Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה למסך המחשב שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר יומיים, כאשר אני מדליק מחשב, אין תצוגת מסך נורמלית, המסך דולק (נורית ביקורת), אבל מתקבל כיתוב 'No video input' ואז המסך נכנס לתרדמת. ניסיתי להחליף את הכבל המתחבר למחשב, אך זה לא עוזר.

השערות ודרכים לפתרון יתקבלו בברכה.

(נכתב בבעסה מהסמסונג)

פורסם

יש סיכוי שיש לך 2 חיבורי כרטיס מסך

תנסה לחבר לעליון, משמע לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם (יכול להיות שהוא VGA ותצטרך כבל מתאים או מתאם) .

לפני זה תעשה מה שאמרו לך למעלה ואני אסביר בפירוט: אתה מנתק את הכבל חשמל שמתחבר לספק הכח (הכי עליון) , כשהוא מנותק אתה לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב (כ 15 שניות),מחבר חזרה ובודק.

השלב הבא זה בדיקה/החלפה של כרטיס מסך.

Miata ND2

פורסם

ואם יש בלוח אם חיבור לכרטיס מסך מובנה (שנמצא במעבד במידה וזה מהסדרה של אינטל בשנים האחרונות), בודק בביוס, מוצא באינטרנט איך מחליפים חזרה ל OUTPUT מהלוח אם.

פורסם (נערך)

אור, תודה על ההסבר המפורט.

האיפוס החשמלי לא עזר.

גם חיבור עם כבל vga לא עזר.

אקח את המחשב למעבדה לבדיקת הכרטיס. יש לי עוד 4 חודשים לסיום שנת האחריות על המחשב.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

תקיפת הבעייה מכיוון אחר: כשחיברת המסך למחשב אחר, כמה זמן השנאי של המסך לא היה מחובר לחשמל? האם הוא הספיק להתקרר?

נסה לנתק את השנאי מהחשמל למשך כ-10 דקות, ולבדוק שוב.

הייתה לי בעייה דומה בעבר עם מסך, שמסתבר שהבעייה הייתה שהשנאי שהגיע איתו לא הוציא לו מספיק מתח, ובמיוחד אחרי שהיה מתחמם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האם במקרה, יש לך כרטיס מסך עם שבב של NVIDIA ?

אני שואל את זה - אך אני בטוח שזה כרטיס המסך שיש לך -> יש להם באג בדרייבר לכרטיס מסך שהפיצו לאחרונה, וכנראה שאתה "נהנה" מכך.

פורסם

הבאג הוסר באותם הימים במהירות ועודכן כבר.

אכן, יש לוודא שלא בוצע עדכון מסך בתאריך מסויים. הבאג הזה היה לפניי מספר שבועות, כך שבמידה ועדכן אפילו שבוע שעבר, אלו דרייברים חדשים.

פורסם

לקחתי את המחשב למעבדה של החנות ממנה רכשתי את המחשב (אייבורי) ב-7/2015. המחשב עדיין באחריות.

המחשב חובר למסך ולחשמל והכל תקין. הסברתי לו שחיברתי את המסך למחשב אחר והמסך עבד.

שאלתי אותו אם טלטולי הדרך ברכב "הזיזו" משהו וזה עכשיו בסדר. הוא אמר, כמו שנאמר לי כאן בשרשור, שאם קורה שוב, לחבר/לנתק. עשיתי כפי שאתם וגם הוא ייעצו, אבל זה לא עזר. חזרתי הביתה וחיברתי שוב, הכל תקין.

לגבי השאלה כמה זמן המסך לא היה מחובר? כמה זמן לוקח לנתק את כבל החשמל והכבל השני, ולחבר למחשב השני? הרבה פחות מ-10 דקות.

תודה לכולם!

פורסם

קרה לי כמה פעמים עם כמה מחשבים שונים. ברוב המקרים זה נפתר בחיזוק החיבורים של כל מה שמחובר ללוח האם (ספק כח, כרטיס מסך, הארד דיסק, ראם). אם אני זוכר נכון, פעם אחת זה היה ספק כח שמת ובכמה פעמים זה היה הראם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...