Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

כיוון שאני מחפש כל מיני כלי עבודה לרכב (כאלו שאפשר לקחת איתי, לכל מקרה שלא יקרה) אני פונה אליכם ושואל.. האם יש לכם המלצות?

עד כה אני עם מברגת אימפקט של בוש 10.8 עם קלאצ' ומעצור ופוטר של מקדח (אם אצטרך לחזק משהו שנפל באמצע), סט מברגים ומחפש סט בוקסות וראצ'ט טוב (שאשמח אם תהיה פה המלצה).

יאללה, שתפו אותנו בהמלצות.

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

הבעייה היחידה עם ל.כ היא שהם אכן מאוד זולים אבל רוב כלי העבודה הידניים שם הם לא-משהו.

אני ממליץ לא להתפשר ולרכוש סט בוקסות רק מחברה טובה כמו "בטא", "סיגנט", "סנאפ-און" ודומיהן. נכון, לא זול, אבל זה סט שיחזיק כל החיים ולא יאכזב איפה שכלי זול ישבוק.

אני מסתדר שנים רבות עם סט 3/8 פשוט של חברת Profxene, בדיעבד והיום הייתי קונה סט 1/2 עם כל המתאמים והמאריכים האפשריים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שאין צורך במברגה ברכב, ועוד עם פוטר?! אם כבר מברגת אימפקט, אבל לשימוש לא שוטף אין צורך(וגם בכזה אולי לא).

לגביי בוקסות מסקר שוק שאני עשיתי לא מזמן כולל ניסוי של הכלים וחוות דעת מחברי הכנופייה, לדעתי התמורה למחיר הכי טובה היא קינג-טולס(ניתן להשיג אצל אבי, לצערי האתר שלו בשיפוצים יותר מדיי זמן).

מחזק את איתמר וממליץ לרכוש סט מקיף ולא בודד.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

מצטרף להמלצה על קינג טולס, אני רכשתי את הסט הזה בערך לפני שנה ואני מרוצה עד השמיים:

http://www.lkltd.co.il/%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%91-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91-1412--96-%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%95%D7%93%D7%AA-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7

בזמנו קניתי את הסט הזה מאבי חלקי חילוף \ JUST MOTOR.

רועי

פורסם

יש לי סט 1/4" של king tools שקניתי סה"כ לפני שנה והוא אחד השימושיים ביותר אצלי. סט חובה כי הוא פותר את כל הבעיות שיש בגישה בעייתית בתא המנוע או תא הנוסעים. קטן, חזק ואיכותי.

בנוסף מחזיק כבר 15 שנה סט 1/2" של פרוקסן, עובד כמו חדש (!).

מומלץ שתהיה לך ידית ארוכה כלשהי, כי ישנם ברגים שלא ניתנים לפתיחה עם ידיות קצרות סטנדרטיות וזה כבר מצריך ידית של 50 ס"מ ומעלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש למישהו המלצ'ה על סט בוקסות איכותי עם דרייב 3/8 ואולי גם 1/2?

כרגע יש לי סט 1/4 מעולה של beta שקיבלתי מתנה ממזמן אבל אין לו בוקסות עמוקות.

ולידע כללי, אשמח לדעת שמות של חברות מומלצות לכלי עבודה ידניים כגון מברגים (קיבלתי המלצה על Wera עם הלייזרטיפ)

תודה

פורסם

סט בוקסות, ממליץ לך על 2 חברות האלו:

- dewalt

- stanley (אופציה זולה יותר)

באופן כלילי ממליץ על dewalt איכותי נוח מקצועי,

לגבי כלים חשמלאיים שפועלים על סוללה ממליץ על כלים של HILTI (כמובן גם כלים אחרים שלהם) לפי דעתי זה הכי טוב שאפשר להשיג נכון להיום.

פורסם
יש למישהו המלצ'ה על סט בוקסות איכותי עם דרייב 3/8 ואולי גם 1/2?

כרגע יש לי סט 1/4 מעולה של beta שקיבלתי מתנה ממזמן אבל אין לו בוקסות עמוקות.

ולידע כללי, אשמח לדעת שמות של חברות מומלצות לכלי עבודה ידניים כגון מברגים (קיבלתי המלצה על Wera עם הלייזרטיפ)

תודה

לחבר יש את הסט הזה:

http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A1%D7%98-%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%AA-1214-110-%D7%99%D7%97-kraftwerk-1038

ממליץ לך עליו, יצא לי לעבוד איתו כמה פעמים.

רועי

פורסם

כל הסטים שהוזכרו לא כוללים מאריכים קצרים וארוכים עם קצה 'חצי כדורי' המאפשר הטייה של ציר המאריך מול ציר הבוקסה, וזו תכונה מאד שימושית. עדיף בהרבה על מפרק לבוקסות שהוא גם חלש וגם לא נוח בעבודה.

מומלץ לקנות מאריך קצר ומאריך ארוך בגודל 1/2 מסוג כזה.

יוסי

פורסם

בוקר טוב,

החברות שצויינו פה הן איכותיות.

לדעתי אם כבר אתה קונה סט, תקנה כמו שנתתי לך בקישורים שמכיל בתוכו הרבה ביטים ובוקסות שונות.

במקום לקנות סטים נפרדים.

ככה שיהיו לך כלים לעבודות מעבר להחלפת שמן או בקיצור עבודות פשוטות.

רועי

• תוכן חדש...