Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתיבה אטומה לצורת התיבה יש משמעות נמוכה.

אתה צריך מרווח מינימלי כלשהו בין המגנט לדופן האחורית של התיבה - לפחות את הס"מ מרווח.

לצורת התיבה יש משמעות רבה אמנם לגלים האחוריים של התיבה במובן של שבירתם וביטולם אבל שימוש בחומרים סופגים ושוברי צורה גם כן יכול לעשות את העבודה אבל זה יחסית זניח לעומת לנסות לחשב את היחסים בין פורט של תיבה פתוחה לתיבה פתוחה שהצורה שלה מוגדרת "אמבה".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
rezq -כן אני אעבור על הFAQ אני מרפרף על נושאים אבל הרבה מהם לא נוגעים למקרה דומה לשלי.

lanosforce - בוא לא נרחיק לכת 1500 דולר בשביל לחסוך בקצת מקום :).

אם כבר פתחנו את הנושא של גודל התיבה נגיד אני בונה תיבה מלבנית 55 סמ אורך , 30 סמ גובה ו15 סמ עומק יוצא לי תיבה בגודל של כ25 ליטר האם זה לא מספיק? או שלצורת התיבה יש גם משמעות?

המקרה הספציפי אצלך לא יניב מידע בFAQ, אבל לשאלות הכלליות על סוגי תיבות ואופי צליל - יש שם המון מידע ואני חושב שזה יענה לך על רוב השאלות.

אפשר גם ללכת על תיבה מלבנית, זה לא בעיה בכלל.

• תוכן חדש...