת עם השחרור הם פורקים אותה בכביש, בעבודה או בכל מקום אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הכל חינוך, הכל נובע מהמנטליות שחונכת אליה. העצוב במה שתיארתי קודם הוא שהמבוגרים מחנכים לזה! ילד שמתנהג בצורה קצת מופרעת? ניחא, הוא ילד ואני מבין את זה. אבל כשההתנהגות הזאת מקבלת גיבוי מגבוה למה אפשר לצפות? זה ממש מרתיח לראות מבוגר שמחנך ככה

פורסם

אין שום קשר לצבא, מלחמות או כל מצב בטחוני.

גדלתי בגבול הצפון בזמן מלחמת לבנון, חרדת טילים וקטיושות הייתה חלק מהילדות שלי. ועדיין, אני נוטה לחשוב שאני די מנומס, אולי אפילו מנומס מידי.

מצד שני, השכנים בבית ליד - 10 מטרים בסה"כ - הם בהמות שצורה שלא אוכל לתאר. החל מצרחות אימים האחד על השני בכל שעות היממה, דרך הכלב הנובח שאף אחד לא מרסן ועד לקריוקי הבלתי נמנע.

גדלנו יחד, למדנו באותם בתי ספר, ובאופן כללי ילדות דומה מאוד.

בכל אופן, אתמול טיילתי רגלית באחד מנחלי הצפון.

במקום מסלול הליכה נעים על שפת נחל רגועה, קיבלנו ערב רב של אנשים שמסתערים על כל שלולית דלוחה במאמץ לפתוח את הצילייה והמנגל הכי קרוב לשפת המים, אחד אפילו חנה את הRZR שלו בתוכם. רכבי 4x4 שמילאו את השביל (ואת המטיילים) בבוץ ובאבק. מוזיקה בקולי קולות (נחשו מאיזה ז'אנר). וכמובן - זבל בכל מקום, מה שנהפך לאחד מסימני האביב.

את המסלול חזרה העדפנו לעשות דרך שדות ולא במסלול המסומן.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

מזמן אני אומר שלטייל בימי החופש של כל מדינתעםישראל זה סיוט אחד גדול.

אני מעדיף לקחת חופש נוסף מהעבודה ולטייל כמו בנאדם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אתה חושב שזה עניין של הומגוניות?

אתמול, סתם לדוגמא, חתכה בכביש איזו פרחה בג'יפ. צפרתי. כשעקפתי אותה, זכיתי לתנועות ידיים קלאסיות "מה קרה?! מה אתה רוצה?!" מצד הפרחה ומצד אימה, שישבה לידה.

ואני תוהה: כמה מאזרחי ישראל היהודים (באחוזים) מבינים שהם עושים משהו פגום, כשהם עוברים על החוק או על נורמות חברתיות מקובלות (כמו להדחף בתור)?

כי המקרה הדבילי הזה בכביש מבציע גם על מה שכתבו עידן ואחרים (אגרסיביות), אבל הוא גם מעיד על זה שלהמון אנשים כאן איך בכלל מודעות לזה שמשהו מכל מה שהם עושים הוא פגום או לא חוקי.

אם את ההורים שלך ואת ההורים שלהם ועוד כמה דורות אחורה היו מחנכים שמה שחשוב בחיים זה לא להיות פראייר ומה אכפת מאחרים, אז תאמין לי שגם אתה הייתה מתנהג ככה והיתה גם בטוח שככה זה הכי טוב...

פורסם

הבעיה שבארץ אין לך כמעט לברוח, אתה רוצה לטוס לחול בחג? אתה תקוע בבן גוריון עם שליש מהעם, אתה רוצה לברוח לים, נחלים או מדבר? אתה תקוע עם 2 שליש מהעם שהורסים לך את החוויה (ולא משנה כמה אנשים מתורבתים יש סביבך, אילו שלא, הורסים לכל השאר, לדוגמא כינרת, אילת, והנחלים בצפון) ושהשליש האחרון תקוע בפקקים אין סופיים.

אז מה לעשות?

