Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יקר מדי לטעמי. הרבה מעל הוט האצ׳ כמו קופרה או מגאן.

זה לא בדיוק מכניס אותה לקטגוריה של GTI, שעולה 30 אלף פחות. אולי מכניס אותה היקרה בקבוצה. סוג של ראש לשועלים.

• תגובות 339
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מבין איך אפשר לקרוא לרכב הזה יקר מדי, כאשר מדובר במותג פרימיום, שמציע נתונים דומים מאוד למתחרה המרכזית והישירה GTI, עם בונוס בדמות הנעה אחורית. כשמצליבים מיצוב עם SPEC, מדובר במחיר הוגן בהחלט, אולי אפילו על הסקאלה הנמוכה.

שאפו ענק לBMW, אני מעריך שהם הולכים לקבל דריסת רגל רצינית בסגמנט ההוטהאצ'. בואו נפגש כאן עוד חצי שנה - שנה עם נתוני מסירות ונראה...

אגב, שמח לראות שהם סוף סוף נירמלו קצת את המראה, הדגמים הקודמים היו עם פרופורציות... איך לומר בעדינות, 'תמוהות'. הרכב הנוכחי נאה בעיני.

יש אופציה לידניות?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

פשוט לא להאמין שזו אותה דלק מוטורס שמוכרת לציבור הרחב(גם חברות הליסינג הן חלק מהציבור, לא?) מאזדה ופורד בגישה מתנשאת - ונמנעת מיבוא דגמי נישה לחלוטין/בתמחור אטרקטיבי.

יש לי תובנה די ברורה לגבי התנהלות שוק הרכב בארץ; גשו לאולם תצוגה של רכבי פרימיום וקבלו שירות יוצא מהכלל; אנשי מכירות איכותיים, קבלת קהל אלגנטית ומנומסת, אפשרות לקבל רכב מבחן ללילה או אפילו לסופ"ש ומו"מ שמתנהל בצורה שמכבדת את שני הצדדים.

גשו לעומת זאת לאולם רגיל, אפילו של אותו יבואן(נניח קרסו, עם אינפיניטי ורנו) והתרשמו מההבדלים בעצמכם. בגישת אנשי המכירות, בנסיעת המבחן המאולצת של חצי שעה בדחק, בדרך ניהול המו"מ...

קל וחומר אם אתם מתעניינים ברכב ממותג עממי שעשוי להיות יקר יותר מרכב פרימיום מקביל.

נקודה למחשבה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הסיבה להבדלים היא לפי דעתי עקב קהל הלקוחות השונה, בעוד שלקוח של רכב פרימיום בוחר רכב לא רק בגלל המחיר אלא בגלל ערך מוסף כגון חווית השרות והקנייה(יש עוד כמובן). בעוד שלקוח של מאזדה יעניין אותו בעיקר המחיר..

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

יש לי תובנה די ברורה לגבי התנהלות שוק הרכב בארץ; גשו לאולם תצוגה של רכבי פרימיום וקבלו שירות יוצא מהכלל; אנשי מכירות איכותיים, קבלת קהל אלגנטית ומנומסת, אפשרות לקבל רכב מבחן ללילה או אפילו לסופ"ש ומו"מ שמתנהל בצורה שמכבדת את שני הצדדים.

גשו לעומת זאת לאולם רגיל, אפילו של אותו יבואן(נניח קרסו, עם אינפיניטי ורנו) והתרשמו מההבדלים בעצמכם. בגישת אנשי המכירות, בנסיעת המבחן המאולצת של חצי שעה בדחק, בדרך ניהול המו"מ...

קל וחומר אם אתם מתעניינים ברכב ממותג עממי שעשוי להיות יקר יותר מרכב פרימיום מקביל.

נקודה למחשבה.

קיים בכל תחום ותחום בארץ ובעולם.

דין קניית קילו נתח מספר 6 בשוק הכרמל אין דינו קניית קילו פילה מיניון ביוז'י בכפר שמריהו.

המחירים שונים לחלוטין, החוויה שונה לחלוטין וביוז'י (סתם כדוגמא) תקבל גם מתכונים והסברים מומלצים לבישול בעוד שבשוק הכרמל הבסטיונר מגואל הדם ואפוף הזבובים יצעק עליך "פישנזון, זוז, זוז, אתה מפריע לקונים האחרים".

כנ"ל גם (ככה לפחות סיפרו לי) ההבדל בין זונת רחוב אריטראית בתחנה מרכזית הישנה ובין נערת ליווי אוקראינית בסוויטה של השרתון, אבל זה אני לא משוכנע כי אני רק ניזון מסיפורים...:twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מחיר מעולה.

אני מאמין שכמעט כל לקוח של גולף GTI יקדיש רגע לשקול אם כדאי לו להוסיף קצת בשביל ה125

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

באגירה ,מזמן לא היית בשוק...זה אותו הדבר ואם אתה קונה מוכר למוכר...זה יעלה כמו ביוזי

והמחיר דומה, סתם בהלצה,אבל בנוגע לרכבים זה נכון.

בקשר לזונה...גדול עליי אבל טובבבב.

פורסם

הייתי שבוע שעבר, כל הדוכנים האלה עם הקירשה תלויה למוכר מעל הראש עם שני טון זבובים עליהם עדיין שם, פסולת עופות (ראשים,רגליים,מעיים) עדיין זרוקים בטונות במעברים, במילה אחת, דוחה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

קצת תמונות להנאת המשתמשים.

סליחה על האיכות, צולם עם סמארטפון שעבר את שבעת מדורי הגהנום.

uploadfromtaptalk1459777914747.jpguploadfromtaptalk1459777927957.jpguploadfromtaptalk1459777941162.jpguploadfromtaptalk1459777954546.jpguploadfromtaptalk1459777969625.jpguploadfromtaptalk1459777987088.jpguploadfromtaptalk1459778006988.jpguploadfromtaptalk1459778033912.jpg

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מהממת

הברקסים הקדמיים הם לא ברקסים של חבילת м,או שאני טועה.הם אמורים להיות זהים ל 135

זו חבילת לקצרי או ספורט?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הפנסים האחוריים של הרכב פשוט גורמים לו להראות הרבה פחות טוב ממה שהיה יכול להיות, אם היו שומרים על העיצוב של ה-pre facelift.

הפרונט מהמם, הנתונים מעניינים, והמחיר נשמע בול.

אני רק שאלה: מה לגבי מתלים אדפטיביים כמו שיש ב-135?

"יאללה בירי".

פורסם

הברקסים אינם כמו ב135, אלא סטנדרטיים.

בתמונות זה הלקצ'רי.

מתלים אדפטיביים (וברקסים כמו ב135) בהזמנה מיוחדת בתוספת תשלום.

ב135 המתלים האדפטיביים הינם כסטנדרט.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...