Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 339
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחירים בבריטניה:

SEAT LEON CUPRA

BMW 125M

אותו תמחור?

סיויק, אני לא קראתי לך ילד כאפות ואפילו לא רמזתי לכך, אם כבר אז אני מוכן לקרוא לעצמי ילד כאפות, שכן אני בשמחה הייתי מוותר על 40K במחיר ולוקח רכב עם פנסים רגילים ואינטש פחות בגלגל.

מה שאתה אומר בעצם, זה בגלל שאתה אוהב את הרכב במקוריות שלו, אז זה לא בסדר שמוכנים למכור גרסא "לא מקורית" (משונמכת) ללקוח כמוני שהמקוריות לא מעניינת לו את המלאולאו.

או במילים אחרות: חנות מוכנה למכור עוגת שוקולד עם זיגוג, ועוגת שוקולד בלי זיגוג. אתה אוהב את הזיגוג - ומעצבן אותך שמוכרים בלי.

זו הנקודה בה אתה אומר - לא, לא מפריע לי שמוכרים גרסא משונמכת, אני רוצה את הגרסא הלא משונמכת באותו מחיר משונמך, ועל זה אני אחזור על דבריי: אתה מצפה לרכב הוטהאצ' פרימיום, במחיר הוטהאצ' רגיל, בלי שגילחו שום דבר. עכשיו שלא תבין לא נכון, גם אני רוצה - אבל אני מבין שלא ככה עובד השוק, ולכן לא רואה לנכון לציין זאת. על אותו משקל - הייתי שמח אם הגרסא המשופצרת היתה נמכרת במחיר שאתה רוצה, ואני, ילד כאפות שכמוני ( ;) ), הייתי יכול לרכוש את הגרסא המשונמכת בפחות מ200K.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אור, כן. אותו תמחור פלוס-מינוס. הקופרה אפילו יקרה יותר במעט.

הצמדת לינק ללאון רגילה.

אתה מצפה לרכב הוטהאצ' פרימיום, במחיר הוטהאצ' רגיל, בלי שגילחו שום דבר.

אור, זו לא M135. זו "רק" 125M Sport.

היא לא מתחרה ישירה בביצועים של הקופרה ורק נותנת יותר פרימיום. זו ה-M135.

היא נותנת פחות ביצועים, התנהגות דומה ל-M135 ויותר פרימיום מהלאון. על כן, היא מתומחרת כמו הקופרה (או אפילו מעט פחות) בבריטניה.

שלא תטעה, אני חושב שהמחיר שלה בארץ הוגן וקרוב מספיק לזה של הקופרה.

אבל כך הוא צריך להיות. אין פה משהו מיוחד מדי.

זה לא שהמחיר משאיר עודף מ-200 וניצב ראש ראש מול הגולף GTI. אז באמת היית מקבל את אותם הביצועים, יותר פרימיום ובאותו כסף.

פורסם

^ צודק avia לגבי קופרה vs בימר

125M שמשאירה עודף מ200 זה רעיון חביב ביותר, תדאג שזה יקרה ואני כנראה אזדקק לקחת קורס גרמנית :x

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
מחירים בבריטניה:

SEAT LEON CUPRA

BMW 125M

אותו תמחור?

סיויק, אני לא קראתי לך ילד כאפות ואפילו לא רמזתי לכך, אם כבר אז אני מוכן לקרוא לעצמי ילד כאפות, שכן אני בשמחה הייתי מוותר על 40K במחיר ולוקח רכב עם פנסים רגילים ואינטש פחות בגלגל.

מה שאתה אומר בעצם, זה בגלל שאתה אוהב את הרכב במקוריות שלו, אז זה לא בסדר שמוכנים למכור גרסא "לא מקורית" (משונמכת) ללקוח כמוני שהמקוריות לא מעניינת לו את המלאולאו.

או במילים אחרות: חנות מוכנה למכור עוגת שוקולד עם זיגוג, ועוגת שוקולד בלי זיגוג. אתה אוהב את הזיגוג - ומעצבן אותך שמוכרים בלי.

