Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם אתם הייתם ממליצים לקנות רכב דרך ליסינג 0 ק"מ שהפרש הוא בסביבות ה11 אלש הנחה.

לסיפור המעשה

ישנה באפשרותי אופציה לקניית המיצבושי האוטלנדר 7 מקומות דרך מועדוני הצרכנות למינהם בעלות של 164,335 (כולל אגרת רישוי) דרך היבואן הרשמי ואילו דרך החברות ליסינג 0 ק"מ יעלה לי 153,335 (כולל אגרת רישוי ) הפרש של 11 אל"ש עם כל המשמעויות של קניית רכב 0 ק"מ מחברות הליסנג אשמח לחוות דעתכם על הנושא.

עריכה אחרונה על ידי ליאור אלמליח
פורסם

כמה זמן הכוונה להחזיק את הרכב?

ככל שזה יותר שנים, העיסקה דרך ליסינג בהנחה היא יותר משתלמת.

לשנתיים כנראה שזה לא משתלם ( ההפחתה של מקוריות ליסינג תהיה יותר גדולה מההנחה ), אחרי שלוש שנים זה כבר סיפור אחר, כי ההפחתה היא באחוזים קבועים מהמחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכיוון הוא לשנתיים וצפונה אם הרכב לא יאכזב .

לפי החברות ליסנג ההפחתה היא 10 אחוזים ממחיר המחירון .

האם שווה ל"חסוך" את 11 אל"ש האלו עכשיו בקנייה 0 קילומטר מליסנג או שללכת על חדש ולספוג את ה11 אל"ש למרות שרכב זאת לא השקעה נדלנית ותמיד קיימת ירדת ערך.

×
×
  • תוכן חדש...