Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה, אתה מציע לשפר, אבל שוב נשאלת השאלה: איך? נניח בכביש, אני מניח שחלק מהבריונות תעלם לה אם תהייה אכיפה. אם על כל מקום שבו נדחפים אנשים שלא מתאים להם לעמוד בתור תעמוד ניידת, זה יעלם. אבל זה ימשיך להתפרץ בהמון דברים קטנים אחרים, שהם חלק מהתרבות הישראלית, על כל יתרונותיה וחסרונותיה. אז מה בעצם עושים? מדינות המערב האחרות עברו תהליך של עידון כלשהו במאה שנים האחרונות. אבל בארץ זה לא נראה באופק. ועוד מצטרפת לזה התרת רסן, שלא קיימת בהרבה מקומות אחרים, ומגיעה מתוך מה שתיארתי - שינוי קיצוני מחיים בגטו להגדרה ושלטון עצמיים.

אתה צודק לגבי כל הפחדים מההגירה, וזה מה שמחזיק אנשים בארץ. על זה רוכבים גם המנהיגים שלנו, מהשמאל עד לימין, וכמו שכבר כתבתי, זה הסממן הכי גרוע למצב כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ישה, אתה מציע לשפר, אבל שוב נשאלת השאלה: איך? נניח בכביש, אני מניח שחלק מהבריונות תעלם לה אם תהייה אכיפה. אם על כל מקום שבו נדחפים אנשים שלא מתאים להם לעמוד בתור תעמוד ניידת, זה יעלם. אבל זה ימשיך להתפרץ בהמון דברים קטנים אחרים, שהם חלק מהתרבות הישראלית, על כל יתרונותיה וחסרונותיה. אז מה בעצם עושים? מדינות המערב האחרות עברו תהליך של עידון כלשהו במאה שנים האחרונות. אבל בארץ זה לא נראה באופק. ועוד מצטרפת לזה התרת רסן, שלא קיימת בהרבה מקומות אחרים, ומגיעה מתוך מה שתיארתי - שינוי קיצוני מחיים בגטו להגדרה ושלטון עצמיים.

אתה צודק לגבי כל הפחדים מההגירה, וזה מה שמחזיק אנשים בארץ. על זה רוכבים גם המנהיגים שלנו, מהשמאל עד לימין, וכמו שכבר כתבתי, זה הסממן הכי גרוע למצב כאן.

המואדם

הצחקת את כולם

כל העולם מתדרדר מדי יום ביומו מבחינת התנהלות יומיומית.

כתבתי זאת לפני מספר דפים

אירופה של היום זה 10 דרגות יותר נמוך מאשר אירופה שהייתה לפני 30 שנה, בעיקר בגלל גלי המהגרים הגדולים ששטפו אותה.

גם ארה"ב זה לא מה שהיה פעם, ושם אף פעם לא היה גן עדן, אלא אם היית צעיר בריא עשיר ולבן.

לגבי השינוי

ראשית שכל אחד יתנהג כיאות , ללא קשר למה שהאחר עושה, כולל אותו אחד שנדחף לך לנתיב ואתה לא נותן לו כי "למה מי הוא שיידחף"

לך להצביע

תתנדב לעמותה הקרובה לליבך

סייע לזקנה לחצות את הכביש ( גם אם היא לא רוצה ).

אם לא תחשוב שאתה פראייאר תראה שהחיים שלך יותר קלים.

דווח על פשיעה , מפגעים, זה מזיז.

תשקיע בחינוך של עצמך של ילדיך ...

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יותר מדי אנשים לא עושים את הדברים האלה שרשמת בסוף ההודעה, במקום זה הם חוששים לצאת פראיירים כל חייהם. כל עוד מנחילים את הטימטום הזה לילדים (וזה נמצא בכל מקום, לא רק בבית) אין סיכוי שנהפוך לחברה טובה יותר.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה זה מתרגלים?

לטוב ולרע, הגירה לאוסטרליה זה להגיד להורים "שלום ולא להתראות, נקווה שנספיק להתראות לפני שתמותו!"

עכשיו תקפוץ עליי ותגיד מה פתאום, פעם בחמש שנים אנחנו באים לישראל... זה בדיוק מה שהתכוונתי.

הגירה לאוסטרליה זה לא הגירה לאיטליה, זה לנתק את האשה מההורים ואת הילדים מהסבים/סבתות לרמה כזו שפעם הבאה שייפגשו, לא בטוח שיזהו אחד את השני.

עדיף לנתק ולהתנתק, גם ככה כולם פה ברברים יהודים שלוכים ונוכלים לא?!

ככה הילדים יצאו יותר טובים.