זו הנקודה בה אתה אומר - לא, לא מפריע לי שמוכרים גרסא משונמכת, אני רוצה את הגרסא הלא משונמכת באותו מחיר משונמך, ועל זה אני אחזור על דבריי: אתה מצפה לרכב הוטהאצ' פרימיום, במחיר הוטהאצ' רגיל, בלי שגילחו שום דבר. עכשיו שלא תבין לא נכון, גם אני רוצה - אבל אני מבין שלא ככה עובד השוק, ולכן לא רואה לנכון לציין זאת. על אותו משקל - הייתי שמח אם הגרסא המשופצרת היתה נמכרת במחיר שאתה רוצה, ואני, ילד כאפות שכמוני ( ;) ), הייתי יכול לרכוש את הגרסא המשונמכת בפחות מ200K.

לא אור,מצטער אם לא הבנת לא נכון.לא ציינתי בשום מקום שאני מצפה לקבל גרסה משונמכת עבור אותו מחיר וגם לא במחיר של קופרה.פשוט אל תמכרו גרסה משונמכת מלכתחילה כי היא לא אמורה להראות "לא טוב".לא חבילת M.היא הוטאצ,היא חייבת להראות שכזו.הכיף של אוטו כזה מתחיל עוד לפני שאתה מניע אותו.אתה צריך להזיל ריר באותם צעדים שאתה ניגש אליה.ובום,גנט מגעיל והלוגן.כנראה חבילה כזו בעייני,זה לא מה שהיא אמורה להיות עבור אחרים.וכן ,אני רוצה עוגה עם זיגוג \קצפת \שוקולד.ואני לא מבקש הנחות .כי כשלקוח מבקש ממני הנחות זה מטריף אות,לכן אני לא עושה את זה לאחרים.

עריכה אחרונה על ידי 98civic

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

למה הבנתי לא נכון? תיארת בדיוק את הפסקה הראשונה שלי.... אתה אונס את ההעדפות האישיות שלך על כלל הציבור. אתה לא אוהב את הגרסא המשונמכת? לגיטימי לגמרי, אבל למה שתמנע מאדם אחר שלא אכפת לו מהשנמוך לקבל דיל שיותר מתאים להעדפה שלו?

אתה מעוניין בהקטנת מרחב הבחירה של הלקוח, וזו גישה שאני לא מצליח להבין. לצורך העניין אני לא מבין למה שמישהו ירכוש ג'ולייטה בגרסת 120 כ"ס (בהנחה שהיא נשארת סטוק), אבל אני בחיים לא אצפה מסמל"ת שיחזלשו את הייבוא רק כי זה לא הטעם שלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

לגבי N20,ידוע ממזמן שהוא לא מחזיק מעל 45 קגמ בהצלחה.לא רק טלטלים יוצא לטיול אלא גם נוצרים סדקים קשים בראש מחימום יתר.רוב טיונרים עוצרים ב 43-44 קגמ וסביב 300 סוסים וכל זה בקראנק. כאשר אינטרקולר הוא בגדר חובה.עם נתונים כאלה אין שום בעיות ,לא עם מנוע ולא עם גיר.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לגבי N20,ידוע ממזמן שהוא לא מחזיק מעל 45 קגמ ...רוב טיונרים עוצרים ב 43-44 קגמ.

שאני אבין, 45 קג"מ מחסל מנועים ו 44 זה סבבה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לגבי N20,ידוע ממזמן שהוא לא מחזיק מעל 45 קגמ בהצלחה.לא רק טלטלים יוצא לטיול אלא גם נוצרים סדקים קשים בראש מחימום יתר.רוב טיונרים עוצרים ב 43-44 קגמ וסביב 300 סוסים וכל זה בקראנק. כאשר אינטרקולר הוא בגדר חובה.עם נתונים כאלה אין שום בעיות ,לא עם מנוע ולא עם גיר.

אז כמה הוא מחזיק ? 260/280 זה בסדר לגיר למנוע?

