Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בחו"ל לנהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מכנן לטוס עם חברים לחו"ל בסוכות (גרמניה ליתר דיוק),

ואנחנו רוצים להשכיר רכב כדי לעשות טיול גדול,

אך הבעיה היא שבאוקטובר אני אהיה בן 23 עם 11 חודשים רישיון.

האם יש סוכנות שכן עובדת עם נהגים שיש להם פחות משנה רישיון?

והאם יכול לעזור שאחד מ3 הנהגים הוא בן 22 עם 4 שנים רישיון?

תודה :)

פורסם (נערך)

תלוי במדינה, בחברת ההשכרה ובדגם שתרצו לשכור. בגרמניה, למשל, מגיל 18 תוכל לשכור רכב עד דרגה של גולף, בשביל פאסאט כבר תצטרך להיות בן 21.

יש מדינות בהן לא יהי לך קושי לשכור רכב, יש מדינות בהן תוכל לשכור רכב רק מעל גיל 21 ואפילו 25.

עקרונית מגבלות החלות על רשיונך הישראלי חלות גם בחו"ל אבל איני יודע מה לגבי נושא המלווה. אם הרשיון מוגבל לרכב אוטומטי יהיה עליך לשכור רכב כזה.

במרביל אירופה רכבי ההשכרה הם ידניים, רכב אוטומטי עולה תוספת שלעתים משמעותית מאד, בחלק מהחברות והמדינות קיים רק בדגמי יוקרה שיהיו מוגבלים בגיל.

והערה קטנה - בכל מקרה תוכלו לרשום רק שני נהגים לרכב, ולשלם תמורת ביטוח נהג צעיר לכל אחד מהנהגים. העלויות יכולות להיות קטנות - בפינלנד הוספתי 40 אירו לשבוע כדי להוסיף את בני שהיה בן 23, יש מדינות בהן זו התוספת ליום. וכמובן שאני מדבר על רכב בסיסי, שום דבר fancy. וכמובן שמה שכתבתי הוא די כללי, ויש הבדלים במין מדינות שונות וחברות השכרה שונות באותה מדינה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוספה של 40 אירו ליום בגלל הגיל? ועוד בן 23? מטורף, כנראה לא משתלם כלל לצעירים. אפילו לא משהו פשוט וידני.

פורסם

אאל"ט זה מה שרצו באיטליה בשביל באבו\גולף לפני חצי שנה. אולי זכרוני בוגד בי וזה היה 30 או 25 אירו ליום, מספיק כדי שאממן את השכירות רק על שם הבכור והשני ישב לידו, למרות שרציתי שיזכר בנהיגה בידנית ויחוש את הנהיגה בחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בSIXT גרמניה לא צריך להוסיף בגיל 23. (אני מדבר מניסיון כי אני טס ממש בקרוב לשם והזמנתי כבר רכב)

מה שכן הוותק שלך עלול להוות בעיה, שכן מרבית המכוניות דורשות גיל מינימלי 21 ובנוסף וותק של שנתיים ומעלה. אתה תוכל לשכור מכוניות כמו גולף לכל היותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...