פורסם

ישה בשביל מה לדווח? בשביל שאחרי שבוע יסגרו את התיק במשטרה על חוסר עניין? צר לי, אבל אני מזמן התייאשתי מכל גורמי האכיפה והמשפט בארץ, פשוט ביזיון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, תתקשרו לדווח, זה תמיד עוזר!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=561148

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אז ביום הבחירות טרח לגשת לקלפי והצבע למפלגה אש שמה במצעה את השירות לאזרח. השירות לאזרח כולל חינוך, בריאות וגם שיטור. כאשר חונקים את המשטרה כיון שהיא עולה כסף ולא רווחית לאוצר, ואולי גם מסכנת את הקריירה של שר שסרח, לא יכול לצאת דבר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאשר הציבור רואה אך נבחרי העם (האנשים הללו בכנסת) מתנהגים כמו חוליגאנים/ קופים, אז קשה להאשים את הציבור.

תרבות חינוך יש בארץ, אבל לא ברחוב או בבתי הספר, אלא רק בבית, ולצערי יש הרבה אנשים כאשר הם יוצאים מן הבית, הם מאשרים מאחוריהם את הנימוסים והתרבות.

להתחיל לחנך אנשים ברחוב זה לא התפקיד שלי, במיוחד שתרבות האגו שולטת בכבישים, בסופרים ועוד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אני עברתי לאחרונה לישוב קטן בין נתניה לחיפה, ומה אני אגיד לכם, אירופה. נעזוב את זה שאחרי 20:00 בערב (וכנראה גם ברוב שעות היום האחרות) זה נראה כאילו כולם נעלמו מעל פני האדמה (אין כמעט אנשים ברחוב, רק כלבים שמטיילים להנאתם), ואת זה שאין פאב במרחק הליכה (ראבק, רוסי צריך לשלם 120 שקל מונית בשביל נסיעה של 10 דקות הלוך וחזור לפאב???), אבל חוץ מזה כמעט שוויץ - אנשים שקטים ומנומסים, הרחובות נקיים, הכל ירוק. אפילו בכביש המצב טוב (לא חותכים, מאותתים, לא חונים כמו חארות).

מה שעוד מוריד את מפלס העצבים זה שאני נוסע לעבודה בדרך לא עמוסה יחסית (לכיוון חיפה), אז לא צריך לסבול בפקקים.

אגב, גם אני משתדל להימנע מחנויות/סידורים בשעות העומס (קניות, שטיפת הרכב, בנק וכדומה), אבל כשאין ברירה אז נושמים עמוק ולא מתעצבנים מכל שטות (למרות ששוב, סך הכל רוב האנשים מתנהגים בסדר פה באזור).

בקיצור, מומלץ, ורק כחצי שעה ברכבת מתל אביב.

בנוגע להגירה - אני גם חושב על הנושא (גם משיקולי "תרבות", אבל בעיקר משיקולי שכר ואפשרויות תעסוקה), אבל זה ממש לא עניין של מה בכך, אפילו לזוג צעיר בלי ילדים/מחויבויות אחרות.

יותר מזה, לאן נהגר? בהנחה והאופציה היחידה היא מדינות דוברות אנגלית, ולא במרחק של יום טיסה, אז נשארנו עם ארה"ב וקנדה, ולשתיהן צריך ויזה, אז אם יום אחד זה יקרה נראה מה עושים.

ודבר אחרון, בנוגע ליהדות - אני לא מרגיש נרדף או שכל העולם נגדי (אבל מצד שני אני לא טומן את הראש באדמה וחושב שאין אנטישמיות, כי יש, ובכמויות, אפילו בגופים "ניטרליים" כמו האו"ם), אבל אני לא מבין למה עליי להסתיר או "להתבייש" ביהדותי כדי להתקדם או להצליח או למצוא חן בעיני משהו?

לא ראיתי מישהו כאן שאומר שאולי לערבים פה היה יותר טוב רק אם הם היו מוותרים על המסגדים המטומטמים שלהם, מפסיקים לרעות צאן והופכים ליהודים. הרי זה לא מתקבל על הדעת, וזאת גם דעתי. אז למה יהודים צריכים להתנצר כדי להימנע מצרות או מנסיעה ברכבות מוות? חשבתי שכבר לא באופנה היום להאשים את ה"קורבן".

פורסם

ישה, נסעתי עכשיו מהרצליה לת"א. מתוך עשרה רכבים שעלו יחד איתי על שני הנתיבים המובילים לאיילון דרום, אחד נסע בימני, תשעה בשמאלי. גם אם יעשו בחירות כל יומיים, ואצביע, זה לא ישנה דברים קטנים כמו זה.

גדיק6, אף אחד לא הציע ליהודים להתנצר. פספסת את הטעון ואת הפואנטה.

אתה לא צריך להסתיר שום דבר. אבל אם אבות אבותיך לא היו להוטים כל כך למות למען דתם הקנאית, יכול להיות שהיום הבחירות שלך בחיים היו יותר פשוטות; ובטח של המוני אנשים אחרים, שדבוקים לזהות שלהם, שלא אומרת כלום בפועל, חוץ מזה שהם מפחדים מכל מקום שהוא לא ישראל.

אגב, ערבים כן שינו את הזהות הדתית שלהם במהלך אלפיים השנים האחרונות, יותר מפעם אחת. וזה גם לא ממש קשור לכלום - אף אחד גם לא טען בשום מקום שערבים זה אידיאל למשהו.