פורסם

כן בגירה,נשמע דפוק אבל נסיון מראה שזה נכון.יש איזה 7-8 חברה ברוסיה שנוסעים עם סט אפים כאלה נהדר.רובם אבל על n20 של 320 שיחס דחיסה שם יותר גבוה עם הספקים עד 290 סוסים

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
למה הבנתי לא נכון? תיארת בדיוק את הפסקה הראשונה שלי.... אתה אונס את ההעדפות האישיות שלך על כלל הציבור. אתה לא אוהב את הגרסא המשונמכת? לגיטימי לגמרי, אבל למה שתמנע מאדם אחר שלא אכפת לו מהשנמוך לקבל דיל שיותר מתאים להעדפה שלו?

אתה מעוניין בהקטנת מרחב הבחירה של הלקוח, וזו גישה שאני לא מצליח להבין. לצורך העניין אני לא מבין למה שמישהו ירכוש ג'ולייטה בגרסת 120 כ"ס (בהנחה שהיא נשארת סטוק), אבל אני בחיים לא אצפה מסמל"ת שיחזלשו את הייבוא רק כי זה לא הטעם שלי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

בדיוק.

אני,להבדיל אלפי הבדלות קניתי איביזה am5 כשהפרמטר של האיבזור נמצא בתחתית הרשימה והגרסה הזו נכנסה בול בתקציב . מגוון גרסאות אף פעם לא היה דבר רע ובכלל, המצב הכי טוב מבחינתי היה אם כל יבואני הרכב היו משווקים גרסאות ערומות עם תמחור בהתאם והלקוח היה בוחר את האבזור שמתאים/חשוב לו.

פורסם

Shay830,גיר מחזיק יפה גם 60 קגמ של הגרסה הבכירה 135 בסטייג 2.n20b26 עד 290 סוסים ען אינטרקולר

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בא לו גולף GTI. לפני שהוא מספיק לצאת מהבית פייסבוק מראים לו פרסומת של הדבר הזה: ב.מ.וו 125 M ספורט.

אז אמנם הבווארית קצת יקרה יותר, אבל זה הנעה אחורית, פנים איכותי, גיר פצצה (ZF8 Sport), חזק ומתנהג, אה וזה גם ב.מ.וו.

טרם נהגתי בה, אך אם להתבסס על הנהיגה בב.מ.וו 120i רגילה, זו הולכת להיות חוויה מעניינת, כזו שנותנת הרבה הנאה וסיפוק.

לגבי המחיר, זכרו שתמיד יש מקום למו"מ. לדעתי המכונה הזו הולכת לעשות לגולף GTI, ג'ולייטה תלתן ושות' לא מעט כאב ראש (ובצדק מוחלט).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני אתך לגמרי ספורטיבו!

לא יודע אם צרות,אבל כן יהיה מעניין.

הפחד שלי מהמותג שבדרך כלל משאיר בדגמי הביניים המון מהניהוג והכיף ועוד כמה תופינים

טובים בדגמים היקרים יותר(לא אבזור ותוספות),דברים כמו בקרות לא ליברליות או לא מלוטשות

מספיק וכאלה. אז אני לא בטוח בהקשר לצרות גדולות,אולי קטנות מאוד לדעתי,אבל זה ההימור שלי.

אשמח לנסיעת מבחן עליה בדגם המאובזר,בא לי לראות אם אפויה מספיק או לא.

גם עד כמה היא קרובה ל 220 שיש אותה כבר אם המנוע והגיר הדומה.

פורסם

משעשעות התלונות על האבזור הדל.

מי שירצה יוכל לקנות גרסה מאובזרת ולשלם בהתאם, פשוט הוסיפו אופציה של גרסה זולה ביותר על חשבון אבזור שניתן להסיר מבלי לפגוע במה שחשוב במכונית הזאת.

גם כל ההשוואות לקופרה הזויות, איך ניתן להשוות מחירים של מותג פרמיום אל מול מחירי דגמים של המותג ה"מוזל" של קונצרן VAG?

בשביל להכניס אתכם קצת לפרופורציות- הבימר הזאת זולה יותר מפיאט 500 אבארת' קונטציפיוניג'חרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...