אז כן, מי שרוצה איכות חיים בורח מן הארץ, המצב בארץ רק יחמיר.

את האמת לצערנו, רק כשיש מלחמות או מבצע נהיה יחסית רגוע, בכבישים, והאנשים ניהיו לרגע יותר מתחשבים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך לברוח לאף מקום. פשוט כשיש חגים, להישאר בבית. כשכולם עובדים, ללכת לבלות.

תמיד להיות איפה שריכוז האנשים נמוך יחסית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מת על זה, כשיש מלחמה פתאום כולם הופכים להיות פוצי מוצי עצובים ומדליקים נרות.

ואז כולם מתפעלים איזו מדינה מאוחדת ועם נפלא ורגיש יש לנו.

אהה האא.

ממש מזל שיש מלחמות מדי פעם.

פורסם

למי שעדיין לא ראה: פקח של רשות הגנים מתראיין, בזמן שהוא מוקף במיטב ילדי ישראל, נראים בגיל צבא \ קצת לפני צבא.

כמובן, בשלב מסוים עוברים לשיר שירי הלל לישראל.

לא יודע מה כבר אפשר לכתוב על זה.

זה העתיד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נו בטח שהוא פקח של רשות הגנים... הוא מסתובב בגן חיות, בשמורה של הבבונים.

באחת מהטיסות שלי לרומניה לעבודה, בקיץ שעבר, חזרתי לארץ וישבתי ליד חבורה כזו של בבונים. מה לעשות, רומניה היפה הפכה להיות יעד מועדף על חובבי השוקולד. הם היו יחסית שקטים (מדגיש יחסית, כנראה כי המטוס איחר בארבע שעות ויצאנו מאוחר בלילה :lol:), אבל עדיין כל הטיסה הם בירברו שטויות וסיפרו אחד לשני בדיחות לא מצחיקות.

מדהים, חבורה של אנשים לא צעירים, רובם כבר הורים, לא מסוגלים לשתוק שעתיים וחצי.

טיסות בחורף היו כיף, הבבונים בשינה והמטוסים כמעט ריקים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
למי שעדיין לא ראה: פקח של רשות הגנים מתראיין, בזמן שהוא מוקף במיטב ילדי ישראל, נראים בגיל צבא \ קצת לפני צבא.

כמובן, בשלב מסוים עוברים לשיר שירי הלל לישראל.

לא יודע מה כבר אפשר לכתוב על זה.

זה העתיד.

לא הייתי קורא לזה העתיד.

בתחילת הסרטון גם לי לא היו מילים, אבל ברגע שרפי התחיל לדבר איתו על אלימות של הנופשים והערסים התחילו לשיר, הבנתי שהם יודעים טוב מאד מה הם עושים. זה האקשן שאנשים בבית רוצים לראות והתקשורת צריכה לספק להם. הכל מגמתי. בוא נגיד שאם היו הולכים לצלם משפחות שבאו להחליק על הקרח במטולה למשל או לטייל בגלריות בכפרי אמנים, לא היה להם כזה חומר עסיסי שמישהו יטרח להעלות לפרצוף-ספר ולבכות כמה מגעיל העולם. מי שמחפש זבל, ימצא. בישראל זה גם די קל, לא חסר פה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תלך לקונצרט הכל יהיה סבבה :lol:

תלך לכדורגל הכל יהיה סבבה :evil:

ולפעמים חלק מאלה שהלכו לקונצרט הולכים גם לכדורגל ושם הם מחליפים את עורם.

חינוך מהבית זה נכון בתנאי שהמחנכים גם הם מחונכים

והשפעת הרחוב, החינוך בבית הספר, והטמבלויזיה משפיעים יותר על הרוב.

יש מיעוט שמה שניתן לו בבסיס הטוב בבית שורד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חוף דוגית, נו... זה המקום שאליו נוסעים הערסים ממעלה אדומים כדי לריב מכות עם הערסים מנווה יעקב. זה קהל היעד שאליו מכוונים בעלי המקום כבר שנים, להבדיל מחוף דוגה, למשל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...