פורסם

סע בימני כמו גדול

המסלול האהוב עלי.

כמה וולבו 940 ראית?

אם בבחירות תיבחר מפלגה שתחרות על דגלה להגדיל את המשטרה ב 30000 שוטרים ובעוד 5000 שופטים תראה שהסדר יחזור מהר לתיקנו.

חפש את מה שעשה ג'וליאני בניו יורק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני נוסע בימין. לרוב גם יותר מהיר מהתנועה. זה לא פותר את הבעיה.

שוב, הטענה שלך עם הוולוו לא רלוונטית. גם אתה - שמנסה לשדר כאילו אתה יותר נינוח - מודע לבעיה. אז מה זה עוזר לנסות ולהוכיח שאני מחפש אותה?

מפלגת מצוינת. רק שצריך להתחיל גם מזה שמלמדים שוטרים שזו עבירה. או אולי עוד לפני. צריך להתחיל ביצירת המפלגה. אבל רגע.. איך זה בדיוק יקרה?

פורסם

לגבי השינוי

ראשית שכל אחד יתנהג כיאות , ללא קשר למה שהאחר עושה, כולל אותו אחד שנדחף לך לנתיב ואתה לא נותן לו כי "למה מי הוא שיידחף"

לך להצביע

תתנדב לעמותה הקרובה לליבך

סייע לזקנה לחצות את הכביש ( גם אם היא לא רוצה ).

אם לא תחשוב שאתה פראייאר תראה שהחיים שלך יותר קלים.

דווח על פשיעה , מפגעים, זה מזיז.

תשקיע בחינוך של עצמך של ילדיך ...

וכמובן, התוספת שכ"כ שיפרה את חי לבלי הכר, הפסק לשמוע ולצפות במהדורות החדשות.

חדשות בנות זמננו הן מהדורות שנועדו רק להשחיר את המציאות ולעצבן את הצופה.

לא צריך לחיות בואקום, נכנסים פעם ביום לטמקא, מרפרפים על הכותרות, קוראים רק את מה שמעניין והחים כבר ב 20% פחות שחורים ויותר ורודים.

ישה בשביל מה לדווח? בשביל שאחרי שבוע יסגרו את התיק במשטרה על חוסר עניין? צר לי, אבל אני מזמן התייאשתי מכל גורמי האכיפה והמשפט בארץ, פשוט ביזיון.

לא מסכים, זו תבוסתנות שמחלקה גורמת למצב הזה להיות מונצח (כי אתה מוותר מראש על התלונה במשטרה).

הייתי חשוף לסחיטה באיומים של אבא מטומטם של ילד שנכנס בי (באשמתו המוחלטת).

3-4 ימים של סבל אמיתי, "אני מגיע אליך עם החברים שלי...אתה לא יודע איפה נפלת..." אני מדבר איתך על 40-45 שיחות ביום.

קפיצה לתחנת המשטרה המקומית וחצי שעה אחרי זה, לא נשמע מהעברין צעצוע עוד לעולם.

לא אכפת לי בכלל אם יהיה משפט או לא, או אם התיק יסגר מחוסר עניין, היו שוטרים אצלו בבית ועצרו אותו מול אשתו והילדים?

ייתכן ויחשוב פעמים לפני שיאים שוב.

אני עברתי לאחרונה לישוב קטן בין נתניה לחיפה, ומה אני אגיד לכם, אירופה.

זה מה שאמרתי מקודם, יש שמורות טבע בישראל.

זאת לא חכמה לגור בנתניה ולהתלונן שכולם ערסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גדיק6, אף אחד לא הציע ליהודים להתנצר. פספסת את הטעון ואת הפואנטה.

אתה לא צריך להסתיר שום דבר. אבל אם אבות אבותיך לא היו להוטים כל כך למות למען דתם הקנאית, יכול להיות שהיום הבחירות שלך בחיים היו יותר פשוטות; ובטח של המוני אנשים אחרים, שדבוקים לזהות שלהם, שלא אומרת כלום בפועל, חוץ מזה שהם מפחדים מכל מקום שהוא לא ישראל.

לא פספסתי, זה על אותו משקל - אם היום לא תהיה להוט כל כך "לסבול" בגלל הדת הקנאית שלך (או כל אחד אחר), אז אולי הבחירות של הילדים/נכדים שלך יהיו קלות יותר, וכן הלאה.

אגב, אני בהחלט מסכים איתך שיכול להיות שזה היה או יהיה המצב, אבל זה עדיין לא אומר שזה הפתרון הנכון, לדעתי לפחות.

לגבי הדבקות בזהות - יש ויש, אני לא בטוח שאצל עמים/לאומים אחרים זה שונה בהרבה. אולי במקומות כמו גרמניה ושוויץ למשל זה יותר נפוץ, כי מדובר פחות או יותר על מנטליות דומה, שפה דומה וכדומה. מצד שני, אני לא יודע אם האמריקאי הממוצע יימהר לקום ולעזוב את המקום שהוא גר בו, ולנטוש את הזהות/קהילה המאפיינים אותו ללא שום חשש.

• תוכן חדש...