Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השאלה אלי, אז לי היא לא הרגישה מהירה בשל פעולת מנוע מאד ליניארית. כשיצא לי להעיף מבט על מד המהירות בכביש בית אורן, נכנסתי לפרופורציות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 339
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז כן, מה שחשבתי.

עברתי איתה חוויה זהה.

יאללה, לחזלש לב.מ.וו :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

ואני תוהה, לאור הברקות כאלו ואחרות בשיווק ב.מ.וו, אם סוף סוף מישהו בדלק מוטורס "יקבל קצת שכל" ויבין שיש מקום לנישות כמו מכוניות ידניות/ספורטיביות.

אם 125i משווקת במחיר כזה, אין סיבה שידרשו מכם יותר מ-200K על פוקוס ST (ועדיין ירוויחו).

מכירות הפורדים הספורטיביים באירופה משגשגות - וכאן הם בגדר נבצר. אין דגמי ST, שלא לדבר על פוקוס RS שמשגעת את העולם. אין מוסטנג, שהתגלתה כרב מכר ביבשת הישנה ויש לה רשימות המתנה. רוצים מוסטנג? לכו לאיילון או למפגשי מועדון החמש...

בושה ליבואן.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הלאון קופרה מאוד מהירה, היא גם מרגישה מאוד מהירה.

לא יודע על איזה רכב שבור נסעתם אבל קופרה מרגישה הרבה יותר חזקה מ-GTI,

אין מה להשוות בכלל. תמורה מעולה למחיר.

על קופרה 3 דלתות אוט' שילמו כ-203,000 על הכביש, יש כאלה שטוענים ששילמו פחות.

מבחינתי הפער ביניהן מטורף והפרופלור לא שווה את זה. לפחות לא לי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הקופרה אכן מהירה מאד, אבל הפער באיכות הפנים בינה לבין ה-BMW עצום, לטובת הבימר.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הקופרה לא מרגישה מהירה, אספקת הכוח שלה מאד (אולי מדי) ליניארית. בפועל, אם לשפוט לפי מהירויות פניה, היא ממש לא איטית.

דווקא מנועי TSI ידועים באספקת כח עם "בעיטה" ולא לינאריות

פורסם

מה זה ידועים? אלפות ידועות בחלודה, ואף אחת עדיין לא החלידה לי. נהגתי באוטו, לא הרגשתי "בעיטה". הבעיטה היחידה הייתה זינוק עצבני כשהסטופ-סטארט הניע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הקופרה לא מרגישה חזקה משמעותית מגולף GTI ועד כמה שזכור לי בהתחשב בפערי הזמן שחלפו, מרגישה חלשה יותר מגולף R על אף הנתונים הדומים.

בתחום הניהוג, לטעמי, היא נופלת מה-GTI ואינה רהוטה כמוה, על אף מהירויות פנייה גבוהות מאוד. על הנייר, לקופרה יש הכל, אבל בפועל, אפילו ה-LSD שלה עובד פחות טוב ממה שהייתי מצפה. התחושה הכללית מהמכונית הזו די Numb - ולוואי והייתי מוצא מילה בעברית שתיטיב לתאר את תחושותי כמו מילה זו.

מעבר לכך, היא לא ננהגת מספיק ע"י המצערת וההגה הוא לא משהו שאתה מספר עליו לחבר'ה על בירה.

בקיצור, סופר לאון, אולי כן. סופר הוט האץ', ממש לא.

תודה.

פורסם

מחיר אטרקטיבי בהחלט לטעמי.

לא מבין את ההשוואות לקופרה ומגאן, הן מכוניות טובות אבל הן לא מגיעות ממותג פרמיום יוקרתי ובהתאם לכך גם לא מרגישות ככאלה.

מי שרוצה לקבל הכי הרבה סוסים לשקל לא יטעה אם יבחר בקופרה.

הבימר פונה למי שמחפש עוד איכויות ברכב מעבר לגודל האורווה, וזו הנקודה שאולי כדאי להזכר שישראל לא ממש עשירה במסלולים ובכביש הציבורי כמה ק"משים ימינה או שמאלה לא באמת אמורים להוות DEAL BREAKER.

זו גם נקודה טובה לציין את מה שכבר ציינו- ב.מ.וו לרוב מצהירה על הספקים נמוכים מאשר אלה בפועל ובמיוחד בדגמים מוגדשים.

דבר אחרון, כל המתחרות שצויינו, על אף שטובות כשלעצמן- אינן בעלות הנעה אחורית ויש מספיק שיהיו מוכנים ללחוץ את עצמם מעט כדי לעבור מ-GTI להנעה אחורית ספורטיבית שכבונוס גם מגיע ממותג יוקרתי יותר.

בעניין זה אני צופה שה-125 תעשה חיים לא קלים ל-GTI, שלא לומר תיתן לה נוקאאוט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל מה שאתה אומר נכון עידן,

אבל אני חושב שיש מקום להדגיש - לא רק שהמחיר אטרקטיבי, הוא מאוד אטרקטיבי באופן יחסי, שכן ההפרש בין אותה בימרית לאחיותיה לסגמנט קטן הרבה יותר מאשר ההפרשים בין בימריות אחרות אל מול מתחרות אחרות.

הרי כמו שאמרת: בימר אמורה לעלות יותר מסיאט/וולקס/אלפא, יש מיצוב בעולם ויש די והותר סיבות מדוע המיצוב הזה קיים (והאם הוא נחוץ/מוצדק וכו', זו שאלה נהדרת לדיון אחר).

עם זאת, ההפרש במקרה הזה הוא סד"ג של 10% (ואף פחות) אל מול מתחרות דומיננטיות (GTI/קופרה/תלתן). בתכלס, זה הפרש זניח במספרים האלו.

אני חושב שהתמחור של הבימרית הזו תחרותי בטירוף, ואם משקללים יוקרה לתמהיל ההוטהאצ'י, גם בלי הנעה אחורית מדובר בVFM מאוד מאוד חזק. וכשמוסיפים למשוואה את ההנעה אז בכלל...

כשאני נכנס לנעליים של רוכש הוטהאצ' כיום: זה הרכב הראשון שהייתי מזמין לנסיעת מבחן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני כבר רואה בעיני רוחי תסריט WIN-WION-WIN:

125M כובשת את מכירות שוק ההוט האטצ - WIN.

אנשים במקום "להתקע" עם GTI/תלתן יסעו בב.מ.וו שעדיפה בכל פרמטר על הגולף - WIN.

כל המתחרים יתבאסו שירדו המכירות ובלית ברירה, יוזילו מחירים - WIN.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמלוב,

איזו אקסטרה היית מוכן לשלם על הפרופלור, בהנחה ההגיונית שקופרה 3 דלתות נמכרה ב-203K?

הייתי חושב לכיוון 218K מחיר סגירה לבימר לדגם הבסיסי.

אולי הם נותנים שם הנחות במעמד הקניה כמו בצ'מפיון והמחיר הזה ריאלי?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כנראה שכן:

גם על המחיר המצויין בכותרת יש הנחה יפה, ואפשר להוציא את הרכב ברמת אבזור הנמוכה במחיר של לאון קופרה.

בעיניי אחלה פתרון למי שלא רוצה מנוע 3 ליטר אבל עדיין מספיק כוח להזיז את התחת.

• תוכן חדש...