Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין צורך ב"תנחומיי" וכד', הכל בסדר. אפילו חיובי מאוד, עזרה עם הילד וכו'.

חמותי מתעתדת לעשות עליה לארץ, לאחר שאיבדה את עבודתה ברוסיה, ובכל אופן זאת היתה המטרה בעתיד.

קיימת דירה שם, אותה היא תמכור, הסכומים אינם גבוהים כלל, אני משער שמדובר בערך ב100,000 ש"ח מקסימום, ואני נדיב.

מחפש ייעוץ ממי שמכיר את התהליך; מהיכן יש להתחיל, מה מגיע לה בתור עולה, האם הגיל הוא פקטור (65), זכויות\חובות וכד'.

פורסם

אין צורך ב"תנחומיי" וכד', הכל בסדר. אפילו חיובי מאוד, עזרה עם הילד וכו'.

הכחשה היא הצעד הראשון בדרך לקבלה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא ממליץ למכור את הדירה.. אולי להשכיר..

כרגע הערך של הרובל מצחיק, אבל זה יכול להשתנות מאוד מהר.

יום טוב גם לך

פורסם

מי שיכול לנהוג ברכב הזה זה עולה או בן זוגו.

מקבלים סל קליטה, עוד תקציב כלשהו לרכישת מוצרי חשמל, ועוד לא זוכר מה.

בשדה התעופה יסבירו לה, וגם ינפיקו תעודת עולה

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמובן שלא כמו הכותרת המטעה.. חמתי לא תגור אצלנו. Not in a million years. אשתי לא תתן לזה לקרות לעולם, אני אפילו לא צריך להתערב.

פורסם

בכל מקרה אתה מוזמן לישון אצל חברים. רק אומר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא ממליץ למכור את הסבתא.. אולי להשכיר..

כרגע הערך של הסבתות מצחיק, אבל זה יכול להשתנות מאוד מהר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

תבדוק אופציות לשדרודג לדגם טריפוליטאי. נכון שזה תופס יותר מקום על הספה אבל לפחות זה מכין אוכל טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חברים, תודה רבה על העידוד והאינפורמציה. אשתי אהבה את ההמלצה על השטיח בסלון.

אני יודע שמסתובבים פה בפורום כמה רוסים הארדקור, אז בין הצ'יבורק לוודקה זרקו איזו פיסת מידע

• תוכן חדש...