Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב על קניית גולף, בסוכנות הציעו לי להתקין וויז + מצלמה ב3800.

המתקין הוא גיל קאר.

לפי דעתכם זה שווה? זה יעבוד טוב? המתקין גיל קאר עובד ברמה גבוה?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זה שווה או לא זה עניין של כמה אתה מוכן לשלם. באופן כללי הייתי מעדיף מצלמה מקורית. גם אם זה כולל המתנה מסויימת עד שרכב כזה יכנס למלאי. זה גם מה שעשיתי עם הרכב שלי.

לא מתלהב ולא סומך על התקנה מקומית אצל היבואן (או כמעט כל מתקין אחר) פרט למקרים שאין לי ברירה (מיגון).

לגבי וויז קח בחשבון שהמערכת בגולף אמורה לתמוך בחיבור מסך לסמארטפונים ובהצגת וויז, רק שנכון לעכשיו האופציה נעולה ולא זמינה בישראל. מאמין שזה עניין של זמן עד שפתיחת האופציה הזאת תוצע בתשלום. אם זה לא יקרה תמיד אפשר להוסיף בהמשך אצל מתקין יותר איכותי שעובד מול העיניים שלך.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אתה יודע אולי איך גיל קאר "משתילים" את תוכנת הניווט במערכת המקורית?

אחרי ההתקנה, יהיה סנכרון בין הוויז לרדיו (הנמכת ווליום של הרדיו בזמן שהוויז מדבר)?

פורסם

לפי מה שהבנתי רוב העלות היא עבור ״פריצת מסך״. הוויז זה בעצם מכשיר אנדרואיד מוחבא ברכב ובאמצעות פריצת המסך ניתן להתחבר אליו דרך המסך של מערכת המולטימדיה. לא יודע לגבי סנכרון עם רדיו (לא הייתי בונה על זה) והאם הוויז מושמע דרך המערכת של הרכב או רמקול חיצוני במכשיר האנדרואיד (לפחות בעבר לא היתה פריצה לסאונד של המערכת).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

לגבי גיל קאר, אאל''ט הם מתקינים גם עבור מרצדס ועוד כמה מותגי יוקרה.

אני הייתי שם פעם אחת לשם בדיקה של האיתורן, ומההתרשמות שלי הם

מקצועיים מאוד ועובדים יפה ומסודר, אבל אישית לא התקנתי אצלם משהו,

זה רק רושם כללי מהמקום.

פורסם
אתה יכול להסביר מה זה "פריצת מסך"?

לא ניתן סתם כך לחבר ולהציג מכשיר חיצוני (לדוגמה מצלמה או מכשיר עם וויז) על המסך של המערכת המקורית ברכב. לצורך זה צריך ״לפרוץ את המסך״. לא בטוח איך זה מתבצע, אבל זה כולל גם רכיב חומרה לצורך החיבור וגם שינוי תוכנה התומך בכך.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

ביחס לרוב השוק שהרבה ממנו הם חאפרים שעושים התקנה על המדרכה כי אין מקום בתוך המטר הרבוע שהם שכרו, גיל קאר הם מקצוענים, עובדים שם נקי ומסודר והשרות הוא טוב. מקום גדול ונוח, העבודה נקייה ומקצועית.

פורסם

נראה המון כסף לדבר שלא שווה אותו.

למה שדבר כזה יהיה בתוספת, בהתקנה מקומית?

לא הייתי משלם, פרינציפ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי גיל-קאר: יש לי מערכת שקיבלתי עם הרכב (i35) שהותקנה אצלם.

יש כמה בעיות מרגיזות במערכת, הייתי אצלם והם לא הבינו [או לא רצו להבין] על מה אני מדבר.

בעיות קטנות ולא קריטיות, אבל מרגיזות. (לדוגמא: כשהרכב מופעל אחרי מס' שעות שלא היה מחובר, ה-WAZE מוצא מיקום ומתחבר לרשת רק אחרי 2/3 דקות. קבוע, ללא קשר למיקום הרכב).

לשאלתך בענין התאמה לרדיו ולמוזיקה:

כשיש התראה ב-WAZE, אם זה מוזיקה, נשמעת רק ההתראה (המוזיקה ממשיכה לפעול בעצם בווליום 0), אבל ברדיו, זה נשמע יחד עם הקריין/התכנית באותו הווליום.

פורסם
נראה המון כסף לדבר שלא שווה אותו.

למה שדבר כזה יהיה בתוספת, בהתקנה מקומית?

לא הייתי משלם, פרינציפ.

מה שייך "פרינציפ" אם זאת הסיבה אתה היחיד שנדפק כי לא יהיה לך מה שאתה רוצה (חושב שצריך) כדי לדפוק מישהו אחר.

אם הסיבה היא שזה לא משתלם כלכלית אז זה פשוט החלטה כלכלית.

פורסם

אצלי הייתה התקנה של גיר קאר:

1-מערכת מולטמדיה עם מצלמה-היו חסרים בתא המטען קליפסים של הדיפון,בסוף מצאתי אותם בתחתית המשענת של המושב אחורי.

2-מרימי שמשות-היה חסר בורג בדיפון דלת נהג.

3-קודנית,יש רווח בפלסטיק ליד הסוויץ.

אני לא הייתי מתקין אצלם משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הם התקינו לי כמה פעמים, הם לוקחים מחיר גבוה על דברים יחסית זולים יותר (תרתי משמע), אבל זה עם "אחריות" כלשהי שלהם, יש למי לפנות. גם אם לא ינסו ממש להבין אותך בהתחלה או יגידו לך רק משהו בסגנון "זה עובד עכשיו". הפתרונות שלהם לבעיות בעיקר בסגנון "ריסט" לפי שמתעמקים, אבל שוב יש למי לבוא בתלונות ואם יקרה משהו וזה חשוב. אני הייתי צריך לנסוע לשם ולהיכנס למשרד ואז להסביר יותר טוב. גם דברים שאני יכול לעשות בעצמי, אבל אם כבר עשיתי טעות ושילמתי פי 3 מלקנות באיביי ולהתקין, לפחות ההתקנה שלהם מקצועית מאוד ממה שנתקלתי (אולי גם תלוי מי מתקין) מתחת לריפודי ודיפוני הרכב. באזור המולטימדיה מצאתי 2 שריטות עדינות משני הצדדים בפלסטיקה, ואני עדיין לא סגור על זה אם זה בסדר שחיישני רוורס מותקנים כ"כ נמוך. אבל אלה שטויות שאולי רק אני אשים לב...

עריכה אחרונה על ידי LPG

ט.ל.ח

פורסם

תודה לכולם על חוות הדעת.

כנראה אני אוותר על "התענוג"...

רציתי לשאול שאלה נוספת, בסוכנות הציעו לי תושבת/כרית לפלאפון ב500 ש"ח, זה נוח? שווה להתקין את זה?

חשבתי להשתמש בזה לניווט בוויז דרך הפלאפון כדי לא להתעסק עם הזרועות שנצמדות לחלון...

פורסם

גם לי יצא לקבל רכב אחרי שעבר התקנה (נדמה לי של קודנית) בגיל-קאר - הפיוז של מע' המולטימדיה היה זרוק על הרצפה לרגלי הנוסע, מתחת לשטיחון.

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...