Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .כידוע לכם ברשותי אקורד 2006 2.0 דגם קומפורט ללא כפתור חימום מראות צד כמו בדגם אקזקיוטיב ומעלה,שאלתי את המורשה ונאמר לי שהמראות הם אותם מראות בכל הדגמים 2.0 משמע שהמנגנן במראות נמצא אך אין כפתור רכשתי כפתור מפירוק אבל ללא תגובה לא מגיע לכפתור מתח.יש למישהו עוד רעיון איך לגרום למראות לעבוד?? תודה מראש לעונים

פורסם

תהיה בטוח שלא רק כפתור חסר, באותה מידה גם מי שאין לו בקרת שיוט

אם אתה רוצה להתקין עדיף להבין קצת יותר את מעגלי החשמל (או להתייעץ עם חשמלאי מומחה)

פורסם

אבל את המראות עם החימום יש שזה לפי דעתי העיקר עכשיו נשאר רק לדעת איפה מסתתר החיווט שלהם.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

תבדוק, אולי בדגם שלך בכלל לא אמור להיות כפתור נפרד, אלא חימום מראות פועל יחד עם מפשיר אדים בשמשה אחורית.

פורסם

לפני הכול פרק את המראה בזהירות בכדי לא לשבור אותה ובדוק שקיים קונקטור אשר מתחבר למראה בצידה האחורי שתפקידו לספק מתח למפשיר אדים של המראה.

בכדי שהמפשיר יעבוד צריכה להיות הכנה ברכב של ממסר וחיווט.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלתי את המורשה ונאמר לי שהמראה זה אותה מראה לכל הדגמים ורק שאין את הכפתור .בדקתי בספר רכב אמור להיות פיוז למראות אך בדגם שלי אין את ההכנה לפיוז הזה יש קופסה קטנה של פיוזים לדלת פגש חשמלית כמו בדגם סטיישן רק שהדגם שלי זה לא סטיישן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

• תוכן חדש...