Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוצעה לי פורד מונדאו עם הנתונים הבאים:

שנתון 2013

גרסת טרנד

64,000 ק"מ

ליסינג לשעבר

ללא תאונות

74,000 ₪

השאלות שלי הן קודם כל איך העיסקה?

איך הרכב מבחינת אמינות?

צריכת דלק?

איכות נסיעה?

אהי נוסע הרבה בבינעירוני ובא לי להרגיש קצת חווית נהיגה.

זה גם אמור להיות רכב משפחתי.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

מבחינה דינמית המכונית מוצלחת מאוד.

צריכת דלק לא נמוכה. עלות תחזוקה ממוצעת.

חייב לעשות בדיקה קפדנית כולל קבלת היסטוריית טיפולים מלאה ולבדוק סימנים לחיפוף.

בדוק צמיגים. בליסינג יש נטיה להדבק לסחורה לא מספקת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תוודא שבוצעה החלפת שמן תיבת הילוכים בטיפול 60,000 ק"מ. זהו טיפול חשוב אך יקר (למרות שבשנים האחרונות מחיר השמן הוזל במעט) שקריטי לשמירה על תיבת ההילוכים לאורך זמן. מעבר לזה הן התיבה והן המנוע מגלים אמינות טובה.

הרכב עצמו מוצלח מאוד, חזק ומהנה לנהיגה. שקט ונינוח בשיוט. לטעמי המושבים לא נוחים במיוחד, אבל עבודת המתלים טובה (משלבים נוחות טובה עם התנהגות כביש מצויינת). המונדאו מתאימה מאוד לנסיעה בין עירונית. בתנועה עירונית ההגה ההידראולי הכבד בשילוב עם נתון אורך וקוטר סיבוב גדולים מקשים על התנהלות נעימה, בעיקר בחניות צפופות.

פורסם

לא יודע מה איתך, יש לי מונדאו בבית. רכב מעולה. מושבים מצויינים. הגה אחלה בעיר ומחוץ לעיר. למי שיודע לנהוג ולחנות, היא קצת יותר ארוכה מרכב ממוצע, אך משמעותית יותר רחבה. ממליץ בחום.

פורסם

גם בבעלותי מונדאו ,2012, כמו ש FOO BAR כתב תדווא הסטוריית טיפולים בדגש על החלפת שמן גיר.

בסך הכל רכב שנותן תמורה מעולה למחיר שלו, הוא חזק, מרווח, נוח מאד.

לטעמי בתוך העיר התיבה הרובוטית לא כל כך מצטיינת.

צריכת הדלק הממוצעת (על פני 8 חודשים) היא ליטר ל 9 ק"מ, לדעתי נתון סביר מאד.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לא יודע מה איתך, יש לי מונדאו בבית. רכב מעולה. מושבים מצויינים.

לי יש מונדאו 2012 כבר כ-40,000 ק"מ. בנוסף יש לי פיג'ו 208 כרכב משני. המונדאו טובה יותר מה-208 בכל פרמטר, מלבד נוחות המושבים. לדעתי בזכות עבודת מתלים טובה המונדאו כחבילה מרגיש נוח, אבל עבורי המושבים היו יכולים להיות נוחים יותר. כמובן שנוחות זה עניין אישי, אז בהחלט ייתכן שלך המושבים נוחים.

למי שיודע לנהוג ולחנות, היא קצת יותר ארוכה מרכב ממוצע, אך משמעותית יותר רחבה.

קוטר סיבוב בין מדרכות של 12 מטר לא משפיע על יכולות החניה שלי, אבל על הפיכה של תמרון חניה מ-3 נקודות ל-5 נקודות דווקא כן. אורך של 30 ס"מ יותר משפחתית סדאן או 90 ס"מ יותר מסופר מיני ממוצעת זה לא "קצת יותר ארוכה". נהגתי וגם חניתי במונדאו בתל אביב - חוויה כיפית זה לא. למזלי אני מהפריפריה עם חניה פרטית בבית וחניון בעבודה. מסכים איתך לגבי הרוחב (שלצערי לא משתקף ברוחב המושב האחורי, שדומה למשפחתיות קומפקטיות רגילות).

פורסם

אכן כן, גם אני עם חניה פרטית. לא הייתי עולץ לחפש איתה חניה בגוש דן בכל יום, אך בשביל לקבל הבדל משמעותי יש צורך בסופר מיני של 4 מטר.

• תוכן חדש...